mango123
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mango123
Membersik life
mango123
MemberNiipalju kui ma tänast osa nägin lõpust siis mind ärritas selle 180kgse pässi hädaldamine ja vingumine, võiks nad ta sealt saatest nahhui kihutada kui ise ei taha enda heaks teha..Nagu nende treener ütles ka, et käid wc-s ära ja ongi 200g l2inud.
mango123
MemberMina söön vahukoorega (suhkruga), peale mõnusat kodust (vähese suhkruga – hapukat) vaarika või mustsõstramoosi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Külmutatud maasikatega on ka väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soolasena (sink-tomat vms lisandiks) eelistan pigem kodujuustu.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Unustasin enne mainida, et eesmärk oleks kaalualandamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> alles vanust 15 ka nii etmango123
MemberEks proovib järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mango123
Membertoitumine suht 0 , kasuta otsingut palju selliseid teemasiEga jh, ma olen otsinud ka, aga ma ei oska midagi vaadata nii.
Oleks siis suht lamp küsimus , palju läheb umbes päevas toitumiskava peale? Sest ema/isa ei ole nõus ostma neid tooteid ja valmistama mida see toitumiskava nõuab, aga mul endal on ka raha, aga just küsimus on selles kauaks sellest rahast jätkub. Oleksin nõus kõik raha välja käima, et kaalu langetada ja midagi saavutada.
summa on umbes 4500-5000 mis mul on
mango123
Memberendal on sama värk, et tahaks kaalust alla saada
olen poiss 14a ja kaalun 73 , pikk 161.5 , umbkaudu peaks olema normaalne kaal midagi 61.5 minu pikkuse kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , minu nädal näeb välja sellineEsmaspäev: Trenn ( Jalgpall)
Teisipäev: Trenn ( Võrkpall)
Kolmapäev : Trenn (Võrkpall)
Neljapäev : Trenn (Jalgpall)
Reede : Trenn (Võrkpall)
Laupäev: kuidas kunagi puhkepäev või ujumas/jõusaal/jooksmine
Pühapäev: puhkepäev
Toitumisest nii palju , et
7.00 Hommikul põhilistel tass kohvi , 1 viil mustaleiba või 2,( olen lugenud, et muna on ka hommikul hea süüa, aga tõusen liiga hilja ja ei jõua muna keeta, aga seda saab parandada
10.45 – Koolitoit
13:00 – 15:00 – koolist koju jõudes söön , suppi, kartulit , mida tehtud on
19.00 – Peale trenni ka sooja toitu.
20.00 või hiljem jogurtit , puuvilju , köögivilju
Vahepeal jäävad ka trennid ära. Sooviks siis kõik võimalikku infot mida ma valesti teen jms. Trennid tavaliselt kella 17:00 paiku
Tänan!
mango123
Memberesiteks. enamusel toiduainete pakenditest on peal toitumisalane informatsioon. teiseks, tööriistade alt saad kätte ka kaloroarvesti. Seega, on kogu info olemas, kui seda otsida. minu teada tänasel päeval koolis õpetatakse seda, et kõige tähtsam ei olegi vahest ena, mingite kindlate asjade peast tedmine, vaid oskus vastuseid otsida
Tean, et tööriistade alt saab kaloriarvutid ning pakendite peal on sihuke informatisoon, aga ma mõtlesin rohkem nagu kodutoite rohkem mida ema ja isa teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mango123
MemberSüüa võid kõike ,ainult teatud kogustes ,jälgi palju mingi toiduaine või toit sulle kaloreid annab .Sa pead vähem sööma kui kulutad söö rohkelt rohelist ja värskeid toiduaineid .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju on teatud kogustes ja ma ei oska vaadata seda palju üks toit mulle kaloreid annab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mango123
MemberTere!
Kui ma väga palju tüli ei tee, äkki oleks võimalik Teil saata ka mulle selline kava, sellisel juhul siis jaotatuna neljaks (4 x nädalas trenn).
Minu email: roger8@hot.ee
mango123
MemberUmbes kümme kuud tagasi, kui kasutaja Goth tahtis konkreetset näidet toitumiskavast, siis ROtter vastas:“Ühe toidukorra näidis.
Pruunista hakkliha 0,5 supilusikatäies oliivõlis ja tõsta kõrvale. Ülejäänud õlis kuumuta hakitud sibulat, küüslauku ja paprikat. Paari minuti pärast lisa viilutatud seened, suvikõrvits ja basiilik ning hauta 2-3 minutit. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Alanda kuumust, lisa hakkliha ja purustatud tomatid ning hauta aeg-ajalt segades veel 20 minutit.”
See on juba see mida ma mõtlesin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
mango123
MemberPäris asjalik asi see kava vist siis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
praegu sõõn lihtsalt tasakaalukalt kuigi süsikaid vist vähe menüüs
aga kurat 100krooni ainult päev peale paneb küll imestama
endal läheb ainult lõuna peale niipalju
Sööd kava järgi?
mango123
MemberTänud
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)