mammamia
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mammamia
MemberMõõdan hetkel oma ööpäeva kaloraazi pulsikellaga. Viie tunni möödudes näitab kulu 1588kcalorit. Uskumatult suur, kuna täna ei olev veel midagi füüsilist teinud.Ei kujuta ette, mis tunne on olla 1200kcalori peal.
Sa hoiad oma kella töös terve päeva? Mis nr siis õhtuks on?
mammamia
MemberMiks on pärast trenni just valku vaja, miks mitte taimseid toite?
Kuna trennis saavad lihased rabeleda, siis valgud aitavad neid uuesti taastada ja suuremaks muuta. Miks aga kaalulangetuse ajal soovitatakse samuti valke pärast trenni süüa?
mammamia
MemberTahaksin teada lihaste kadumise kohta. Iga dieediga kaob mingil määral lihasmassi. Kui dieedi ajal tehakse jõutrenni+aeroobset ja toit on suuremal jaol valguline, kas siis on lihaskadu väiksem kui sel ajal kui hakkaksin nt juurikaid närima? Juurikad aga puhastavad organismi ja ei teagi nüüd, kumb kasulikum oleks. Kui kiirelt üks lihasmass kaduda saab?
mammamia
MemberPealegi, ma leidsin sellise asja veel: http://www.cosmopolitan.ee/est/muud/index.php?forumtopic=219
Näljutasin end 5 nädalat
evelin27.12.2005 13:58
Kõik sai alguse sellest,et mu poisssõber ütles mulle joogisena,et ma olen iiga paks.Muidugi võtsin mina seda tõena ja nutsin silmad peast.Siis otsustasin,et pean kaalust alla võtma. Ma tean,et nii pole õige aga ikka ma tegin seda. Ma ei söönud hommikul,alles lõunal kell 12 sõin ära väikese tassitäie dieetjogurtit ning siis taas järgmisel hommikul. Ma kukkusin koolis mitu korda kokku,kid vabandasin end sellega välja,et ml on kõrge palavik,aga oln ainult tööde pärast koolis(ega nad seda eriti ei uskunud,sest ma ei lasknud ennast kraadida).Pidasin niiviisi 5 nädalat vastu,kuid mis juhtus??? Esiteks on nüüd mu rinnad olematud,teiseks jään ma iga pisikese tuulehoo järle haigeks,aga ometi meeldib mulle selle asja juures see et 17,5 kilo on kadunud.Nii et igaüks otsustagu ise,aga mina olen sellega rahul. Õnneks mulle jäi ikka võimalus lapsi saada.Olen õnnelik 2lapse ema.Tookord olin vaid 17. tahan lihtsalt teada,kas ka kellelgi teisel on nii olnud või on praegu ?
RE:Näljutasin end 5 nädalat
Jah, mina olen ka enamvähem sama ekstreemset dieeti pidanud, kuid kõigest 2 nädalat. Sõin siis päevajooksul mõne õuna ja dieet jogurti, kaotasin 6 kilo. Jah ka see on tõsi et immuunsüsteemile see hea ei olnud- olin ka väga tihti haige.
mammamia
MemberNo lühiajaliselt võib seda ju kiireks kaalukaotuseks pidada, aga mitte kauem. Peaks isegi proovima. Õuna ja rohelist teed ja energiat jagub.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mammamia
MemberMnjah.Kui lihtne on ikka naisi mõjutada,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõni naine, kes ka muidu on kõhn, hakkab samuti kommentaari tõsiselt võtma ja end ülirangelt piitsutama. Nagu moefetiš.
mammamia
MemberKui sa sööd korrektselt, et kava sisaldab ka valku ja rasvu siis sa ei pea kartma, et midagi sul tagasi hakkab tulema.Njah, ma sõin ka korrektselt, kuid tagasi tuli veel rohkemgi. See on ikka kindel, kui vesi+juurikad võtta päevakorrale, siis kaal kaob.
mammamia
MemberSee oleks minu unistuste kaalulangetus.
mammamia
MemberKas keegi teab, kust saada Tofut? Kunagi oli Soja Foods, mis müüd tifut, see oli roheline ja külmikus.
mammamia
MemberDziisas, isegi mina oma “vingeimail” päevil kaalusiin natsa rohkem, so 40 kg (pikkust 167 cm), see oli siiski pea 2 aasta tulemus. Paari kuuga 58lt 39-le- uskumatu!58 peaks sellise pikkuse juures olema väga ok kaal! Enamus kaalub julgelt üle 60 (näiteks võrdluseks- paljude sama pikkusega fitnessi võistlejate võisluskaal ehk siis minimaalse rasva%ga vorm jääb nii umbes sinna 55-57 kanti-see on tegelikult ju ekstreemolukord keha jaoks, massi ajal kaaluvad nad aga kõik julgelt üle 60), see on täiesti normaalne.
Jeesus, teemaalgatajal läks paari kuuga 20 kg. Metsik. Ja sina oled väga tubli, et oled nii kaugele jõudnud. Päris nälgida ikka ei maksa. Pigem pooldan siis juurikate närimist.
mammamia
MemberVäga ilusad raskused Sul, respekt! Mul ongi see jama raskustega, et alakehale võin suht palju juurde panna, jalalihased päris hästi arenenud, suht väljajoonistunud. Ülakehal oleks nagu blokk ees, kuigi pikalt BP-i teinud, tundub, et minu lagi ongi siis väiksemad raskused kätele ja õlgadele…Ülakehal on ka väiksemad lihased.
mammamia
MemberPanen siia ka huvi pärast oma teema üles, äkki saan targemaks.Söön viimasel ajal vähem, tegelikult on kadunud umbes pooleteise kuuga 9 kg (Hetkel siis 54-55 kg). Päevas tuleb umbes 700-900 kcal. Täna tuli ainult 450 kcal, ja õhtul tegin jõusaalis trenni veel 1,5h.
No tõesti ei taha rohkem süüa, hea meel, et kaal langeb ja energiat on küll ja veel. Väsimust ei ole.
Mis siis saab nüüd? Tean, et mu baasainevahetuse päevane norm on kuskil 1350 kcal.
Kaalukate foorumist öeldi, et võin hakata omale hauaplatsi ostima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ei ole küll kaugeltki suremise tunnet..
See teema on küll vana, aga pole vaja mul uut teemat teha ka, selleks kasutasingi otsingut. Millest su 450 kcal koosnes? Sellise kaloraaziga peaks 9 kg ikka tunduvalt rutem minema ju.
mammamia
Member1-2 kartulit potitäie peale küll paha ei tee ma arvan, kõike peab ju sööma… või siis on ka 1 kartul palju??? Kas “viimaste uuringute järgi“neid ei tohiks siis ültse süüa… ma ei usu…Kartulit tohib küll, aga mitte palju, sest kaalusaatest tuntud võitja elatuski kartulist.
mammamia
MemberSee on mingi lurr ju :S Valku 0 , rasvu 0 , süsivesikuid ala 5g… super, järgmine maksahaige tulekulKöögiviljasuppe ennegi tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mammamia
MemberKõik oleneb ju supist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni vanaema tehtud supp võib väääga rammus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui keedan ise, kus kõik komponendid 1,2 liitris vees: mar. kurk, tomat, roh. paprika, peakapsas ja 50g valge sibul.
1 tl petersell, 1tl Santa Maria köögivilja maitseaine.
-
AutorPostitused