mandariin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mandariin
Memberüks kukkel
mandariin
MemberKes ütles et peab soojast pesast välja ronima, kui suurest trennist lihased kanged aerutan venitan ja ringutan voodis, väga mõnus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mandariin
MemberKõht ja rind oma vanuse kohta täitsa vahvad õlg ja käsi ka massiivsemaks, ära jalgu unusta
MemberKle mees kui sa kilo rosinaid või maapähkelid sisse vehid sul süda pahaks ei lähe v:D soovitaks sulle ikka vadakuvalku selleks puhuks peale trenni.
mandariin
MemberSee ei ole üldse mõtekas, vaata Argo hommikust saadet, see 140 jagatakse päeva peale ära.
mandariin
Memberkuuga 2,5 Müstilised mehed, tahaks neid ise ka näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mandariin
MemberSellel tootel on hea omadus peale fat burni ka money burn
mandariin
Membermandariin
MemberEsiteks KUI pikk sa oled?
Hmm väiksed nipid saan sulle anda kui kohe ei suuda radikaalselt elustiili muuta. Kui isa õhtu koju tuleb siis pinguta natuke ja söö banaani ja kommi hommikul mitte õhtu kui papa toob. Söö tihedamini ja väiksemad portsud kiirendam ainevahetust. Proovi tugevamad söögikorras jätta päeva esimesse poolde. proovi peale kella kuut enam mitte eriti süüa. Kui sa viitsid veidi toitainete sisaldust juba uurida, siis vaata et väga rasvaseid tooteid ei soo chipsid majoneesid burgerid, mis iganes. Söö täisteraleiba väldi igausuguseid saiakesi.
Ära mitte mingil juhul nälgima hakka!! Toitu õigesti!!!
Päevane toitainete kogus peaks olema 60% süsivesikuid 35%valku 5% rasva.
Otsin endale mõni trenn ise jooksmaks käia jne on raske sundida, aga paika pandud trenniskäimised simuleerivad ja sunnivad. Otsi selline trenn kus suurem kaal kasuks: maadlus, korvapall. Kiiruisutamist ja kergejõustiku ei ole mõtet valida. Kui su isal on majanduslikult kindlustatud siis käige perega ujumas uisutamas. Su emale ja isale ka liigutamine halba ei tee
mandariin
Membermiks ma käin jõusaalis? no konkreetselt pole mõelnud aga tänu jõusaalile olen loobunud suitsetamisest joomisest. Ilus tugev keha, natukene võistelda ka ehk:D ja eelnevalt räägitud mõnus tunne peale trenni see on tõesti midagi joovastavat
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mandariin
MemberPaneb siis ujumispüksid jalga, otsi selline spordiklubi kus ka ujumis võimalus. Midagi paremat ja ajuvabamat ma ei suuda välja mõelda
Membersellise pilditegemine ei nõua erilist fototöötlus oskust. Iga poisike võib kodus sellise naljapildi valmis teha. Kuigi tegelikult see ei ole ju naljakas. Amazon võiks ka liituda leimi vastase liikumisega.
mandariin
Memberma olen saja kilone 4 aastat surun 20 kilo (tühja kangi) et on see ka hea tulemus?
Ma raskemaid raskusi kardan. Irw poisid saage suureks ja esitage mõistlikke küsimusi.
mandariin
MemberSuitsumees ka oled?
AutorPostitused