Marek Kalmus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marek Kalmus
MemberPüüan Old Man, püüan. See pole kerge, tihti tuleb nutt peale ja katsu sa niiviisi edasi minna kui silmist jooksevad pisarad. Ikka satub jalg mõnele juurikale või konarusele ja tuleb jälle ennast püsti upitada. Raske Old man, väga raske on…
Marek Kalmus
MemberKalmus on küll 192 pikk aga ta pole mingi kulturist, Kalmus on keemik ju, kas te siis ei teagi veel.
Marek Kalmus
Membersee, kui sa talle rahu annad lahendab muidugi asja ajutiselt. edaspidi kui raskus jälle suureneb (koormus ) tekib see taas.
Ise olen treeninud alati kui valu väga suur ei ole ja ex see väike valu käib asja juurde. Jaan Talts on öelnud, et kui kusagilt ei valuta siis pole ka vaeva nähtud.
Kasuta võimalusel randmeid toetavaid kindaid või spets rihmu, ise treenin alati randme rihmadega, kuigi hetkel mingit jama pole, tean et ilma treenides need mingi aja pärast tekiksid.
Marek Kalmus
MemberEi tea kaua sa treeninud oled aga esmapilgul soovitaks jalgadele ka kükkid kangiga või vähemalt masinal sisse võtta.
Marek Kalmus
MemberOOOOOOOOOOO…
Marek Kalmus
MemberHoopis teine tera OLD MAN.) Palun esitada diplomi koopia.
Marek Kalmus
MemberOmaltpoolt teeks ettepaneku, et see kes kannab tiitlit “SPETSIALIST” PEAKS IKKA ESINEMA SIIN FOORUMIS OMA NIMEGA. MIs kuradi spets sa oled sihuke kes oma nime ei avalda. Mingi Old Man????? Tahaks ikka teada kellega tegu, kas tõega oma ala spetsiga või vennaga, kes on oma tiitli saanud ei tea mis teenete eest siin foorumis. Või veelhullem, ise selle endale omistanud.
Toetan rambo venda!!!!! Olen aeg-ajalt lugenud neid komme siin foorumis ja siin oleks ikka palju muud mida tasuks tõesti kustutada… mÕNI AJAB IKKA NII K….DI LOLLI MÖGA, ET ANNA MINNA.))
??:”> kelle karvane käsi siin küll mängus on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohhhh, tegelikult vahet pole, minagi kirjutasin praegu selle teksti siia selleks et natukenegi tähelepanu saada.
OLEN NIIII ÜKSI

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Marek Kalmus
MemberEi soovita minagi seda teistele, iga mees otsustab ise kuidas ennast ravib.
Aga spordiarstid, ENAMUSES..))))) ON ISETEEMA JUBA.
Marek Kalmus
MemberSoovitaksin siiki puhkepäeva järgselt, kui kava on loogiliselt koostatud siis ei sega ka sinu kurnatud eelisarendada soovitud lihas järgnevatel päevadel teiste l.gruppide treenimist.
Loomulikult kui saad endale lubada ükskõik mis päeval saali minna siis soovitaks puhkepäevi teha just siis kui tunned et selleks on vajadust. Siis ei sõltu sellest, et vot k….t pean täna trenni ära tegema, sest homme ei saa saali minna. Kui muud võimalust ei ole siis on see muidugi parem sellest kui üldse ei tee, aga keha ja vaim peavad olema saali minnes super värsked, siis tuleb ka mega trenn ja see ju massi kasvatamise üks aluseid. Dieedi ja võistluseks valmistumise ajal on lood natuke küll teised.
Marek Kalmus
MemberViimase vastajaga nõus
Marek Kalmus
MemberOpaidiiiiiiiii.! ! ! ! ! !
Jutt on sellest, et arvatagi on siinses foorumis enamus, valdav enamus kirjutajaid algajad kehaehitajad. Seega peaks teil olema nagu massi periood aastaringi, sest võistlemas näeb siiski väga väheseid. Kui te nüüd mõtlete, et vot pean kasvama ja aeroobset ei tohi teha, siis on varsti teie kõigiga jokk.))) Teie süda areneb ebaühtlaselt ja sellest võivad hiljem tekkida väga tõsised südametöö häired.
Ebaproportsionaalselt arenenud süda on aga NÕRK.
Sama on ju ka inimese skelettlihastega. Tugev, ilus (kulturisti mõistes) olete te siis kui treenite oma kõiki lihaseid võrdselt. Jällegi see kuulus keti teooria….
Jah tõsi on muidugi see, et aeroobset teevad võistlevad kulturistid massi ajal natuke vähem, kidlasti ei eira aga ükski mõistlik harjutaja seda täielikult. Ei Ott, ei MM; ei Vendv, ei mina, ei Coleman ega ka…. jne.)
Kõik äärmuslikud kehaehitamis teooriad jäägu rumalatele ja las nad siis kaotavad teadvust nii tänaval kui trennis.
Marek Kalmus
Memberto aura:
Soovitan sul esmalt pöörduda mõne toitumist jagava treeneri poole ja see endale lasta selgeks teha. Kuna kui palju ja mida süüa. Kui sa sellele tähelepanu ei pööra siis on kõik need harjutused siin suht tühised. Võimalik, et rumalat dieeti pidades ja harjutusi lõhkudes saad hetkeks soovitud tulemuse. Kuid hetkeks see jääbki. Lase siis mõnel spetsil endale selgeks teha kuidas süüa treening perioodil ja puhkuse ajal.
SEE ON vormi saavutamiseks ja veelrohkem säilitamiseks oluline isegi 60%.
Marek Kalmus
MemberMis ma oskan muud öelda, et nõrgukesed on teie organismid, süda on nii nõrk, et kui on palavik siis on juba südame koormus nii suur, et vaata kohe annate otsad. Kui nüüd pärast sellist “MEGASUURT” koormust südamele))) nagu on palavik, tormate trenni siis ongi vererõhk laes ja pilt eest läinud.
Olin 14 aastane ja startisin Tartu suusamaratonil (mis on 64km) Palavikuga 38,8.
Olla oli nii s….tt, et starti sõites oksendasin bussi täis.
Esimesed 20 km higistasin nagu saunalaval, kuigi külma oli sellel hommikul 16 kraadi C. Siis läks enesetunne heaks ja palavik ja nõrkus kadusid. Lõpetades olin täiesti terve ja tundsin ennast suurepäraselt.
Ka hiljem, kui on olnud palavik olen selle alati välja TREENINUD. ALATI…
MÄLETAN PAARIAASTA TAGUST JALATRENNI, KUS PALAVIK OLI ENNE SAMUTI PEA 39. TEGIN OMA REKORD TULEMUSED, JALAPRESSIL 700 KG 12X.
Peale trenni läksin veel sauna ja olin jälle terve.
Miks ma saan endale seda lubada.??? Aga sellepärast, et enne kulturismiga tegelema hakkamist sõitsin palju ratast ja teen seda siiani. Minu mootor on niipalju KÕVA, ET selline asi nagu palavik ja selle trennis välja higistamine mind ei ole tapnud, siiani.))) VAEVALT ET MA SELLESSE KUNAGI SUREN.) EKG on alati tipp topp OLNUD.
VÄIKE MORAAL SIIT: Ärge eirake rattasõitu ka siis kui üritate kasvada, ehk siis massiperioodil. Kulturistil PEAB süda olema tugev, sest kui seda ei ole siis jäävad ka teie saavutused üsna kesiseks, MIKS SEE AGA NII ON? Usun et mõistate kui natuke loogiliselt mõtelda üritate.))
Marek Kalmus
MemberPilte kahjuks pole aga kui vaatad galeriist persoon Marek Kalmuse viimaseid pilte siis need on tehtud just seal. Mingi ülevaate saad kindlasti.
Kuid kui saal sobib minule treenimiseks peaks sobima arvan enamusele, väljaarvatud ehk mõned peast kõverad miljonäride võsukesed.)
Seal ei ole näha aeroobset masinaparki…. On olemas 3 korraliku ratast, 1 stepper, jooksurada, ja kohe ostetakse ka uus sõudeergomeeter.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus
MemberKodus treenijatele on poes müügi IKKA VEEL)) ka Marek Kalmuse ” Armasta oma keha” video.
Mõeldud just inimestele kellel pole aega minna jõusaali. Selles on harjutused kõikidele lihasgruppidele ja seda ilma hantlite ja kangita. Kasutatakse kõiki koduseid vahendeid.
Taignarullist õllepudeliteni. Võite kasutada ka uue “Fat Burneri” pudeleid.))
Võite teha selle programmi järgi trenni nii üksi kui oma kaaslasega.
Treeningu pikkus 30 min. ( suhteliselt intensiivne.)
NB! POLE MÕELDUD INIMESTELE KES SOOVIVAD ARENDADA SUURT MUSKULATUURI, pigem on see enda vormis hoidmiseks või hea algus uuesti enda keha vormi viimiseks.
Algab soojenduse ja lõpeb venitustega.
KIIRESTI POODI!!! ))
AutorPostitused