Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mansel
MemberKusjuures mina ka mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aegajalt vaatan Spartas neid väntajaid/jooksjaid ja no ei saa aru, miks nad täpselt sama asja õues ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kõigil ratast ka pole ja kui suhteliselt kesklinnas elada, siis asfalt ka ei ole kõige parem kate jooksmiseks.
Lindi peal ei põru põlvi nii väga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberNo ..kartul see kaste on üldiselt lihaga:DIgastahes… kodus teen trenni oma hantlitega, matiga ning kasutan ka tooli ja steplauda:) seda mõtlesin koduste tingimuste all:)
Jooksmise poole pealt, isegi see muusika ei aita, proovin küll aga ei istu jooksmine, vastik tunne tekib:D
Harjumise küsimus( kui just tõesti mingi füsioloogiline probleem pole). Arvan 2 kuud tagasi, kui alustasid trennidega, siis ka ei aimanud, et hakkavad süümekad tekkima trenni vahele jätmisel, see näitab nii mõndagi. Äkki jooksmisega hakkab sama olema.
Kui muidugi väga vastumeelt, siis pole mõtet seda vägistada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
MemberEI sa ei pea kuskile saali minema,et lihastoonust saada.mõiste kodused tingimused on ka väha umbmäärane.Põhimõtteliselt küll, kui olemas nii öelda “basic” asjad. Sul tundub olevat
Mansel
MemberNii minu päev siis:)Hommikul puder, kohupiim ja kohv( üldiselt kõrval paprikas ja tomat) sepikuviil
siis tavaliselt hiljem mõni muna või juustuviil
kui tööl olen siis söön kartulit ja kastet ja värsket salatit.
õhtul kas lihatükk või kala ja siis tomat,paprikas ( vahest juurde kartul ja riis)
siis on üldiselt trenn- sõidan tund rattaga või kõnnin tunni (üks neist)
siis hakkan tegema kas tund aega teatud lihasgruppi( näiteks, käed,kõht,jalad)
Ehk siis trenn koosneb tund aeroobne ja tund jõu, igapäev eraldi lihasgrupp
Pärast seda söön, kas lihatüki või muna või jogurtit.
Vot ( midagi taolist)
Kartul ja kaste kõige rohkem häirib, et seal võiks mingi liha olla pigem ja kartul.
Aga tavaharrastaja kohta suht tundub, aga muidugi koguseid ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberNo alkoholist on siidrid( jah need kõige jubedamad:D) õlu ja no üldiselt kangemaid asju ma ei tarbi, vahest ehk rumm. Pärast trenni ma söön alati midagi just kas siis kodujuustu või muna.Ma olengi tüdinenud, ma võtan trenni nagu kohustust või kui ma näiteks jätan ühe päeva vahele, siis tunnen suuri süümepiinu. Samas progress on olnud suur, näiteks 2 kuud tagasi ma ei jõudnud ühtegi kätekõverdust teha ja nüüd teen 30 järjest.
Enne teen aeroobset trenni ja pärast jõu. Aeroobne on nagu soojenduseks, mul on nii lihtsalt kergem, kui kohe hakata hantleid tõmbama.
No soojenduseks täiesti piisab kui teed 10-15 min( 1 h natuke liig), et proovigi kergem soojendus, mis eespool mainisin, siis jõutrenn ja lõppu siis otsa 30 min aeroobset. Saad siis jõutrennist rohkem välja pigistatud ja kuna oled süsivesikud kehas mingil määral ära kasutanud, siis keha hakkab rasva põletama.
Kui on jõukas jooksulint, siis proovi seda. Jooksuga kulutab natuke jällegi rohkem kui kiirkõnniga ja rattaga.
Eks proovi ja anna teada.
MemberBingo! Alkohol on teadagi puhas suhkur, mis igasugusele dieeditamisele vastu töötab. Räägi, mida sa üldiselt jood ja ära piirdu vaid alkoholiga, vaid loetle kõik ära.Samuti on risk, et sööd lihtsalt liiga vähe ja keha on stressi läinud või oledki suure stressi all. Viimase puhul võid ükskõik mida teha, aga kaal ei muutu ühegi valemiga.
Tõsi ta on, et alko paneb korraliku põntsu rasvapõletusele. Et tagasi saada järjele või keha rasvupõletama siis võtab jällegi natuke aega.
Küsimus, kumb sul enne on jõutrenn ja siis aeroobne või siis vastupidi?
Ja ma loen, et teed trennipäeval 2h trenni, aga kirjutasid, et 1h ratast või kiirkõndi ja 2h mingi lihastreening, selgita täpsemalt?
Hea oleks kui viitsiksid päeva söögi välja tuua, siis ka paremini aimu mis toimub.
Mansel
MemberMaximas. Sea abaliha – 3,80kg. Tulevad 400-500g pakkides. Mulle meeldib. Pole tipptase, aga kärab hinna poolest vägagi.Umbes sarnase hinnaga või mõningad sendid peale on võimalik turult(nt. Nõmme turul) saada sea välisfileed ja soodukate ajal kanafilee poodidest, mida ma siis topin terve külmkambri täis
MemberÜldiselt on kergem on investeerida 57€ kavadesse, siis saad hea ülevaate, mis peaks mis kogustes umbes sööma või siis ise uurima ja katsetama. Artikleid on küllaga sel teemal. Kasulikum oleks midagi õppida/teada ka.
Aga muidu vaata, et mingi valguallikas oleks iga toidukord – muna, kodujuust, liha, kala, kana, kohupiim + mingi aeglane süsivesik ja “hea” rasvaallikas.
Peale trenni oleks hea võta valgukoks, aga kui pole trenni eriti teinud siis lükka kreatiini mõte edasi aastaks või pooleks. Sõltuvalt sellest, kas sa jääd ka trennis regulaarselt käima või lihtsalt sinu hetke “trend” on see.
Edu
MemberPäeva jooksul söödud valguallikad:
8-9 muna( muna kollastega) 56-63gr valku
200g kohupiima 36gr valku
280 rasvata kodujuustu 50,4gr valku
500 gr kana-,lihafilee, kala 100 midagi valku
Mansel
MemberImre, kui oleks võimalik, siis ma sooviks tellida sinult sama või sarnast särki L suuruses.
Anna teada mis arvad
MemberSee tähendab siis ju, et võitsin Manselit.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>The best man won
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi mul oli õigus selle 99 senti suhtes
Member$14.98No, mis siis ikka pakuks $14.99
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>USA kombekohaselt 99senti
MemberVaat kui tore, mõte ikka lippab öösel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei ole ma mingi eriline autospets
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga M on ilmselt mulle suur, sest see on meeste M?
Olen naine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja pealuusid ei kanna ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et võin selle kellelegi teisele loovutada!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea meelega võtaks vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberPulsikell võib kokku jooksta või pael sinu ümber ei ole korralikult peal või patakad hakkavad lõppema siis teeb selliseid vigureid.
Mul näitas ükskord 224, kohendasin vööd ja korras.
Ma arvan, et pulss üle 200 siis enesetunne kindlalt ei ole hea
MemberUSA iseseisvus deklaratsiooni allkirjastamine tänapäeva kontekstis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused