Skip to main content

mammamia

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 77 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Niisiis… Kohvi? #217580
    mammamia
    Member

Kofeiinist siis :

* Kofeiini kasutatakse rasva põletamiseks

* Vähendab lihasvalu

* Aitab kaasa trennijärgsele taastumisele

* Ei suurenda südamerabanduse riski

* Kofeiin ei tekita vedelikupuudust(Suurendab küll uriini hulka neerudes ja peetakse diureetikumi alla, aga sellel on leebe mõju)

* Sisaldab ka teisi toitumise kohapealt kasulikke ühendeid : Nt: sisaldab kohv antioksüdante, mis võitlevad vabadest radikaalidest põhjustanud kahjude vastu, vabad radikaalid kahjustavad rakke, sealhulgas ka lihasrakke, siinkohapealt nagu ennist mainitud aitab kaasa trennijärgsele taastumisele.

* Kofeiin mõjub ajule hästi, turgutab keskendumisvõimet ja tähelepanu, ning suurendab lühiajalist mälu.

* Kofeiin võib tunduvalt vähendada diabeeti haigestumise riski.

Kohvi võiks juua 2 tassi päevas.

Kõik latted ja cappuchinod, neid ei soovita, suhkru ja rasva lisamine kohvile töötab risti vastu kofeiini antioksüdantide kasuteguritele ja kofeiini tervislikele mõjudele…

Ehk said abi

in reply to: kaalust alla ja keha trimmi! #217578
    mammamia
    Member

Sa loe Leningradi Blokaadi üle elanute mälestusi.

Sealt saad kindlasti vajalikke kogemusi, http://www.reisid.postimees.ee/290104/esil…ised/125170.php

//Näljas ja külmas ellujäänud meenutasid teisipäeval, täpselt 60 aastat pärast piiramisrõnga murdmist, neid päevi aga mitte ainult uhkuse, vaid ka õudusega//

in reply to: kaalust alla ja keha trimmi! #217319
    mammamia
    Member

No dieet, mille puhul midagi süstima peab ei lähe enam minu arvates “normaalsesse” kategooriasse, isegi kui toimib. Ma ei saa aru, miks see 700 grammi nädalas inimeste jaoks liiga aeglane on – see on 2,8 kg kuus (kindlasti suurem inimene saab võibolla pisut suurema numbri) ja 4 kuuga üle 10 kilo! Mina ei pea nelja kuud oma elust väga pikaks ajaks…

Ma soovin teada, kuidas sa kunagi 12 kg 2,5 kuuga alla said?? Jaga nõuandeid.

in reply to: kaalust alla ja keha trimmi! #216863
    mammamia
    Member

Oled Sa päris kindel, et Sul mõne toitumishäirega tegemist pole?

Ma usun, et ei ole. Pole kunagi varem olnud, kui saan ree peale, siis olen sama inimene, kes varem.

in reply to: kaalust alla ja keha trimmi! #216684
    mammamia
    Member

Aga miks selle kaalu allasaamisega nüüd nii kiire on?

Sest seda liiga kiirelt tuli ja püksid tuugalt jalas. Uusi ma ei osta ja ise olin loll, et jäätist jms sõin. Ei suutnud lihtsalt vastu panna.

in reply to: kaalust alla ja keha trimmi! #216676
    mammamia
    Member

Minu viimased võistlused eelmisel nädalavahetusel: esmaspäevane kaal peale nädalavahetuse laadimist 72.9 kg.

12 tundi enne kaalumist 69 kg.

Kaalumisel 65.9 kg.

Aga tervisliku / tavalisele inimesele sobiva kaalulangetamisega pole siin midagi pistmist

Kui juba kirja panib, lao lagedale, mida kui palju sõid. Mis sellest, et pole tervislik. Õues käimine pole ka tänapäeval tervislik.

in reply to: kaalust alla ja keha trimmi! #216628
    mammamia
    Member

ma oleksin surnud.

Midagi tuleb teha, et kiirelt alla saada. Sama kiirelt, kui suvega lisandunud on.

Praegu: Hommikul trenn, pärast seda 30 min jooksul kohv piimaga. Kell 11:30 pool leiba munaga ja tomatiga, lisaks roheline tee. Kell 14:30 1 puuvili (tavaliselt õun).

in reply to: kaalust alla ja keha trimmi! #216234
    mammamia
    Member

Anna pärast teada, palju kaalu-sentimeetreid tagasi tuli.

Teema pealkiri ütleb, et kaalust alla ja keha trimmi. Kaalust võid alla ju saada, ent trimmi küll mitte. Kõlab nagu kena toitumishäire või väga halb nali. (Vist ikka nali; 26-aastane inimene ei saa ometi nii loll olla?)

Jätsin mainimata, et teen ka trenni.

in reply to: kaalust alla ja keha trimmi! #216173
    mammamia
    Member

Olen nüüd nädal aega näljadieedil. Söön pool muna+1 tomat või pool muna+1 väike õun päevas. Lisaks pärast hommikust trenni kohv piimaga poole tunni jooksul. Ülejäänud päev vesi. Kas saan nädalaga oma alakõhu ja reied peenemaks. Kõhule tekkis jäätiste söömisest kerge punuke.

in reply to: Kaalust alla ja kenasti trimmi #215797
    mammamia
    Member

Valk vajalik, aga kui nt hoidun süsivesikutest ja söön ainult valku, mis siis tulemuseks võib olla? Või nt kodujuust tomatiga?

in reply to: Kaalust alla ja kenasti trimmi #215511
    mammamia
    Member

Keegi ei oska aidata?

in reply to: Kaalust alla ja kenasti trimmi #215407
    mammamia
    Member

Kui ma nt valku ei lisa menüüsse ja süsivesik on ka väga minimaalsel tasemel, siis kas on võimalik, et lihas läheb vormi. Eriti huvitab mind triitseps, biitseps ja õlg.

in reply to: Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas? #213523
    mammamia
    Member

Aga mina esitan küsimuse, et olen nii paks, et ei jää enam muud üle, kui nälgida. Söön 1 topsi kodujuustu päevas: 200g ja kõik.

in reply to: proteiin vs kaalu langus? #206451
    mammamia
    Member

Drastiliselt vähe on vist veel hästi öeldud. Sa ju ei söögi midagi.

Oled kindlasti naissoost ja tahad ülikiirelt kaalust alla võtta. Peast arvutasin kaloraaži kokku ja seda on ju alla 1000 kcal…ja veel kõvasti alla selle. Ca. 600, kui sedagi.

Suurenda kaloraaži kolm-neli korda kindlasti. Sellise kavaga sa kaua vastu ei pea.

Ma olen lugenud, et vähendades süsivesikuid ja keskendudes valkudele on kehakaal kiirem langema. Samas kui ma söön valkusid, siis olen märganud, et reied ei ole enam nii lodevad, vaid jälle paha- need nn ”kõvad”. Kas siis on võimalik valguga kaalu alandada või ei? Ma ei saa ihta, kuidas valk kaalu aitab langetada.

in reply to: proteiin vs kaalu langus? #206223
    mammamia
    Member

Mida arvate sellisest toitumisest. Seda on drastiliselt vähe, kuid kui kiired võiksid tulemused siiski olla.

Enne trenni roheline tee, pärast trenni kohv.

Esimene söök 1 muna ilma rasvata pannil+100g kodujuust+1 tomat.

Teine söök 100g kodujuustu+100g toorsalatit. Pärast õhtust trenni pool õuna.

BodyPump, BodyCombat ja Jõusaali harrastan.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 77 total)