Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2012 at 12:28 p.l. in reply to: MYBODY Audentese MYSmuuti nimekonkursi võitja ………. #210043
Mansel
MemberSelles suhtes, et kui tegemist on Adentese õpilaste joogiga, siis paneks Einsteini asemel hoopis mõni selle kooli vägeva õppejõu nime:
Näiteks:
Oravaootus
Kaletakartus
Soosaare soovitusel!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei noh, milleks piirduda vaid töötajatega. Võtame kohe meie haridusministri ka punti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aaviksoo Limps, HaridusSmuuti, Ajureform.
veebruar 13, 2012 at 7:29 p.l. in reply to: MYBODY Audentese MYSmuuti nimekonkursi võitja ………. #213373Mansel
MemberAjurünnak, Vitapomm, Valgulaks, Gym Junkie, Meeleerguti, BananaBrain, Kuues Meel, Ajusüst, Meeltesegadus, Ajukooma, Kooli Naps, Brain Storm,
ReGeneration, It’s so tasty that I can’t believe it’s a smoothie, Ajulaks
Hetkel aitab. Usun, et siib juba leiab midagi
veebruar 6, 2012 at 6:51 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #224715Mansel
MemberSelles suhtes, et need võistluste ennustused on sinu jaoks ehk liiga tagasihoidlik väljakutse. Ma ostan äkki lotopileteid sinu juhendamisel ja kui väga hästi peaks minema, siis toetan sinu treeninguid vastavalt võimalustele
veebruar 5, 2012 at 12:00 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #226368Mansel
MemberMansel – sa oled minuarust ka üks paremaid ennustajaid meie ennustusvõistlustel kui mu mälu mind ei peta?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud sissejuhatuse ja võrdluspiltide eest, nii vaadates on ikka korralik areng toimunud. Ütleme nii ,et kes tasa sõuab see kaugele jõuab, tubli!Nii see õnneks on olnud jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänu sellele olen saanud nii mõndagi kasulikku soetatud.veebruar 4, 2012 at 5:52 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #226649Mansel
MemberTere kõigile!
Saan lõpuks enda tutvustuse ka ära teha.Olen siis Stanislav Štõkov ja tulen algselt Pärnust. Oti juhendamise all olnud viimast 1,5 aastat. Vanust on 22 ja hetkel õpin Tallinna Tehnikaülikoolis soojusenergeetikat.
Väiksena sai suhteliselt vähe spordiga tegeldud, nii palju kui kehalise kasvatuse tundides oli nõutud ja väljas mängitud. Suurem huvi hakkas tekkima 9.ndas klassis, kus ma ka esimest korda jõusaali läksin. Saali seinte peal oli Oti pildid autogrammiga, amazon.ee ja Robocop postrid, mis andsid lisa motivatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Kuna teadmisi polnud ja spordist elukauge, siis nii võrd trennist ei saanud rääkida vaid pigem 2-3 tunnistest rapsimis sessioonidest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ajapikku teadmised täienesid, kuid polnud treeningus kindlat suunda kuna kogu aeg katsetasin igasuguste meetodiga, mis leitud netist ja areng oli päris kesine.
Kuskil 12.nda klassis lugesin fitness.ee, et Tallinnas on kulturismi noorterühmad. Tekkis suur huvi selle vastu ja sai otsustatud kui lähen TTÜ-sse õppima, siis ka 100%-lt lähen katsetele.Kuid vahepeal otsustasin ära käija kaitseväes, et saaks selle kiiremas korras kaelast lahti. Sealne toit on teada tuntud süsikate rikas ja valgu vaene ning mul ei lubatud isegi esimest kolm kuud toidulisandeid kasutada( jõusöödad nagu veeblil meeldis nimetada), siis kaal kukkus ka mühinal alla. Kui enne SBK olin 82-83kg, siis peale juba 66-67kg, mis oli päris masendav.
Asi sai tehtud ja 2010 sügis astusin TTÜ-sse ning läksin ka noorterühma katsetele, mis ma ka edukalt sooritasin, sain rühma sisse. Ott ütles kohe alguses ära, et tuleb tõsiselt pühenduda, kui tahan kunagi lavaküpseks saada ja pista rinda Eesti härgadega, kuna lihasmassi oli vähe ja vanus ka meeste klassi võistlemiseks(tol hetkel).
Hetkel teen trenni GymLeco-s, kuna kooli kõrval, siis on päris mugav ja käsil on dieet, et langetada kaal 75-76 kanti.
Siin ma siis nüüd olengi, alla pole andnud, töö käib ja loodan, et Ott ka käega ei löö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene pildistamine, kaal 69-70kg ja viimane pildistamine 15.12.11, kaal 81-82kg
Mansel
MemberOma astmarohtu ta võib ka tänada oma vormi ja tulemuste eest
“>Nii et Eesti naiskulturistid hakake astmaatikuteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2012 at 4:32 p.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #259688Mansel
MemberEga toidust ei ole tingitud hommikune energia langus, vaid süsivesikutest.(Kui hommikusöögile järgneb trenn, siis süsivesikud on loomulikult vajalikud)
Hommikusöök suurema valgu ja rasva osakaaluga hoiab sind sama hästi üleval ning ei pea söömata olema.(Oma kogemusest võin seda ka öelda)
Archangel tõesti pole seda artiklid lugenud: http://www.fitness.ee/artikkel/985/toit-ajubiokeemia-ja-rasvapoletus ???
Nii et pole vaja rääkida, et just söömata paraneb keskendumine/ajutöö!
november 5, 2011 at 11:15 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #311501Mansel
MemberUskumatu, et need 60 kuni 85 kg kategooria tüübid kaaluvad nii ”vähe”, välja nägemise järgi paneks vähemalt 10kg juurde
Mansel
MemberÜhe võimalusena on Ain Kimber. Ta on Spordihalli Kimberi klubis, astu ligi uuri asja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberKüsimus Hr. Rotterile. Lugesin Teie poolt postitatud lingist, et aeroobne tegevus ammendab end umbes 8 nädalaga, kuidas on aga lood HIIT’iga? Millise süsteemina peaks seda tegema?
oktoober 19, 2011 at 12:38 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318176Mansel
Member1. Kaido Leesmann
2.Siim Rast
3.Taavi Pehme
4.Tarmo Pärna
5.Gunnar Kuusnõmm
6.Margus Silbaum
oktoober 17, 2011 at 9:00 p.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318041Mansel
MemberImre Vähi – klassika -180cm – 1
Marti Taru – klassika -180cm – 4
Rain Kuusnõmm – kulturism -70kg – 5
Raigo Kuusnõmm – kulturism -80kg – 4
Ott Kiivikas – kulturism -90kg – 1
oktoober 13, 2011 at 7:45 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317479Mansel
MemberOleg – 2
Natalia – 2
Mansel
Member3-4g sitamaitsega valku per muna.
Tavalises M munas on ikka 6-7gr valku ja kust sa oma mune ostad, et toorelt sitamaitsega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberMillal uut artiklit on oodata?
AutorPostitused