Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mansel
MemberKas kõrvetisi ei teki happelistest toitudest, kui aluseliste toitude osakaal on väike või üldse puuduvad?
Mansel
MemberKüsimus Robert Noolele: Kust te oma kiudaineid saate päeva jooksul?
Mansel
Member1) Jay Cutler
2) Phil Heath
3) Kai Greene
4) Dennis Wolf
5)Victor Martinez
6) Dexter Jackson
7) Ronnie Rockel
Johnnie Jackson9) Toney Freeman
10) Yamagishi, Hidetada
Mansel
MemberMinu Nr.1 on Vytautas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaatan ,et keegi polegi seda siin maininud.

See oleks nagu ülesoolatud, peale seda on veel suurem janu kui enne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
Member10 km puhul on ainult algus( 5 min), kus oled koos teistega. Ei ütleks, et olin nagu kilu konservkarbis seal, hingamisruumi küll. Kui kõik seal oma tempos hakkavad jooksma, siis inimesed valguvad laiali ja sellist trügimist edasi enam pole. Alustasin eelmine aasta mingi 5000+ stardinumbriga, vähemalt see aasta juba tuhat midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui inimestest möödud minu arust see annab ainult indu ja motti ainult juurde.
Soovitan kõigile osa võtta päris hea elamuse ja adrenaliini saad sellise rahvamassi sees jooksta,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberAga miks Hera 80 kasutamises on järgmine lause: Treeningjärgse taastusjoogina kasutades segada Dextro Või Malto6-ga. Kas see on ainult maitse pärast või see mängib olulist rolli lihase kasvatamisel kui valk tänu süsivesikutele kiiremini imendub?Tänu süsikatele valk imendub paremini/kiiremini.
Mansel
MemberSõdurilehes oli kunagi kirjas, et ajateenijana 1 miljon krooni teenimiseks võtab umbes 66 aastat

Edu selle Hummeriga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberValgupulber oleks mõtekam, et lisad sinna veel süsivesikud ja ongi enamvähem massilisaja ning jätkub kauemaks, odavam ka
MemberMansel
Member“My milkshake brings all the boys to the yard,
And they’re like
It’s better than yours,
Damn right it’s better than yours,
I can teach you,
But I have to charge”
Mansel
Member“Im not FAT, im BIG BONED”
“Alates sajast kilost saab sinust tõeline MEES”
” Tõeline hardcore on see, kes alati kasvatab massi”
” Dieeditamine on naistele ja ilueedidele, mitte alfaisastele”
MemberCheck it out, I finally lost my baby weight
MemberTere!Tahtsin veel ennem sõjaväkke minemist mõned read kirja panna. Jah, täna on maneeži minek ja sealt juba Sidepataljoni, ennem seda veel raamatupoest läbi, et kasutada vaba aega ära. Ei oska midagi arvata, kuna arvamusi on ajateenimise kohta erinevaid. On häid ja halbu. Eks ole ka selliseid inimesi, kes ei haara millesti kinni, miski ei meeldi ja tahaks et nurgas kasvaks rahapuu ning toit jookses suhu. Kõik üleliigne on jama. Mida rohkem aeg ajateenistuse alguse poole seda rohkem hakkas tekkima mõte, et ma pean seal niikuinii ära käima ja võtta sellest mis võtta annab. Ainuke asi mida ma kardan on, et ma jooksen seal enda põlved ära. Kuna ma olen jooksmist vältinud, eks see oleneb ka, mille peal jooksma peab. Kuid alla võtan ma kindlasti, kuna süüa on mulle alati meeldinud, pluss seal saab kõvasti liigutada. kuid ma olen harjunud suurema vaba ajast arvuti taga istuma. Viimasetel nädalatel kadus motivatsioon täielikult ära, kuna ma tean, et ma pean sõjaväkke minema ja seal läheb vorm hukka. Kuid positiivsema poole pealt on hea kaalu kaotada, kuna mulle ei meeldi tegelikult nii suur olla. Vahel on tunne, et olen natuke kohmakas, võiks olla veel liikuvam jne. Ma eriti ei karda, et nüüd lihas läheb hukka, küll see peale ajateenistust tagasi tuleb. Järgmine blogimise kord tuleb arvatavasti alles 3 kuu pärast, olge seni mõnusad.
Hommikujooks on üldiselt Sidepatis mööda asfaltit ümber kasarmu, kui viiakse tegema suuremaid ringe, siis saab muru peal ka jookstud
Mansel
MemberMadal rasva% ja tugevad lihased näitavadki head vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel ei olnud juttu tugevatest lihastest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , vaid kleenukestest poistest, kel rasvaprotsent madal ja millegipärast tunduvad hullult “lihastes”.Mansel
MemberOsaliselt tuleneb see ka sellest,et arvatakse suur lihasmass võrdub vormis olek.kel pole kulturisti mõõtu lihaseid see pole ka järelikult trenni teinudki.Ma just väidaks vastupidist, et kui peenike ja väike rasvaprotsent, siis lihased joonistuvad välja ja tüdrukute arvates juba, et inimene “lihastes”, mida ma kuulen tihtipeale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused