Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mansel
Memberkuni 21 peaks olema juunori klass
Mansel
MemberOlen iga päev kohal. Tavaliselt 8.00 – 18.00. Kõige parem kui saad ette helistada 51 970 938. Jõudu!Eks ma teen nii, aga alles peale 26. mai, sest siis saab kuukaart läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberIkka saab. Astuge aga läbi ja arutame. Mina info jagamise eest raha ei võta. Aga mugavam oleks muidugi treenida inimest kes käib meie klubis. Saaks pidevalt suhelda. Olete oodatud Kimberi Klubisse!Oh, väga hea tulen hea meelega, aga pean ootama kuni praeguse jõusaali kuukaardi kehtivus lõpeb.
Mis kellast olete tavaliselt jõusaalis, et saaks rääkida?
Mansel
MemberIse olen ka Pärnust ja sooviks teada, kas Pärnus on treenerit (kulturismi) ja palju treeningute hind oleks?
Mansel
MemberKaldun teemast kõrvale, aga kui palju oleks vaja süsivesikuid päevas 18 aastasele?
Mansel
MemberTahaks teada, kuidas kaitseväes toitumisega on(mis kellaaegadel, mida ja kui palju?)Muidu olen harjunud 6-7 toidukorda
sööma, ja kas sinna võib toidulisandit kaasa võtta näiteks proteiini?
Mansel
Membervadaku 2x hinnatõusaga miks? kas tootja tõstis kauba hinda või Eesti edasimüüjad tahavad rohkem kasu saada?
olen vaatand bodybuilding.com-i lehte ja seal näiteks ON whey100% hind pole küll viimase aasta jooksul hind tõusnud, mitte nagu Eestis kus hind ikka märgatavalt tõusnud
Mansel
Membermillest selline hinnatõus tuleneb?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberKas siis Wild Pack 9 oleks mõtekas ost lihase kasvuks?
Mansel
MemberKas oleks hea asendada Hera80 vaadates koostist järgmiste toodetega:
1 http://www.biolab.ee/e_champion8.htm
2 http://www.biolab.ee/e_wild_pack9.htm
Ja kui oleks, siis kumb oleks parem lihasekasvule?
Mansel
Membersoovitaks algajale ikka toitumise alguses paika panna ja umbes 1-2 aasta pärast toidulisandit osta. Esimeste aastatega toimub suht kiire areng õige toitumisega ja saab ilma toidulisanditeta hakkama.
Mansel
Memberkui trenn satub õhtusele ajale, siis peale trenni oleks hea süüa banaani või süsiku rikkamad toitu
Mansel
MemberTere jälle, pole pikka aega kirjutanud… Mul on mingi jama, mis võib-olla on mingi trennitegijate tüüp-probleem. Kui ma mitu kuud olin jõusaalis käinud, hakkas selg valutama. Paar kuud katsetasin harjutustega ja lõpuks andsin alla. Kui ma trennis enam ei käinud, oli kõik jälle normaalne, aga siis hakkas selg valutama lihtsalt arvuti taga istumisest. Läksin aeroobikasse. Väga aeglaselt läks paremaks ja enam selg ei valutanud. Aga jätkuvalt vahel teen midagi kusagil valesti ja probleem on tagasi. Ma tean, et tegelikult oleks vaja korralikku arstlikku ülevaatamist jms, aga tegelikult tehti päris korralikud analüüsid ja probleemi ei leitud. Perearst saab ainult oletada, mis probleemiks põhjuseks võiks olla. Aga teie olete siin aastatepikkuse spordikogemusega ja teil on kindlasti rohkem kogemusi kõikvõimalike spordivigastustega kui perearstil. Et noh, äkki te oletate kah midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tuim valu alaseljas. Niisama lebotades ei ole tunda, aga koormusega hakkama ei saa. Köhimisel on selline tunne, nagu selg tahaks ära murduda.
Tekib tasapisi ja kaob tasapisi. Võib tekkida ka üleöö, aga kaob mitme päeva jooksul.
Venitamine ja võimlemine aitavad kaasa valu kadumisele.
Liiga suurte raskuste tõstmine jõusaalis võib tekitada valu.
Kas see võib neerudest olla? (sest ma söön väga palju valku). Kas kellelgi on midagi sarnast olnud?
PS! Jah, ma lähen uuesti arsti juurde kah.
Mul endal on sama mure alaseljaga, aga et köhides selg valutab on küll nüüd imelik
“> .Alaselja on arvatavasti vale sooritus harjutusel, kõhulihased või alaselg on lihtsalt nõrga võitu ja pole harjunud koormusega.
Võta paar nädalat kergemalt, väldi raskustega harjutusi mis suurt survet avaldab alaseljale ja tee alaselga tugevdavaid harjutusi.
Ma ise teen iga õhtu umbes 20 min teen venitus harjutusi seljale, määrin seljale geeli (nt Fastum) ja panen valulikule kohale
pipraplaastrit. 3 päevaga selline tunne, et seljavalu pole olnudki, aga ikka jätkan praegust ravikuuri, et selg saaks täiesti terveks. Jõusaalis praegu väldin jõutõmmet, kükke ja harjutusi kus peab raskusi tõstma pea kohale.
Kuula muidugi ära, mis arstil öelda on ja edu paranemisele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberOptimumi valku saaks, kuid selle hind on veelgi kallim kui enne. Kas oleksite nõus maksma senise 855.- (2,3kg) ca 1100.- krooni? Siis võikisime sisse võtta, toode ei ole kuhugi kadunud, kuid selle sisseostu hinda on tõstetud 60 % viimase aasta jooksul, sealt ka põhjus, miks me uut partiid ei ole tellinud, kuna ei ole kindlad, et uue hinnaga teda ostetaks.1100?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis küll eriti ei usu, et tahaks sedaMansel
MemberOptimum Nutritioni valku võiks tõesti müügil olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused