Skip to main content

mammamia

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 77 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõhnaks #237584
    mammamia
    Member

praegu alustades hmm ehk järgmisteks jõuludeks
    in reply to: Kõhnaks #237460
    mammamia
    Member

Kui igapäeva toidulauda kuuluvad kodujuust, muna ja toorsalat, kas siis on võimalik jõuludeks saledaks saada?

in reply to: Aitaksite? #47188
    mammamia
    Member

Avastasin selle vana teema.

Mul ka tutvusringkonnas üks kihlvedu, et sööks päevas vaid 2 korda: 150g tops jogurtit ja 100 g juurviljasalatit. Kaugele küll nii ruttu jõuab. Peaks ikka jõuludeks siis hulga saledam olema vist.

in reply to: Kõhnaks #235359
    mammamia
    Member

Kui süüa vaid toorsalateid, kas siis saab kaalust alla? Toortoit elavdab ju seedimist.

in reply to: Sellist vormi soovin üle kõige #234038
    mammamia
    Member

Selliste jalgade tarvis on olemas harjutused nagu hack-kükk, jalapress, väljaastekükk, jõutõmme jne jne. Selja tarvis lõuatõmbed, küljetõmbed hantliga, ülatõmbed plokil jne jne. Raske töö, kuid tulemus on seda väärt! Jõudu!
    in reply to: Sellist vormi soovin üle kõige #233832
    mammamia
    Member

Ma käin jõusaalis 2-3x, siis 2x BP ja 2 aeroobset. Mulle meeldivad hetkel ainult mu käed, sest olen eriti õla ja triitsepsi ning biitsepsi fänn. Loomulikult tahan ka selliseid jalgu ja selga nagu mainitud pildil. Seljal on mul aga näha praegu kergelt kolmnurk.

in reply to: Sellist vormi soovin üle kõige #233767
    mammamia
    Member

Tugevad ja intensiivsed jõusaalitreeningud, tulemused tulevad aastatega. Täielik pühendumine.

Kas vahele võib teha aeroobset või peab kõik olema puhas jõud?

in reply to: extreem dieet. #230385
    mammamia
    Member

Väga tugeva ülekaalu korral olen poolt ekstreemsuste katsetamisel. Nüüd näeme novembrist TV3-st uut saadet ”Kaalust alla”, Eesti inimestega.

in reply to: extreem dieet. #229198
    mammamia
    Member

Mida Sa tulemuse all mõtled?

Pidasin silmas, et roheline tee puhastab ja kiirendab organismi, samas õhtune salati toime on öö jooksul samaväärne, või kuidas.

in reply to: extreem dieet. #229053
    mammamia
    Member

Energiadieet: hommikul puuvili, lõunal toorsalat, õhtul keedetud teravili.

Keelatud teed, kohvid jms.

http://enlightenment-now.com/ee/dieet/toid…nergeetika.html

Kui hommikul juua rohelist teed ja õhtune teravili asendada toorsalatiga peaks tulemus kiire olema.

in reply to: extreem dieet. #226442
    mammamia
    Member

Olen õuna,energija ja rohelise dieeti teinud ja tulemus on kiired olnud ja hirmuäratavad, et nüüd olen ikka ülikõhn, et kondid paistavad.. U 3 kuud pidanud. Kas see dieet võiks selle lühikese ajaga mu tervist kahjustada??, ma ikka täiega kahetsen ,et seda proovisin. Tahask nüüd ikka kosuda ja normaalseks tagasi saaada….

Mismoodi see dieet välja nägi? Õuna, teed ja siis tuli energia?

in reply to: valguline toit dieedi ajal #225015
    mammamia
    Member

Suund on sul õige, aga ketogeense dieedi korral on suurim rõhk rasvadel. Süsivesikud (peaaegu) nullis.

Kui aga lihtsalt olla suurema koguse valkude peal ja minimaalselt süsivesikute peal, siis on tulemus sama? Ma ei pea silmas konkreetselt ketogeenset dieeti (rohkem rasvu), vaid üldse kui valkudele keskenduda.

in reply to: Jooksu pulss / trenni pulss / kõrge-madal pulss #223872
    mammamia
    Member

Okei, sul on tõesti kummaline pulss. Ühel naissoost bodypumpi treeneril tõuseb pulss nende väljaastete ajal (üks jalg stepipingil, kiire tempo, ilma raskusteta) samuti sinnakanti. Lisaks olen täheldanud, et on teisigi, kel see pulsi nii üles ajab, ma ei ole kindlasti mitte erand. Võib-olla sa pole 71. kava teinud veel?

Pigem tekib küsimus, et miks sul siis kõhulihaste ajal (võrreldes väljaastetega) nii kõrge pulss on? Kogu Bodypumpi maksimumiks ongi 110? Palju Bodycombatis on?

Nii madala pulsi puhul polegi mingit taastumisvõimet vaja ju…

Olen teinud BP 71 juba, ei muutunud midagi. Väljaasteid olen teinud koguaeg ilma kangita ja põrandal, sest mul liigesed haiged. Tunnen, et teen trenni, aga pulss väljaastete ajal ligikaudu 110-115. Kogu kava ajal on max pulss kükkide ajal, kus saab 125-130 kätte ja see jääbki enamjaolt suurimaks.

Combatis on pidevalt 130-160, uues kavas 5 loo ajal viskab lakke.

Ühesõnaga Combat on ainus, kus pulss tõuseb, Pumbis kükid ja ülejäänud lihasgrupid ükskõik, mis trennis madal, kui kõhulihastest mitte rääkida.

Kas kohv või tee võiks tõsta pulssi, kui juua enne trenni?

Oih, jäin mammamia kontoga sisse (ema jäi välja logimata)

in reply to: kaalu alla võtmine ruttu #223812
    mammamia
    Member

rasvaimu:D

Ei plaaninud küll seda asja teha. Keegi kuskil kirjutas veel, et sõi 1 tomati pöevas ja kaal kukkus. Ok, see oli ekstreemne. Tean, et Kalmus teeb kavasid, mis annab häid tulemusi. Mu õe tuttav tellis Kalmuse käest kava ja 1 nädalaga läks 4kg. Hommikuks oli kodujuust ja edasi ma ei mäleta, tal kava kadunud ja ise ka ei leia seda. No seda pole ka mõtet loota, et Kalmus mingi näidiskava siia paneks.

in reply to: kaalu alla võtmine ruttu #223804
    mammamia
    Member

ma tahaks võtta 4 kg 5 päevaga alla ma teeksin kõik et saada ma ei annaks alla,palun antke nõud kuidas võtta alla väga ruttu? :roll:

See teema oli juba ammu, aga mul on sama mure :ph34r: Ma tean, et Kalmus oskab seda, kuidas nii palju nii ruttu alla saada (kui tema trenn välja arvata, mida ta allpool mainib: 2h väntamist) ja Argo Ader mainis ajakirjas, et põhimõtteliselt ta teab, kuidas palju kg kaotada lühikese ajaga, aga ta ei soovita seda, kui väga vaja pole. Mul on vaja!

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 77 total)