Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mansel
MemberKui korralikult tahad jalgu teha, siis vana on palju etem. Uues on muidugi kükipuur olemas, aga hack kükk masin ja jalapress on minu arust suht mõttetud, raskusi aina lisad aga jalad seda ei tunne nagu kogu aeg teeks sama raskusega. Ja pooltel plokkmasinatel on ulmed raskuse vahed 7,5 kuni 10 kg. Aga konditsioneer on tõesti super:D
Mansel
MemberTegelikult ka eestis täitsa saadaval munavalge eraldi.Tsekka seda neti lehekülge – http://www.emuna.ee/est/index.html
Kunagi kasutasin ise ka.
Neil kuskil poodides on kaup ka müüja või peab ühendust võtma?
Mansel
MemberMa jätaks mõlemad sisse, siis jalad kasvaks nagu mühinal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberMina olen kasutanud BSN-i Truemassi ja ma ütleks, et super toode. Jõudu tuli mühinal ja taastumine hea( pole imestada ka seal suht Mendelejevi tabel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ise sain õnneks tünni 250 kr sellepärast proovisingi, rohkem pole kasutanudki kuna hind minu jaoks krõbe. Nagu eelmine postitaja ütlekski valk + Trauben Zucker teevad ka oma töö ära, aga kui raha üle siis proovi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberUruguay – Saksamaa 1:3
Hispaania – Holland 1:2
Mansel
MemberKulunud väide, aga alati toimiv – toitumis ja/või treeningkava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberSaksamaa – Hispaania 3 – 1
Mansel
MemberUruguay – Holland 1:2
Mansel
MemberHispaania – Paraguay 2:1
Mansel
MemberUruguai – Ghana 1:2
Mansel
MemberParaguay 1 – 2 Jaapan
Portugal 1 – 2 Hispaania
Mansel
MemberBrasiilia – Tšiil 3:2
Mansel
MemberNatuke off topic, aga kas Tallinnas on selliseid treeningrühmi(noorte kulturistide/fitnessistide)? Ma nägin, et Reval Spordis on, aga seal vanuses kuni 19.a. Ise kahjuks juba 20
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Sügisel kolin Pärnust Tallinnasse ja oleks suur soov sellisest asjast osa võtta.Mansel
MemberKoovit 2. koht
Jürgenson 4.koht
Mansel
Member1) 4x nädalas
2) 200-250g päevas
-
AutorPostitused