Marcola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marcola
MemberMis mõttes “avalikult”? Nagu näiteks kirjutaks Õhtulehes halvustava artikli või, see oleks “avalik”.Avalikult solvamine vastavalt viisakuse piiridesse jääva keelekasutusega, ma usun. Koht võib olla mis iganes – televisioon, ajaleht, kõne avalikul üritusel.
Marcola
MemberAffront: Avalikult solvama
Insult: Solvama
Offend: Haavama, karistama, riivama (oleneb kontekstist)
Marcola
MemberMa vaataks et kus see nagu probleem on. Et mida ta saab sellest. Kas ta naudiks sinu peksmist? Kas ka siis kui sa vastu ei hakka? MIKS ta seda teha tahab? Mida see “üks ühele” annab? Kas sellest ei piisa, et sa niisama ütleks, et ok, sa oled kõvem mees? jne jne…Aga jah… selleks läheks vähemalt 2-3 kuud trenni vaja. et oskustest midagi omandada.
Probleem ongi selles, et kraakleja ise on väiksemat kasvu ja tahab endale ja teistele tõestada, et ta on kõvem mees. Olen ise sellisega kokku puutunud aga kuna ma olin ikka tükk maad suurem ja tugevam, ja mind eriti ei huvitanud teada saada kes kelle käest kolki saaks, asi paarist müksamisest kaugemale ei jõudnudki. Kui ise mitte provotseerida ja ärplemistesse ükskõikselt suhtuda kaotavad nad enamustel juhtudest ise huvi. Muidugi mõjuva põhjuse olemasolul, nagu teemaalgataja sõnul on sõpruse lõpp (vahet pole kelle süül), ei pruugi päris nii lihtsalt läbi saada.
Marcola
Memberkäin spordikoolis ja siin mõõdetakse seda 2 korda aastas, poolteist aastat tagasi oli mul 2,6%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, küsisin arstilt ka et kas se liiga vähe pole ja ta ei öelnud küll et midagi juhtuma peaks või et see halb on.
Mis riskid sis sellega olema peaks?
Tegelikult olin ise ehk natukene ennatlik. Kui oled ektomorfne võib see sinu jaoks normaalne olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi 2.6% käib juba minu arust isegi selle loogika vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marcola
Member100 liitrit,kui oled andnud saad tänukirja ja kingipaki.15.mail kell18 tallinna jaani kiriku eest sõidame koos verd andma kambaga on seda palju lahedam teha,kui üksi on olnud kord aastal 2003,kui meid oli 300 verekeskuse tädid kohkusid päris ära nähes sellist vereloovutajate armeed vahetult enne sulgemist kuna kõik kes tulevad enne sulgemist kasvõi viimasel minutil võetakse vastu nii läks tookord poole ööni ära minnes mainiti,et tegime suure heateo nad said kohe hulga verd aga et sellise karjaga tulles võiks ette hoiatada arvestades,et iga doonoriga läheb 45 minutit.Suur aitäh et teatasid – oli ka plaan samal päeval minna. Nüüd siis tean, et peale 18:00 asja ei jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marcola
MemberMeestel pidavat 8-12% norm olema ja naistel kõvasti suurem mingi 20 kanti ja üle selle.Endal on 5% ja vahepeal alla selle, natuke vähe a polegi vaja mingit rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5% ringis või alla selle on kulturistidel minuteada rasvaprotsent võistluste ajal…
Pidevalt sellist konditsiooni tervislikel põhjustel aga ei hoita ja kuigi ma sügavalt kahtlen et sul rasvaprotsent päris nii madal on, tee siit ka omad järeldused.Marcola
MemberKas doonorluse eest saab mingi ordeni ka mingi koguse pealt?Mõned pikaajalised loovutajad eelmine aasta said. Aga selleks pead ikka regulaarselt iga kolme kuu tagant käima loovutamas ja nii mitmeid aastaid. Täpset kogust või loovutamise kordi küll ei tea ja vaevalt et sellist asja üldse eksisteeribki.
Natuke infot: http://www.parnupostimees.ee/040305/esileht/10054140_1.php
Marcola
MemberSee millega nad ennast kokku mäkerdavad annab kehale ju läike ka. Eesmärgiks kindlasti lihaste parem esile toomine – võistlustele minnaksegi ju lihaseid näitama. Vaevalt et keegi ennast vabatahtlikult sellega kokku tahaks määrida
MemberNagu siin igalpool korduvalt räägitud on – alustada tuleks siiski toitumisest. Ja kui sa kohe tükk aega liigutanud pole siis seda alusta näiteks õhtuste jalutuskäikudega, mida teed vähe kiiremas tempos. Edasi vaata siis kas hakkad jooksmas käima või jalgrattaga sõitma. Aeroobsetest tegevustest peaks igaüks endale sobiva leidma
MemberPole olulist vahet millist vadkuvalku sa siit ostad, kui dieeti pidama hakkad. Kõik nad peaks selleks sobima, mine e-poodi ja vali välja selline mida rahakott kannatab.
Marcola
MemberPalju õnne!
Marcola
MemberÜldiselt ei tegele asjadega, mis mingit kasu ei anna.Täpselt. Ise olen paar korda proovinud ja ei saa öelda et see nikotiinikepikese tõmbamine just kõige meeldivab tegevus on. Seega, parem ostan tõesti midagi söödavat
MemberMulle näiteks ei mahu üldse pähe, kuidas mõnedel hommikul absoluutselt midagi sisse ei lähe. Ise olen ärgates näljane nagu hunt ja tühja kõhuga välja minnes tekkib kiiresti halb enesetunne. Inimesed on erinevad ja ma saan aru, et ehk kogused mida omale sisse aetakse pole päris ühed samad aga no et üldse ei söö
MemberÄra mölise, loe ise natuke netis ringi ja loe artikleid… retardPole olemas sellist asja nagu lihaste vormimine? Räägi vanaemale seda.
Kui ei ole midagi öelda ära postita.. jobu
Kui sa ise nii tark oled, siis võib-olla lähed uurid sealtsamast netist kuidas lihaseid “vormitakse” ka?
-
AutorPostitused