Marcola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marcola
MemberOlen täiesti nõus, et inglise keelne loosung ei oleks just parim variant. fitness.ee on juba ise võõrkeelne, seega loosung võiks ikka kõlada selgitavalt ja eesti keeles.
Släng oli võib-olla jah natuke vale sõna selle kirjeldamiseks. Ütleme nii, et see läheb rohkem sinna chat/l33tspeaki alla. Ise muidugi seda ei praktiseeri aga üht-teist on selle vastu võideldes ikka silma jäänud
Marcola
Memberkust sina siis pärit oled?Ikka Eestist
Marcola
MemberTuleb tõlkima hakata?A way for the win – tee võiduni? tere.
See on släng. Vaevalt et keegi sellisest inglise keele kasutusest siinmail kuulnud on. Iseasi muidugi, kui sa seda ei teadnud – sellisel juhul soovitan inglise keelt õppida ikka inglise keele tundides
Marcola
Memberfitness.ee – Kui oled valmis ennast terveks vormima!
FAST – Seda lihased armastavad
Marcola
MemberNähtavasti on sellest lugemisest vähe. Foorumis on sinu küsimusele vastamiseks piisavalt informatsiooni. Olen muidugi 99% kindel, et sinu areng on hetkel puhtalt toitumise taga kinni. Ja mis neid sinu väljatoodud lihasgruppe puudutab siis arvesta sellega, et kui AINULT nendele keskenduda on igasugused rühiprobleemid kerged tekkima.
Marcola
MemberNõustun gmasteriga. Isegi kui sõber su jõusaali kaasa veab pole sest ju suurt tolku kui seal midagi teha ei jõua ja niisama lebotad. Pealegi annab õige toitumine ja sellega kaasnevad muutused piisavalt motivatsiooni. Muidugi ei tähenda, et trennikaaslase olemasolu oleks halb aga mõlemad kokku pandult on kõige efektiivsem!
Marcola
Memberfitness.ee – Järgmiseks suveks vormi!
Marcola
Memberfilme kus mängivad kulturistid. (mitte treening videod)üks film meenub kus mingi kutt või mees oli siuke ullike loll, kartis kõike ja sai peksa aga ise oli suur ja tegi trenni koguaeg.mis film see võib olla?mõni teab?
Ehk on see?
Marcola
MemberNii palju kui mina tean hakkab iga asja liigne tarbimine kas varem või hiljem organismi negatiivselt mõjutama.
Marcola
MemberIse ka alles uus, aga mida ma esimesest postituest välja ei lugenud oli info sinu praeguse toitumise kohta. Kindlasti aitaks ka selle paikasättmine su massile kaasa.
Edit: Minu viga, jäi kuidagi kahe silma vahele muud infot ammulisui lugedes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused