Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mansel
MemberJa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberKas poodi jõudis ka Fasti M-suuruses jõusaali vöö?
Pühapäev oli valikus S ja L suuruses
Mansel
MemberHuvitav, kas ma olen ainus, kes teeb putru mikrolaineahjus? Helbed kaussi, piim peale, mõned minutid uunis, moos peale ja olemas.Ju siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 26, 2010 at 7:10 p.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #277754Mansel
MemberLiisa 3.koht
Natalia 2.koht
Edu neile!
Mansel
MemberKiiresti täisterakaerahelbepudru valmistamiseks teen mina järgmist:
-õhtul panen soovitud koguse helbeid piimaga ühte kaussi(nii öelda likku) ja külmkappi
-hommikul panen pliidile vee keema( ehk puder tuleb vee ja piimaga pooleks)
-kui vesi keeb lisan sinna juurde siis piima ja helbed kausist
-see hakkab põhimõtteliselt keema paari minutiga
-siis lükkad kaane peale ja lülitan pliidi välja( lased pudrul haududa natuke, samal ajal tegelen muuga, nt pesemine)
-ja voiljaa puder valmis, segama pean ainult alguses et puder ühtlaselt laiali laotada potis.
Kogu valmistamiseks lähebki 5-8 min umbes. Nii et proovige
Mansel
Member-alkohol
MÜRK
Täiesti nõus!
-õhtul
vesipiip ja kulturismiajakiri
Opaa, päris meeldiv tegevus
Mansel
MemberKrt, otsisin sealt ka täna, aga on see siis seal kohta vahetanud või. Erinevate suhkrute juures enam polnud
Mansel
MemberPeale trenni piisaks ka 5grammist, et Muscle+ saad 7g kätte on juba palju, aga lisada veel juurde oleks raiskamine
Mansel
MemberLihast ja jõudu, õnnitlused
Mansel
Member1.Cutler, Jay USA
2.Greene, Kai USA
3.Heath, Phil USA
4.Jackson, Dexter USA
5. Warren, Branch USA
6.Martinez, Victor Dominican Republic
7. Wolf, Dennis Germany
8.Rockel, Ronny Germany
9.Jackson, Johnnie USA
10.Winklaar, Roelly Netherlands
Mansel
MemberKus koolis ja trennis käid?
Ise muidu TTÜ-s ja Reval Sport
august 19, 2010 at 4:40 p.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273749Mansel
MemberKoovit võidab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 18, 2010 at 5:01 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #273645Mansel
MemberKuidas ta ebaõnnetunud on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberNaistest niipalju, et Revalist peaks tulema bf nii Kadi Rõõm kui Olga Skavõš. Loodan, et ehk tuleb mõni päris noor mees ka NB! 7.septembril on siis uued sisseastumiskatsed – eriti oodatud just noored mehed, naised vanus 15-19a.Kus täpsemalt sisseastumiskatsed toimuvad? Olen ise muidu 20, aga tahaks ikka proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kas sellest tuleb hiljem ka rohkem infi?
Mansel
Memberarvan, et mesi oleks ka päris hea variant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused