Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mansel
Membertahtsin küsida sellist asja,et kumb variant oleks effektsem , parem ja mõjuvamhetkel olen teinud jõusaalis 3-4x nädalas 2-3 harjutust erinevatele lihastele,aga mitte väga pikalt puhates ja juttu ajades,vaid näiteks üks päev teen rinnalihasele 2 harjutust+2 harjutust biitsepsile,järgmine päev 2 triitsepsile+2õlale , ja alati lõpus teen kõhtu.ajaliselt kulub selleks kokku umbes tund kuni poolteist tundi
või oleks kasulikum ja parem teha mitmele erinevale lihasgrupile näiteks üks harjutus,et teen ühel treeningkorral triitsepsit,biitsepsit,rinda,õlga,selga jne,puhkan harjutuste vahel pikemalt ja ajakulu on ka umbes 2-2.30
kumb variant on õigem ?
Kas esimese variandi puhul treenid sa rinda,biitsepsit, õlga ja triitsepsit kaks korda nädalas läbi?? Ja miks sa ei treeni jalgu?
Võta parem siit treeningkava kolmeks või neljaks jaotatud
Mansel
MemberKindalsti Whey Gold Standard
Mansel
MemberMina isiklikult ei nimetaks suppi toiduks. Lurbid ennast vedelikku täis, käid hädal ära ja ongi kõht tühi jälle.
Kõige parem on ikkagi tahke toit.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
Memberma pakun sul tuleb laiskus ja viitsimatus ületreeningust
Mansel
MemberKuidas 3-eks jaotatud kava toimib, kas sellest on vähem kasu kui 5-eks jaotatud kavast või mis on plussid ja mis miinused?Suvel on see jama et ei pruugi päris nii tihti jõusaali sattuda kui vaja oleks, aga soovitage jaotusi.
Tänan!!
Kui aega pole siis kolmeks jaotatud on tõesti hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kolmeks jaotatud pluss on et kauem saab taastuda, miinus ei keskendu nii palju igale lihasele kui viieks jaotatud.
Viie miinus – vähe taastumis aega
Mansel
MemberHuvitav, mida treenerid siis saalis teevad? Praktiliselt kogu siinne kriitika käib asjade kohta, mida treener peaks nägema ja korrigeerima. Noh, võib-olla on tore muheleda, kuidas “tola” kangiga biitsa tehes end kreeka e-ks käänab, aga veel toredam oleks, kui see tola ei jääks poolinvaliidiks.Ega treenerid saalis 24/7 ka ei passi. Võib alati ise esimese sammu teha ja küsida mis kuidas käib, aga jah kahjuks
mõningate ego on nii suur, et tehnikast on ükskõik. Kõige tähtsam suured raskused peal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberÜks punkte võiks olla, et kükk on halb harjutus lõhub põlvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tuttavad kogu aeg räägivad mulle seda.Ja teiseks mis harjutust sa teed sealt ” põleb ” rasv maha. Eriti on see levinud naiste seas, kes teevad lõputuid seeriad jalgadele
Mansel
MemberVõi jah, seeriat, enda viga oli, kuid siiski, 7 seeriat ühele lihasgrupile on liialt palju, või mis?Kui ühele harjutusele siis 7 seeriat on palju, aga kui see jagada mitmele harjutele siis ei ole
kumba sa nüüd mõtlesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberTere,Käinud trennis natuke üle poole aasta ja ‘tarbin’ odavat 50% valgukontsentraati (Megaprotein, Muscle Mass 3) lihtsalt toidulisandina, kuna toitumine pole just 5+. Siit saidilt lugesin ja ka trennis soovitati sama(glükoosi lisamise kohta). Siit mu küsimus, et kui palju ma peaksin ühele joogile lisama glükoosi? Hetkel võtan kuskil 60 g seda kraami.
Ja kui keegi oskab midagi selle Muscle Massi kohta öelda, siis oleks tore teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh.
Kui toitumine pole korras, siis pole lisandit ka mõtet tarbida!
Muidu jooki pane valku ja süsivesikuid 1:2 või 1:3, äkki keegi oskaks selgitada kumb parem variant.
Muscle Massi põhimõte on massi lisamine ja sisaldab valku ning süsikaid.
Vaata, loe seal muidu kõik kirjas toote kohta
Mansel
Memberno siis oleks vaja uurida oma perekonna tausta ja selgub, et kas tasub tarbida nisu, rukkist, otra ja kaera
Mansel
MemberSry, ma jään sulle nime võlgu, aga tahtsin öelda seda, et ma arvasin ka varem, et täistera leib on kasulik… Kiivikaski soovitas kunagi iga päev vähemalt paar viilu süüa. Aga sain tänu ROtteri viitele teada (väldin igaks juhuks plagiaati, sest ROtter vist kavatseb ka varsti sõna võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), et teraviljatooted on kahjulikud. Kahjustavad peensoole limaskesta, mille kaudu peaksid toitained, mida tegelikult vaja on, organismi imenduma. Lisaks sellele on see suures osas happeline süsivesik, mida pole inimesele vaja. Topeltmõttetu.Ma olen lugend, et täisteraleib on hoopis kasulik ja ise olen ka tarbija. Et täisteraleivast saadakse vajalikke kiudaineid
Mansel
MemberMind huvitaks, et mis uurimustööga tegu on? Enda tarbeks või kooli jaoks (kas koolid juba läbi ei ole?) või mis asjus sa seda kõike siin küsid?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kool on jah läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga järgmine aasta lihtsalt ootavad riigi eksamid ja ühe eksamitest võtan bioloogia, mille ma võin teha ka uurimustööna. Õpetaja soovitas suvel materjali koguda ja enam vähem kokku panna, et siis järgmine aasta oleks natuke kergem.Mansel
Member1.Mis toidulisandit tarbid?
2.Millal sa seda tarbid?
3.Kui palju tarbid korraga?(ehk kogus)
4.Kui tihti?
5.Palju maksab?
6.Miks sa seda toidulisandit tarbid?
7.Kui üldse mingit toidulisa ei võta, siis miks nii?
Tänan vastamast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberOn see tõestatud?Siit saad vastuse http://www.musclenet.com/smoking_bodybuilding_alcohol.html
Loodan saad piisavalt inglise keelest aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberOleks siis selline küsimus ,et kas dieedilalakaloraažil olles saavad jõunäitajad suureneda kui saalis käia?Võimalik on küll, kuid tavaliselt ikka toimub langus või seisak
AutorPostitused