Marek Kalmus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marek Kalmus
Membervanus 34, pikkus 192, kaal 118, biic 53, nimi Marek, Marek Kalmus
Marek Kalmus
MemberEt mitte figuuri rikkuda selle näksimisega siis proovige kuivatatud aprikoose, valige sellised mis ei ole ülekuivatatud ja kõvad vaid sellised nätsked. Või kuivatatud õunad. Proovige. Nii hull se asi ei tohiks olla, et nüüd lausa rosinaid sisse ajada. Aga parem ikka kui šokolaad))
Marek Kalmus
MemberRebane nüüd küll ei oleks pidanud siin sekkuma, pole ju inetusi öeldud. Vahel ju hullemaid sõnugi kasutatud ja kõik alles jäänud, aga kui tekst käib robotokklaste maine-au pihta, oled sina kohe neil siia kaitseks ette lükata. Tegelt arusaadav. On nad ju vähemalt natuke sinu leivaisad. Aga mina teenin siin enda jutuga jälle nn. eetrikeelu. Äkki isegi eluaegse.))
Marek Kalmus
MemberJa veel vabandama ja selgitama hea põhulõug oled, mis?
Anna andeks põhja-eestlane, et natuke sind solvasin. Ikka võib teha galeriid jne.
Teeks siis seda nii, et teised aru ei saa kuidas sinu treeneri mainet upitatakse. NÕUS?
Ära pahanda, kui ma olen asjadest valesti aru saanud, lapsena jäin traktori alla ja v-b-olla siis sellest niuke kiiks.
Marek Kalmus
MemberAusalt Ott, kasva suureks, lolle mikse tuli nii, et. Anna minna, mul kama: olge “tublid”.))))
Marek Kalmus
MemberTulake natuke foorumis siis saate oma küsimusele vastuse ka. Oma rumalate küsimistega toidate ainult robotokklaste enesekindlust. Lolli rahvast on ikka kerge valitseda.
Marek Kalmus
MemberHei ARNOLD! Mis kostad nüüd siis? Teenite siis Otiga paguneid nagu öeldakse? Ma ju küsisin kohe, et milleks selline tširkus. Ma ei saa aru Ott miks sa sellega kaasa lähed? Sa oleksid ju ilma selliste trikkidetagi poisid heaks juhendanud. Nüüd jääb aga asjale selline kehva mekk manu. Ju. Või mis teised arvaavad?
??:”>Marek Kalmus
MemberSelleks, et mitte lahjendada tugevaid maomahlu, mis on vajalikud toidu korralikuks seedimiseks. Loetud ühest tervislikku toitumist käsitlevast raamatust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberTAKS: Kui naine on sinust lihaselisem siis peaks jõusaalis ikka natu tõsisemalt kangi rebima, aga sul ei tohiks ju seda probleemi olla, sa ju vana trenniLOOM.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberTean mees-inimest kes valmistus võistlusteks ja kaal ei hakanud enne alla minema kui kaloraaz langes alla 900-ja. päevas, alles siis hakkas kaal kukkuma. Mees oli enne teinud ujumist ja mootor sees oli vägagi kõva, lihasmass seevastu aga niru. Oma tavapärase 83kg juures oli mehel seljas (võistlusteks selgus) 13 kilo pekki.
Arvan, et oma ülivõimsa mootori juures oli tal ka üliökonoomne organism. Kes suutis niivõrd vähesega hakkama saada.
Ex see millise kaloraazi juures keegi maha võtma hakkb sõltub ikka sellest kui kiire on selle inimese ainevahetus.
Nii, et ma ei imesta põrmugi selle üle, et meie teema alustaja 1500 kalori juures veel alla ei võta. Selles võib ta “süüdistada” ainult vanajumalat. Tema treenerl ei ole aga järelikult sellist kogemust olnud, et keegi isegi 1500 kalori juures alla ei võta. Arvan tegelikult, et see toitumiskava mis treener talle paika pani on võetud üsnagi ÕHUST. Muidu sellist asja naljalt ei juhtu, et 3 nädalat vaeva näed, tulemust ootad ja ei muffigi.
Marek Kalmus
MemberTitaanile: Toimib ikka ainult et kogused on olulised mida sa sööd, Loomulikult kui oled võistleja siis on valgukogused vähe suuremad ja ka toidukordi võiks olla vähemalt viis kindlasti muidu on natuke nutune.
AKTIVISTILE aga niipalju, et kreatiin ja glutamiin ei ole sugugi keelatud ka naistele. Nii, et kui tahad lihast saada juurde siis neid kasutada ei ole abs. vale.
Ja usu mind, enamus naisi kadestab sellist kerget musklilist naisekeha. Igaljuhul vahetaksid nad oma rasvad hoobilt selliste fitness lihaste vastu, kui ainult saaks. AGA näe ei saa ja rügada ka ei viitsi niipalju või ei oska ja siis ongi, et JUMAL TA ON NII NÕME, TÄITSA SEGANE, RIKUB OMA KEHA ÄRA jne. Endal aga sees kadedusest kõik lausa põleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul edu ja jõudu sulle.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberHei AKTIVIST!
Ära anna alla, oled veel noor ja kui praegu juba nii mõtled siis kümne aasta pärast on seda mõtlemist veelraskem muuta, kui peaks siis tekkima soov enam nö. KAPP mitte olla.
Võitle edasi, see on päris huvitav sinu jaoks jõuda ikka lõpuks selgusele miks see kuradima kaal ei vähene. Anna tuld!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberJäta see rasvapõletaja sinna kus see on. Kui oled kolm nädalat treeninud ja mingit tulemust nagu pole siis ei ole muud viga kui, et saad ikka toiduga liiga palju energiat. Annan sulle mõned punktid mida peaksid silmas pidama. Muud ei ole kaugjuhtimise teel eriti võimalik teha.
1. Katsu süüa vähemalt 4x päevas.
2. Vaata, et iga su toidukord sisaldaks vähemalt 25-30g valku (soovitavalt mitmesugust, Kohupiim, munavalged, kanafilee, kala.) Seda siis nii, et iga kord sööd erinevat valguallikat. Kui sööd muna siis ainult, ja kui liha siis ainult. Seda esialgu kuni hakkad asjale pihta saama.
3. Magusavajadus rahulda meega mitte kommidaga.
4.Iga söögikord lisa juurde ka natuke s.v-kuid. Hommikupoole natuke rohkem, päevapeale vähem ja õhtul veelvähem.( Hommik puder 60-70g kuivainet, lõunaajal riis sama kogus ja õhtuks hautatud juurikad pluss tükk liha.) Nii peak siis sv- jaotuma.
5. Joo min. vett või mõrudat teed kohvi.
6. SÖÖ ALATI AEGLASELT, soogikord kestku min. 20 min.
7. Alati enne uut söögikorda peab tekkima näljatunne. Kui seda ei teki oled juba eelmise korraga saanud liiga palju energiat.
8. Söögikordade vahepeal EI NÄRI EI NÄKSI ABS: MITTE MIDAGI. Võid juua min. vett aga mitte hiljem kui 1h enne uue söögikorra algust.
9. VEELKORD, ÜKSKÕIK KUS SA OLED VÕI KUI KIIRE SUL ON SÖÖ ALATI AEGLASELT. Võimalik, et alguses pead seda iga suutäie juurde endale meelde tuletama aga see harjub sisse.
Sellised on need punktid mida pead jälgima, kui tahad olla vormis või vormi saavutada. Loomulikud võid täpset toidukogused aja jooksul ise proovimise käigus paika panna, aga parem kui keegi sind esialgu selles aitaks.
Kui sul nüüd ikka tahtmist veel on siis saad ka üksi, neid punkte jälgides ja endale selgeks tehes, mõne ajapärast oma toitumise ja seeläbi ka kehakaalu paika.
Marek Kalmus
MemberDr. Bonsuna.
Marek Kalmus
MemberKui sa nüüd mõtled mind, siis mina ei ole EISELTi. hingekirjas juba 3ja pool aastat.
Kasutanud seda olen. Kui Eiseltis olin sain seda niisama. Sõin ära pea 10 purki ja oli hea küll. Mõjuma hakkas alles kuskil peale kolmandat purki. Igati soovitan, kui on seda raha selle peale panna. Toimib raudselt.
AutorPostitused