MaPo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MaPo
MemberKas pardid kalu toiduks ei tarvita?
MaPo
MemberMinu Tefali hot-spotiga teflonikas püsib aastaid suhteliselt eeskujulikuna. Ei uputa ka reeglina rasvainega üle.
MaPo
MemberAsi, mida eestis ei ole saada Steel cut oats. Kahjuks.
MaPo
MemberMaPo
Member” says “no carbs or sugar”, eats veggies and fruit, makes sense LOL “
Mark Schields
MaPo
Membermis aga mulle sinu lugu lugedes veel pähe tuli, oli see, et mina sinu asemel sööks veidi rohkem head rasva (või, oliiviõli, kookosrasv, avokaado, kalamaksaõli). eriti, kui söömasööstud tekivad seoses hormonaalse tsükliga! j
Kes liigitab kookoserasva heaks: Mille põhjal. Mille poolest. Mis on selles konteksis halb rasv: Sea, lamba või kana?
Või – hea rasv? Aga see on ju eriti kontsentreeritud piimatoode.
MaPo
MemberAga mis lahustoitumisse puutub – selle kohta ei ole tõenäoliselt ühtegi põhjendust, mis kvalifitseeruks. Levin ei ole kunagi oma sõnadele toeks pakkunud mingeidki teaduslikke tõendeid. Mull. Kahjuks olen ise ka kunagi selle nalja läbi teinud… noor, murelik ja rumal – sellel nende müügiedu baseerubki.
MaPo
MemberJunga, see ei saa olla ühestki vaatenurgast “normaalne” “keskmine”, et keegi teeb selliseid “trenne” nagu sa kirjeldad – ning seeläbi saavutad oma “minimaalselt 3000 kcal” energiavajaduse. Kui see oleks nii, siis inimeste ainuke tegevus olekski omale selle “normi” jaoks energiakulu tekitamine.
Mulle meeldib liigutada, jah, aga annan ka endale aru, et see on tihtipeale psühholoogiline vajadus. Keskmisega ei ole siin midagi pistmist.
Ja ei ole ka suur osa mitte kunagi end liigutavatest inimestest nii lössis, nagu sa väidad neid olevat – kui nad ei tee nii palju füüsilist, et saaks 3000 kcal sisse toidu näol IGAPÄEVASELT ajada.
See ei tundu päris õige teooria.
MaPo
Memberhahha, ja siis alajaotused , oma süsteem, kuidas vajalik leida..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mees on nuts
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või lihtsalt oskuslik guugeldamine..
MaPo
Member“It’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled” Mark Twain
MaPo
MemberJah, siis ilmselt on füüsilist koormust vähevõitu, et hoida keha heas konditsioonis. Nt. 1,80m 80kg kaaluva 40 aastase mehe BAV on ca 1800kcal. Päev otsa istuvat tööd, autosse ja tagasi, ehk ka poes veidi ringi käies ja siis jälle kodus teleka ees istudes läheb sellele lisaks ca 600kcal. Nii et suht lebava eluviisiga mees kulutab päevas 2400kcal. Ilmselgelt aga jääb selle juures kängu. Kui lisada aga veidigi jalgsi käimist, üks trennike, siis tuleb ju 3000kcal täis. 60kg 40a naise BAV on ca 1400. Samamoodi passiivse eluviisi puhul lisandub siia päevas veidi juurde. Kuid kui keegi räägib, et sööb 1400kcal ja ei võta alla siis terve inimene petab toidust saadud energiat kokku lüües või siis tõesti ei liiguta end palju rohkem kui autosse istumiseks.
Enne kui edasi läheme, äkki ka veel siiski see:
Kui julged proovida ja usaldad selliseid vaateid valkudele toidus, siis võib see sind aidata: http://michaelbluejay.com/veg/protein.html
Mul toimis.
MIS SUL TOIMIS ?
MaPo
MemberAnna andeks, aga ma ei kujuta ette, et heade tuttavatega käib ainult small-talk. Ja pead hoolikalt valima, et “keegi valesti ei mõistaks”. Aga see ei ole vist selle topicu teema. Võileivad on.
MaPo
MemberIlma klikkamata – see vist see Levini paskvill , onju. Diskussioon? Selle triptofaani-juudi muinasjutu ainel? Mhmh, kui valusa huumori sõber oled, loe ja mõnule. Kahju ainult, et on neid, kes seda tõe pähe võtavad ning sealt tulenevates vaidlustes heade tuttavatega, näiteks, tülli lähevad.
MaPo
MemberKui julged proovida ja usaldad selliseid vaateid valkudele toidus, siis võib see sind aidata: http://michaelbluejay.com/veg/protein.html
Mul toimis.
PS. Kui väidad, et päevane kaloraaz on 1400-1600 ja kui see on reaalselt tõsi (mitte kõhutunde järgi kokku löödud), siis peaksid suurendama oma energia kulutust. Normaalselt liikuval naisel võiks kulu olla 2500kcal ringis päevas, mehel 3000 ringis. Siis on tõenäoline, et füüsis on heas konditsioonis ja ei pea end näljutama, mis hakkaks mõju avaldama kogu kehale.
Mis nimelt sul toimis?
Et kui mehe päevakaloraaz keskmiselt ei ole 3000 ringis, siis ta teeb midagi valesti ?
MaPo
MemberWe still use band assisted Pull ups!
-
AutorPostitused