mammamia
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mammamia
MemberMa prooviksin huvi pärast supisöömist, vaataks, mis saab.
mammamia
MemberPaljudel kaovad kilod mandlite eemaldamisega. Sel ajal pole muud võimalik tarvitada kui vaid jogurtit jms. Leidsin, et Helluse joogijogurtid oleks parimad sel juhul, neis 3-4g ringis sv ja 11g ringis valku. Ideaalne-nagu valgudieet. Peaks hakkama proovima enne mandlite eemaldamise päeva seda tasapisi harjutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mammamia
MemberArgo Ader soovitas sul süüa 400gr silo ja 350-400gr kodujuustu päevas ja kõik (ehk siis 500kcal tuuri päevas)? Anna andeks, aga ära aja jama. Ja paar pähklit ei kaalu 15-20gr. 12 mandlit või 10 metsapähklit on umbes 10gr.Rääkisin vaid PÄHKLITELE toetudes, mida A.A ütles konkreetselt nendele toetudes.
mammamia
MemberEhk siis päeva peale kuhi värsket, madala kalorsusega silo ja ainult 400gr valgurikast piimatoodet ja kõik? Kus on rasvad? Kus on normaalne valgukogus? Kus on B vitamiin? Piimarasva on pisike tilk kodujuustus, aga õlid, pähklid jne oleks ikkagi mõistlik. Ühesõnaga, sellise toitumisega sa kaugele ei purjeta, olen enam kui kindel, et varem või hiljem hakkavad probleemid tervisega.No see pähkli kogus peab ka olema siis nii 15-20g päevas. Söömiseks on seda paar tk. Nii ütles Argo Ader, et üle 20g pähkleid küll ei soovitaks. Seda enam, et 100g annab juba pea 2 norm toidukoguse kalorsuse.
mammamia
MemberVIST hirmvähe???? Tahad ennast ära tappa?Ei ole plaani, kuid rohkem alla ka ei punni. Kõik teevad maovähendusoppi, kuid mulle oleks vajalik siis maosuurendus?? Ma ei saa sinna midagi teha.
mammamia
MemberNo minu toitumine hetkel selline umbkaudu:
Hommikul trenn
1 söök: 200g juurikad: tavaliselt tomat
2 söök: paarsada grammi kodujuustu+100g rohelised kaunoad
3 söök: 150-200g hapukoorega kodujuust
4 söök: 100g värske kurk.
Kalorsuselt on seda vist hirmvähe.
mammamia
MemberMis need süsivesikud massiajal ära pole siis ? Tõmbad kaks toru sisse ja hea olla jälle
mammamia
Member1. Veebruarini on maximas aitäh kaardiga Tere kohupiimatorud (maasika, banaani, rosina) 8.50, lisaks veel sootsalt banaan 13.90 ja külmsuitsu skumbria 69.90 kg
mammamia
MemberSaladus peitub toitumises.Seda tean, et 80% toit+10% trenn, kuid mind huvitab just see, mida sõi kimmel, et 2 kuuga nii hea tulemus.
mammamia
MemberMul laks 17 kilo nagu soe sai…97 kilolt 82 kilole:DJa seda 2 kuuga.Ja seda kõva aeroobse treeninguga,kusjuures õigest toidust pold juttugi.
Paljud kes mind pold pooldeist kuud näinud ei tundnud mind äragi:D
Ole hea inimene ja ütle oma saladus palun.
mammamia
Memberma usun , et võitja on ikka see kes on kaotanud oma kehakaalust suurema %-di…. kui kilodega siis oleks ebavõrdne ju….Jah, see Andrus O on kaotanud 48 kg ja eks tal ole ka suurim protsent, arvan ma.
mammamia
MemberT2nud, Annika!V2ga ilusaid postitusi oled sa siia teemasse teinud. Nii sygavas anoreksia augus ei ole vist keegi teine meie seast olnud st meil puudub omal nahal kogetu teadvustamine.
Ma loodan, et ka tydrukud “2rkavad yles”.
Okei, mõtlemine on anorektiku oma ehk tõesti, aga välimus räägib nagu ma sööksin teki all, mida ma aga ei tee. Anoreksia tunneb ära tegelikult paljudel kehakaalu järgi. Olgu inimene võib-olla looduse poolt peenike, siis räägitakse, et näe, see on anorektik.
mammamia
MemberMiks peenemaks
mammamia
MemberKuidas on võimalik kaela peenemaks saada? A’la kaelaringidega?
mammamia
MemberToitaine-kaart koostatakse toore, st küpsetamata, aine kohta ikka. Toores aines on ju alati samad näitajad. Küpsetada saab aga erinevalt, nii et jääks lõpptulemusse palju vett, või vähe vett, toitaine kaal ja näitajad indiviiditi erinev, pole mõtet küpsetatud aine kohta arv-näitajaid seega tuua. Pakun, et mõeldi ikka toorest kapsast. Ja pakun, et toodud arvnäitasse tuleks suhtuda suhteliselt, kunagi valiti välja üks keskmine kapsas kusagil maailmajaos, mille sorti ja veesisaldus jm oli keskmine, siis tehti katse, ja saadi arvnäitaja mida lugesid, tegelikkus aga saab tõenäoselt olema veidi erinev kui see näitaja on, et kindlasti kalori täpsusega pole mõtet vaadelda neid arve.Seda,et kalorisisaldus jääb samaks, arvan, et saab aru iga loogiliselt mõtlev inimene. Pudruhelbeid ntx kaalutakse ikka kuivalt, sestap mõtlesin, mismoodi see kapsas siis on.
AutorPostitused