Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mansel
MemberEsimesed 3 õigesti ennustajat.Ülejäänutele kliendikaart.Aga kuidas kinkekaart kätte saada? Olin esimese kolme hulgas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
Memberkas jõuluturniiri õigesti ennustajad saavad kinkekaardi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
Member3. koha
Mansel
Memberirw@”soetoit” mis loom see on?loeb see mida toit sisaldab, mis see temperatuur siia puutub!? see on mingi vanaema jutt see soetoit!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maitse asi ise tead kui sooja või külma sa süüa tahad…
Tean jh, et loeb see mida toit sisaldab. Tegin apsaka mis siis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Pole vaja kohe nina alla hõõruda või sul mingi eriline vajadus selle järgi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
Membersai ka oma kommentaari antud esimesele neti lehele:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/paev…php?id=17390926
kui keegi viitsib, siis lugege läbi, öelge mis arvate
Mansel
MemberKeegi saaks nimetada suure rasvasisaldusega toiduaineid? Näiteks hapukoor, pähklid, juust… mis veel?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberKui sa seal lihtsalt sulistad v6i istud mullivannis siis v6iks seda teha p2rast s88ki. Treeningujumine peaks olema siiski eraldi p2evale planeeritud.Aga kui on ujumine planeeritud rasvapõletuseks, kas ikkagi teisele päevale lükata?
Mansel
MemberKas ma saan 6igesti aru, et trenni ajaks tuleks siis 4-1-10 minutit st 2 tundi ja 50 minutit kuni 3 tundi 50 minutit? Selline graafik ei ole m6istlik.Pikemat s88givahet kui kolm tundi ei soovita teha. Teete s88gipausi vahele, t6mbate hinge jne.
Jah, kahe trenni aeg tuleks kokku umbes nii.
Tähendab siis ma söön midagi peale jõusaali, aga kas ma lähen siis kohe ujuma või teeks pikema pausi mingi 30min või 1h?
Mansel
Memberma söön tavaliselt 1tund enne trenni ja 1tund pärast trennikaua sul trennis läheb umbes? ma ei usu eriti, et sul toidukordade vahe 5h
oktoober 24, 2007 at 11:43 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #129016Mansel
Memberpakuks Otile 3. kohta
Mansel
MemberImre Vähi 1
Argo Vaible 4
Marek Kalmus 1
Ott Kiivikas 2
Mansel
MemberKindlasti foorumis on palju seda arutletud, kuid ma ei leidnud enda küsimusetele vastust, nii et ärge sellepärast sõimake.
Esimene küsimus: Inimene(toitumine paigas), kes ei tarbi proteiine nagu No. 1 või Whey vms, kas tema ka saab olla samal heal järjel nagu see, kes tarbib. Selles mõttes, et kas lihase areng tuleb sama hea või mitte.
Teine küsimus: Kui pikka aega juua shakei ja käia jõusaalis näiteks mingi 10 aastat ja pärast lõpetada mõlemad, kas mõjutab see keha mingil viisil? Ja kummal säiliks siis sellises olukorras kauem lihas, kas see kes tarbib proteiini või see kes ei tarbi.
Kolmas küsimus: Tahaks teada saada, kui hea on sojavalk. Kas imendub kiiremini, kui loomnevalk või on hoopis mingi mõtetu jama, millest tuleb eemale hoida, et lihast kasvatada.
Ette tänades
Mansel
MemberNii, mure nüüd järgmine. Sai lolli peaga powermanist kettad ostetud (eelmised kettad andsid värvi, sealt ostetud kangil koorub metallikate maha, nüüd kettad haisevad – mis tra neil seal toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ning nendega on selline teema, et nad rsk niiiiiiiiiiiiiiiiiii räigelt haisevad kummi või kautšuki või ma ei tea mille järgi, et korteris ei anna enam elada :S kas kellelgi on veel samalaadseid muresid olnud?
Või kuidas sellest haisust lahti saaks? (ketaste pesemist pole mõtet soovitada, proovisin pesta ja kasutasin ka keemiat.. 0 effekt!)
Kõik arvamused teretulnud….
mis asja kaks aastat???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul kadus ketastelt hais kahe nädalaga, 
Mansel
MemberMuidugi võidab Brasiilia
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberMa küll lähen suvel ehitusele tööle ja peale seda lähen jõusaali,
siis heameel, et raha taskus ja vorm hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused