MaPo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MaPo
MemberNii on. Hea vaadata. Ja kellelgi ka puudutada, ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MaPo
MemberKas need aina ja aina täpselt sama küsimust küsivad “kasutajad” on lihtsalt selleks tehtud, et pidevalt keerleks krea-teema ja oleks uusi ostjaid?
Uskumatu lihtsalt, et 21. saj ei oska inimene (isegi eeldusel, et ta ei oska google-t kasutada) samast foorumist , ja isegi samast teemast- rääkimata samal lehel olevatest korduvteemadest – vastust leida nii “olulisele” küsimusele?
MaPo
MemberSöö, aga osta pulber? Miks? Ei pidanud ju kapslitega väga vahet olema. Hetkel ostsin kapslid, aga ehk kunagi proovin pulbri ka ära.
Hinnavahele (mis, vaadates, kui korralikud on Eestis kallima otsa toidukaupluste kettide käibed, ei ole vist üldse oluline keskmisele eestimaalasele)
lisaks:
Creatine does need to be solubalized to be absorbed. It’s hypotonic and draws water into the GI to be made soluble and then absorbed. I believe that’s why some experience GI problems with CM and why I recommend simply pre soluble in hot liquids as the early studies did to avoid GI issues, and perhaps (and this needs additional data to be sure) improve bioavailablity, at least in some people. There was a lengthy discussion on that here not long ago, not sure if you caught that one. There’s actually a fairly linear relationship between solubility and bioavailabilty of ingested compounds, and drug developers have known that for many years, but it’s not a topic you tend to find covered much in nutri/med journals but in journals looking at drug development and chem and such.
MaPo
MemberArvatakse, et toitumise muutumine (ka testosterooni vähenemine) on inimestest teinud nii “humaansed” olendid nagu nad hetkel on. Empaatiavõime tekkimine, näiteks, samuti, sai siis arenema hakata.
Aga nagu igas asjas – kõigile ei jagu.
MaPo
Member: D
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hoia peast kinniMaPo
MemberOssaa, kutsu boršile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MaPo
Member5 g päevas on “tavaline” igapäevane kogus. Kui 1 kapsel on 1000 mg ja sulle öeldi, et võta 5 tk – peaks ju teave olemas olema, kuidas seda teha.
Toimet sa ei pruugi üldse ära tunda. Isegi need, kes väidavad, et “ohh kus mõjub” võivad platseebo nimelise nähtuse kaela selle ajada. See ei ole aine, mis annab käegakatsutavat tulemust.
Söö aga. Aga osta pulber – ja et ennetada küsimust, kuidas sealt õige mõõdu saad – kaasas on kas mõõtekulbike või kasuta teelusikat – 1 täis ongi ca sobiv doos.
MaPo
MemberMulle tundub, et sa ei ole korralikult mu postitused läbi lugenud. Ma selgitasin, et olen ülekaalus tänu sellele, et varem sõin palju rasvast sööki, maiustusi, gaasilisi jooke jne, ja liikusin väga vähe. Ja mu tervis läks aina hullemaks ja üleliigseid kilod tulid. Nüüd, kus ma olen loobunud väga rasvasest, gaasilistest, maiustustest ja paljust muust + olen hakkanud rohkem liikuma, on mu tervis palju parem ja sellepärast saingi lahti enda 10 üleliigsest kilost.
Ja see ei ole ’dieet’. Mulle ei meeldis sõna ’dieet’. See on lihtsalt eluviis.
“Dieet” tähendab minu keeles – see mida sa toiduks kasutad. Kui sa kaalusid näiteks 90 kg ja nüüd oled saavutanud “tänu tervislikule toitumisele” kaalu 80 ja oled naine, nii 165 cm pikkune, siis oled sa ikka veel tohutus ülekaalus. Kui sa ei vaja REAALSET abi, lihtsalt kohta, kus oma suhkruvajadusest, mida sa puuviljadest saad, kirjutada, siis mulle tundub, et see ei ole ka päris õige koht.
MaPo
Memberhttp://suppversity.blogspot.se/2014/10/only-dairy-not-soy-based-meals-are.html
Alarmistid teevad paanikat, eelkõige on see seotud nende psüühikaga, sellega, mis signaale aju annab. Seda nimetatakse teatud ringkondades haiguslikuks nähtuseks. Nad ise ei teadvusta/tunnista seda endale.
Tavaline tervislikkuse propageerija kipub sellest mingit erilist whoohood tegema. On palju lihtsam kõik.
Termin “tervislik” on kohatu kellegi valikute kohta, kui sa oled tänu (või selle tõttu) oma dieedile korralikus ülekaalus. Kui su *tervsilik* on sind selleni viinud, siis äkki peaksid tegema ebatervislikke valikuid? Eeldusel, et sul on tegemist ülekaaluga. Vabanda kui eksin. ??
Konsulteeri korras närvikavaga toitumist jagava inimesega. Foorumis, kus on anonüümsed spetsialistid, võib su arusaam nihkuda veelgi enam tõest eemale.
Sina, just, sina, kes nüüd tahaks kirjutada et ” ühest tõde ei ole olemas ja las ta teeb mida keha käsib ” pea hoogu ja lase tal tõesti teha midagi, mis oleks abiks talle endale.
https://www.facebook.com/events/826746574043478/
15.30-16.30 “Tervisliku toitumise psühholoogiast” sinna on küll mõni nädal aega aga pigem hilja..
Seminar ei ole küll otseselt sinu teemaga seotud , küll aga kaudselt. Selle läbiviija peaks su pildi sinu asjas ka paika paremini saama.
Kui Jörgen otseselt sinu teemat ei puudutagi, oskab ta jalad-maas-inimesena sind kindlasti suunata täiesti objektiivselt õige(ma) le teele.
MaPo
MemberMaPo
Memberfruits, su menüüs on piisavalt taimset, anna endale võimalus – proovi vähemalt pulbrina loomset valku. Loobuda/vahetada jõuad alati.
Mis värk sellega on, et iga …. kiidab oma …. Kedagi ei tundu huvitavat asja tegelik olemus.
MaPo
Memberfruits, muide, tundub, et sina võid olla üks neist, kellele on mõeldud valgupulbrid. Ehk siis – keegi, kellel on tavatoidust loomse valgu saamine keeruline. Proovi. Aga seal võib ka mõni neist olla kõhule rohkem tundaandev – näiteks “Self” Whey (d) tunduvad suhteliselt kindel valik..seni vähemalt. Ühtlasi aitab see ka natuke, ehk, magusanälga leevendada – teed ühe sheigi, lisad natuke oma lemmikuid marju ja näiteks kakaod – ja ongi “kohuke” valmis. Konsistentsi saad reguleerida ise – kui vedel see jääb.
MaPo
MemberMida sa ” praeks” nimetad, huvitav-huvitav?
MaPo
MemberHuvitav on see, et lennates õpilase selg (ala-eriti) näeb tervislikum välja. Neutral. Õpetaja on korralik küürakas.
MaPo
MemberKui ta on alla 53 kg, siis võiks kindel S olla, no kui pikkus ka sellise harju keskmise juurde jääb.
-
AutorPostitused