mammamia
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mammamia
MemberÜlekaalulistele sobib ka juurvilju toidule lisada.
Mind huvitab, kas juurikate kogus arvestatakse toorelt või keedetult? Nt kui soovin keeta kapsast ja võtta nt 100g, siis kas 100g kehtib toore või keedetud kapsa kohta?
mammamia
MemberSee kõige suurem Andrus Põldre on oma egoga laes ja eks ta söögiisu ole sama suur nagu ta kehakaal. Kuid jah, miks salaja virutada toitu. Tahaks näha, mida nad tegelikult söövad ja kui tihti.
mammamia
MemberKui kana vahetada kodujuustu vastu, siis kalorsus ja valgud jäävad ju samale tasemele.
Nt kui 100g kanafileed annab 109 kcal, 24g valku ja 1 g rasva,
siis Ekstra punane kodujuust annab 107 kcal; 1,9g sv; 14,7g valku ja 4g rasva.
Toitumiskavas on 4 söögikorda, kus rõhk on munal, salatil, juustul ja vähesel kodujuustul. Eesmärk langetada kaalu.
mammamia
MemberVahel kindlasti võid kana asendada kodujuustuga, aga kasvamiseks on ka liha oluline! Uuri oma veregrupi järgi mis sulle kõige paremini sobib, sest liha peaks ikkagi menüüs olema! Kui vastu hakkab, proovi kala!Kohe KINDLASTI EI SOOVI KASVADA, pigem on vaja kaalust alla võtta! Ei suuda enam liha süüa. Mul ei jää midagi muud üle, kui asendan kodujuustuga. Kala ei söö. Olen keeruline inimene.
mammamia
MemberValgu kogus jääb ehk jah samaks, aga siiski on parem kui valk tuleb erinevatest allikatest. Mingisugune liha ikka võiks menüüssse jääda. Ma muidugi ei saa aru kuidas liha söömisest võib ära tüdineda, pigem asendaksin kodujuustu lihaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle hakkab liha viimasel ajal väga vastu, püüan seda süüa väga minimaalselt ja seepärast infot palusingi.
mammamia
MemberOlen ise kh võtnud alla! Yhe trenniga, u.2.5 tunniga, sain 5 kilo alla!Suht ränk oli!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutasin otsingut ja kavatsen seda asja proovida. Tahaks näha seda tulemust.
mammamia
MemberPäris tugev hommikusöök, 1 tass kohvi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mammamia
MemberJa kas perearstidelt ka saab kord aastas vereproovi lasta teha ja mis näitajaid tasuks lasta kontrollida?Miks sul verd vaja anda, kui sa ei tea veel, mida sa otsima või uurima peaks?
mammamia
MemberTere!Juhtus endal,et asi käidud scoutsrännakul 30km +15kg seljas ja valisin natuke valed jalanõud ja pingutasin viimseni.Nüüd siiamaani hüppeliiges annab tunda sellele enam vist ravi ei ole??Varsti peaaaegu aasta möödas.Küll ravida saab.
mammamia
Membertahaks saada kiirelt kalust alla ütleme 4-5 kg umbes kuu ajaga. Vaatasin ja lugesin siinseid vanemaid teemasid aga eriti targemaks ei saanud.veel tahaks teada, mida moodi saaks polstri kõhupealt maha treenida (lihased tagasi kasvatada), peale teist sünnitust (pool aastat tagasi) ei ole kõht tagasi tõmmanud. kuigi harjutusi teen samamoodi, nagu peale esimest rasedust ainult, et rohkem, kuna ennem oli kõht kivikõva (lihased) ega pidanud suurt vaeva nägema.
jalgadest, ma tean, saab ruttu liigse maha spinninguga. aga jõusaalis kõhulihaste harjutused, milliseid oskate soovitada, kuna jõusaaliga sai rohkem kokku puututud, ainult kooli ajal kehalise kasvatuse tunnis, kui võimlat remonditi.
toitumise koha pealt on kõik ok. arvan, et sealt ei peaks midagi muutma.
aga igasugune nõuanna on tere tulnud, kuna olen alles algaja ja tahaks suveks hea välja näha.
Mina oleks õnnelik kui saaks 4-5 kg nädalaga maha-puusad ja reied. Utoopia muidugi, kuid võimalik kui ei söö üldse.
mammamia
MemberMunade eest plusspunktid, kuid lisa veel pähkleid ja võid. sest vähese rasvaga kahjustad tervist!Ei mingit näkitsemist, söö toidukordadel rohkem!
Selline menüü sobib üheks päevaks kindlasti.
Rohkem on eelneva põhjal võimatu öelda.
Palju seda rasva siis päevas max olema peaks? Eelistama peaks võid?
mammamia
MemberSee ON anorektiku toitumine, muide. Palju õnne!
Ma olen siis 80 kg anorektik. Ei ole ja ei kavatsegi hakata. Nii kaugele ma küll ei kavatse minna.
mammamia
MemberVõib-olla kuskilt anorektikute lehelt saad nälgimisel abi, siit mitte.Ma ei kavatse anorektikuks hakata.
mammamia
MemberAga miks peegelpilt oluline pole ? see on midagi muud mille nimel püüelda mitte kaalunumbri, kaalu võid sa väiksemaks saada aga rasvaprotsent võib sul kasvada sellega, selle peale ka mõeldakse?Aga kas on võimalik ka jõuludeks tunduvalt saledamaks saada ka siis, kui peegelpilt on tegelikult väga oluline? Armastan ka trenne tegelikult, kuid olen jännis just oma üle normi kilodega. Muidugi ma teeks kõik, et trenn ja toit aitaksid jõuludeks tublisti alla võtta.
Seepärast nõnda ekstreemsust kavatsengi, sest trenniga ja toiduga ma ei saaks ju nii ruttu kui vaid väga palju toitu vähendades.
Pidasin esialgu kiiret võimalust nii, et hommikul trenn, siis esimene söök 150g toorsalatit ja teine söök 150g kodujuust, kuhu lisatud 1 munavalge.
mammamia
MemberEi näri meist keegi ainult tooralateid, ei tee ka veepäevi ega muid imepäevi. Süüa tuleb korralikult ja trenni tuleb teha korralikult. Samuti tuleb endale vahel veidi rohkem pubada, kasvõi magusat näiteks.“Kui igapäeva toidulauda kuuluvad kodujuust, muna ja toorsalat, kas siis on võimalik jõuludeks saledaks saada?” -kas muud ei söögi või? Vitamiinipuudust ei karda? Kõlab kui järjekordne dieedihullus, ka selle pealkiri “Jõuluks saledaks” räägib sama keelt. Mis peale jõule siis saab- sööd suureks tagasi end? Või jääd hea vormi nimel igavesti ainult muna, kodujuustu ja toorsalatit sööma?
Mulle ei maitse eriti muud asjad. Peamiselt sööngi neid loetletud toite. Muidugi söön vahel ka juustu, leiba. Meeldivad ka supid ja kõiksugu juurikad.
Ei ole veel lugenud M&F Her’s ajakirja, aga poole silmaga nägin ka sinu lugu. Mida sa sel ajal sõid, et nii kõhna olid???
AutorPostitused