manowar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
manowar
Memberlähed metsa hakkad kirvega puid raiuma maal, niidad vikatiga heina, tõstad palke. Üldiselt kõik talutööd on füüsiliselt rasked eriti vikatiga niitmine.
manowar
Memberkas ma sain siis õigesti aru, et ei tasu syya koolis ntx vahetunni ajal?
manowar
Memberma sealt bodybuilding.com-sit lugesin et rasva on kyll palju aga neil on mingid kehale head õlid sees. Aga 100% kindel ei ole.
manowar
Memberenda vanuselt ma kyll mingit keemiat sisse ei hakka lahmima!!!
manowar
Memberemm umbes mida siis tuleks süüa kella 7 ja 15 vahel ja 15 ja 20 vahel. Küsimus weel selline kas enne nn prae söömist kella 15 paiku tuleks üks väike supp ka endale teha? mida õhtul muuta?
manowar
Memberhommikul on väga raske endale süüa teha ( sooja ) kahtlen et keegi nõustuks oma uneaega ära andmast ja kooli toit mei lei kõlba kuhugi kassisaba alla ka mitte ja puhvet see yle rahvastatud ja seal müüakse coca-t ja kommi.
manowar
Memberno hetkel olen teinud 2 kuud ja ma tegelen kung fu-ga vahets käin õega jõusaalis ta teeb praegu lõputööd seega ei saa käia. ma olin jaanuari lõpuni haige kokku 3 kuud selle ajaga võtsin mõnusa rasva kihi peale endale nagu hüljes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.nyyd toitumist muutes hakkan uuesti alal võtma eks näeb kuhu jõuan. Vabal ajal tegelen ka põhiliselt spordiga jalgpall koss jne.
-
AutorPostitused