Mansel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 14, 2009 at 7:57 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207188
Mansel
Memberkes siis reporterit õhtul ei näind siin on link:5+ video
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
Memberjõin eile õhtul mõnusa kuuma kruusitäie rohelist teed meega ja magasin nagu väike laps… mõjus rahustavalt kuidagiArvan, et tänu meele see magus uni tuligi
MemberMõned küsimused asjatundlikumatele HIIT treenigu kohta:1. HIIT aitab edukalt kaalust alla võtta. Kas aga HIIT aitab edukalt treenida ka vastupidavust?
2. Taku HIIT koosneb 3 faasist, igas 4 nädalat, kokku 12 nädalat. Kui kava on läbi tehtud siis kuidas toimetatakse edasi. Tehakse näiteks sama kava otsast peale aga suurendatakse “raskust” (velotrenažööril näiteks pidurit peale keerates, joostes lihtsalt rohkem pingutades) või korratakse edasi ainult viimast faasi või nädalat?
3. Kas HIIT-i tehes tuleb tõesti pingutada peaaegu viimase piirini ning kas see on algajale ohutu?
1. Pigem aitab treenida spurte ehk lühikesi teepikkusi.
2. Kui hakkad harjuma koormusega, siis tõstad seda.
3. Kui pole ammu käinud jooksmas ja otsustad minna tegema HIIT’i, siis on küll võimalus, et kokku kukkud(nii juhtus mu sõbraga vähemalt). Ja kui oled ülekaalus, siis hakkab põlvedele. Viimse piirini kah pole mõttet, umbes 90-95% maximumist.
Mansel
Member8.9%
Mansel
MemberNo kui tead kindlalt, et 5 kg just rasva arvelt läksid, siis teed väikese arvutuse, et teada saada palju rasvaprotsent praegu on ja ei pea siis uuesti mõõtma.
Mansel
MemberMass gainers are diabetes in a bottle – ühes välismaa foorumis oli nii massilisajate kohta öeldud
Mansel
Memberväntasin Ise kunagi u80km, jalgevahe oli päris pikalt valus!ära unusta vett(sidruniga) ja mingi sv olex ka hea.
edu!!
Miks just sidruniga?
MemberToitumine on mul täitsa sassis. Kindlasti võib see silmad suureks ajada asjatundjatel. Küll aga eiran ebatervislikku ja magusat.Päevane menüü tavaliselt:
Kell 8-9: 2-3 võileiba(must leib, võid natuke, sink, juust, kurk), kohvi(piim, suhkur), ~kl vett
Kell 12: Jogurt, kodujuust või toorsalat. ~kl vett
Kell 15: Soe toit, nt. hakkliha kaste ja kartul või supp.. tavaline kodutoit, leib, ~kl vett
Enne 18 veel mõni puuvili või kohupiim, ~kl vett
Vett joon ma väga palju nii, et vahel on toidukorrad hoopis väiksemad, sest vesi täidab.
Sportimise ajad on mul erinevad, peale trenni eelistan pigem vett. Mingi aeg enne trenni teadlikult ei söö.
Tean, et see on siin juba laialt levinud teema, aga tahaksin teada konkreetselt enda koguseid.
Kui palju süsivesikuid, valke, rasvu.. peaksin päevas tarbima, ma arvan, et probleeme ei teki siis ka toidukava kokku panemisega.
Nimelt olen mõnda aega teinud intensiivsemat treeningut kui muidu, ehk:
1.)Iga päev 1-1,5h (jooksu, rattaga sõitu või rullitamist).
2.)Nädalas 5x kergej. kuigi see on rohkem tehnikatrenn ja ei saa nii suurt koormust.(harjutusi erinevatele lihastele)
3.)Iga päev 2x 50 kõhulihased, sääred, käed.(Abivahenditeta, tavaliselt kodus, peale trenni või 1.))
Seega tahaksin, et saaks toitumise ka paika, et treening oleks tõhusam.
Näitajad:
N
Vanus: 17
Pikkus: 177cm
Kaal: 61kg
Mingi aeg kaotasin endateada jooksuga, 6kg. Kas praegu on näitajad normaalsed, ise arvan, et kaalu langetada enam ei saagi, vaid treenida see, mis vormist väljas lihasteks. Seega saab kaal ainult tõusta.
Mis kell sa magama lähed, et peale 18.00 pole ühtegi toidukorda?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja miks iga päev kõhulihaseid, sääri ja käsi?
Toitainete kogused umbes 100g rasva(toiduõlid, munakollane jne.), valku 1,5-2g keha kilo kohta ja siis ülejäänud süsivesikud vastavalt selle, kas tahad kaalust juurde või alla. Või siis rohkem rasvu ja vähem süsivesikuid.
Mansel
MemberValku
MemberSee uudis on siin juba läbi käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mansel
MemberMul on suur austus treenivate naiste vastu, kuna nad punnitavad end tugevama ja ilusama keha poole. Muidugi on äärmusi nagu 90+kg naiskulturistid, aga nad samuti väärivad austust. Töö ja vaev, mida läbi elanud on ikka päris meeletu.
Kui naine tegeleb jõusaaliga(või muu raske trenniga) ja säilinud naiselikud jooned, siis on väga 5+
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mansel
MemberNii ma olen käinud ca 4kuud umbes jõusaalis. Alguses tuli nagu vaikselt jõudu juurde siis mingil hetkel tuli nagu lampi kaks korda rohkem jõudu juurde sama ajaga ja nüüd jälle nagu STOP nupp peal ei tule. Trenni teen 4 korda nädalas(esmasp, kolmap, reede, pühap)kava jaotatud nii, et esmasp siis rind, käed, õlad täiesti oleneb kas on mõni nädal õlad kuna kava muutub iga kahe nädala tagant ja siis kolmap on rõhk selja ja jalgade peal. Eesmärk oleks siis lihast suuremaks saada(nö lihas massi vms).Siis tahaksin küsida biitsepsi kohta, ma olen seda ikka teind kaks korda nädalas(rinna päevadel, trenni lõpus. kangiga, trenasööril, hantlitega.)aga no ei lähe nagu suuremaks ei saa aru mis on.
Milliseid lisandeid tarbida, mis ajal, kui palju?Ise pakuksin välja sellise variandi: Enne trenni proteiin(valk)-kreatiin ja peale trenni siis ainult proteiin(valgujook)
Millist toitu tarbida hommikuti(ei ole võimalik putru teha hetkel)
Millist toitu tarbida enne trenni ja peale trenni, olen lugend, et enne trenni aeglaselt imenduvaid süsivesikuid vms ja peale trenni kiiresti, mis need olema peaksid siis?
On mingid vahed ka kavadel, nagu ma olen aru saan siis on olemas jõukava, massikava ja reljieef kava mis on nende kolme vahe ja millist peaksin kasutama, et saada lihast suuremaks maximaalselt ja, et oleks neil ka figuur mitte üks tühine hunnik:D
Jään ootama.
Tõenäoliselt sul seda massi piiri pole veel
Mansel
MemberTere!Küsimus, kuna teen ka seeria kõhupingil kõhulihaseid, siis kas ma peaksin laskma pingi vähe allapoole, et mitte suht suur rõhku panna jalgadele?, kuna tunnen, et jalgadel on raske ja töö lõppeb sellega, et jalalihased on valusad, mitte kõhu lihased. Üldiselt pole kasutanud seda väga, aga sooviks teada.
Kas kõhupingil tehes sa lased keha lõpuni välja?
Mansel
MemberEi soovitaks kellelegi sellist dieeti. Toitumine ei tohiks olla ühekülgne, vaid vaheldusrikkam(erinevad toiduaine grupid).
Mansel
MemberTrenn aetakse liiga keeruliseks :”Kui ma teen hantlitega surumist nüüd täpselt selle nurga all ja peopesad on täpselt nii, ainult siis areneb see lihase osa kõige paremini jnejne…”Ka kõhulihaseid tahetakse liiga paljudeks erinevateks osadeks jaotada(ülemised, keskmised ja alumised), arvates, et nende isoleerimine on võimalik.
Tehke lihtsalt trenni korraliku tehnikaga ja varieerige harjutusi. Põhiline, et lihas oma koormuse kätte saab. Pole mingi raketiteadus ju.
Jutt oli muidugi sihitud tava harrastaja pihta, proffidel on tõesti tegemist raketiteadusega, pooleldi vähemalt.
Kui sa oleks tähelepanelikult lugenud, siis oleks saanud aru, et minu varem tehtud postitus tsitaadiga on sama jutt, mida sinagi kirjutasid
AutorPostitused