Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mansel
MemberMa ostsin ka täpselt sama steviat ja olen täitsa rahul. Algul oli natuke harjumatu see teistsugune magusus aga harjusin kiiresti. Pudel on ka nii suur, et jätkub ilmselt mitmeks aastaks. EL maksud ei lisandu kindlasti kaalu pealt, vaid paki väärtuse pealt. Praegu peaks maksuvabaks summaks olema 22 EUR
Õigus, aga hinnaalandust või tasuta kohaletoimetust ei saa, kui tellimuse kaal ületab 4 naela või 1814 grammi
aprill 7, 2012 at 6:15 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #148059Mansel
Member10,4%
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberRicotta kohupiimale mõningad tilgad ajan laiali ja pluss kaneel, viib keele alla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberTervist,
Kas keegi teab, kust stevia vedelikku leida võib?
Sojapood pakub, kuid neil on hetkel otsas. Ehk on veel mõni koht?
Tänud.
Ise tellin: http://www.iherb.com…oz-118-ml/18986
Esimese tellimuse pealt saab alet ka 5-dollarit vastava koodiga, näiteks:TOK507
Esimene tellimus mul läkski maksma 12.07$ koos postikuluga ja seda Steviat tellisin sügisel ning siiani kestab ja päris hea ka maitselt.
Seal tuleb jälgida, et tellimuse kaal ei ületaks 1,3kg(näiteks kui tahad rohkem tellida). Üle selle kaalu lisanduvad EL maksud või midagi sarnast ei mäleta
Mansel
MemberRobert, äkki oskad öelda, kust saaks hea hinnaga raamatu ”Natural Hormonal Enhancement” ?
Mansel
MemberHaha, Su trolli- ja sarkasmisensor on rikkis. Kui poiss küsib, kuidas pingutamata kapiks saada siis see on lahendus. Minu arust parem lahendus kui synthol
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutaja on mul siin seepärast, et mõnikord küsida, kuidas jalgu treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlesin pigem su juttu, mitte linki ja andis mul sealt sarkasmi ikka välja lugeda.
Aga well played!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberTrennis käivad ainult need kellel muud pole teha ja oma aega muul moel surnuks lüüa ei oska. Ja ega selle jõuaga pole ka midagi peale hakata, läpakas kaalub kaks kilo umbes. Aga Sa vaata seda – lähed õhtul magama, hommikul ärkad narkoosist üles ja lihased olemas!
Huvitav mõtteviis sul, miks sul siis üldse selles portaalis kasutaja on, kui trenni niiviisi suhtud?
Et teemaalgataja ei osanud end hästi/mõistlikumalt väljendada, see ei tähenda trenn on mõttetu.
Pigem noor saalis ja huvitub spordist, kui tänaval tolkneb ja ei tea mis tarkusi seal teeb.
Mansel
MemberMis kursusel sa käid ja mida sa õpid?
Olen ise TTÜ-lane ja käin GymLecos, et koolile sama lähedal kui spordihoone.
Et kui huvi on, siis võin ka abistada/suunata (nii toitumises kui ka trennis)
Mansel
MemberHea oleks kui kirjutaksid välja oma päevase menüü, siis äkki saab sealt mingeid parandusi teha.
Kätekõverdused on head lihastoonuse tõstmiseks, aga kaalulangusega peaks ka lodevus vähenema/kaduma.
Hüppenööri asemel võiks ka paaril korral jooksmas käia.
Mansel
MemberJalg on ikka ulmeliselt hea
Mansel
MemberMida arvate sellest?
Raha raiskamine oleks, vaheldusrikkast toidust peaks saama päeva koguse kiudaineid kätte
veebruar 22, 2012 at 4:30 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #199136Mansel
MemberMehed:
1) Alex-Edward Raus
2) Elar Kraav
3) Raigo Kuusnõmm
4)Erki Sloog
5) Siim Jürgenstein
6) Argo Erit
Naised:
1) Agnes Rannaste
2) Marianna Bogdanova
3) Carolin Siimenson
Mansel
MemberTeilegi tuntud terviseblogija, Risto Uuk, käis möödunud nädalal minu tervisliku toitumise seminaril ning tegi sel teemal minuga intervjuu. Usun, et paljud saavad seda lugedes pisut silmaringi avardada ning uusi mõtteid koguda.
Lugeda saab siit – http://ristouuk.word…robert-noolega/
On sul veel tulemas toitumise seminare(kust infot saaks)? Pakun et päris põnev oleks seda kuulata.
veebruar 18, 2012 at 10:51 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #204399Mansel
MemberTulen ühinen seekord ka. Plaanis on õlg ja biitseps pikemad seeriad
Mansel
MemberKui on vaheldusrikas toit, siis peaks sealt saama oma soola normi. Või selles jääb väheks?
-
AutorPostitused