mallelumi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mallelumi
MemberMulle hakkab tunduma, et neiuke hakkab vaikselt käega lööma.. Ükskõiksuse noote on kuulda su jutus..
Mul oli sõbranna kes oli ka nö paks ja teda noriti palju euro põrsas , pekk jne.. Ja ta tõesti oli ülekaalus. Kuid siis ta hakkas suusatama vaikselt õhtuti peale kooli ma ,ta hakkas jõusaalis käima ja teda noriti ka isegi ta isa norist tega. Kuid kui tahe on tõesti suur ajad sa riided selga ja astud püstipäi saali uksest sisse, võta nt mp3 kaasa või mdiagi muusikaga on parem.. Ta käis ja ma tean ka kuidas ta põdes seda, ja ma olen teda ka nutmas näinud kui ta trennist tuli, aga ta käis ja talus kõike ja nüüd ??Nüüd on ta ilus, sale ja kõik kes teda narrisid ei ole talle ühtegi halba sõna öelnud.
Ma olen ise ka natuke pehmeke.. ma käsin alati jooksmas laiemate tressidega ja ei julgenud palju asju teha. Aga tead eile ma ostsin omale päris jooksu ja aeroobika riided- ja ma olen kaks korda jooksmas käinud, oma tempoga ja tunne on super.
Aga tõesti sa võid ka arsti poole pöörduda kaalu teemaga.
Ära karda, samm on ka juba see ,et sa tulid fitnesisse ja tunnistad seda ja ja julged probleemist rääkida.
Kuigi sinus on ka palju kõhklust minu meelest.. ja et ma seda ei tee ja seda ei taha..Nii ei saa.
Kas teil aeroobikat pole ? Vanemad inimesed ei naera ju , ja kui jutud levivadki mis siis ,see on sinu keha mis trenni tahab sina tahad ju salaedamaks saada, kanda paar numbrit väiksemaid riideid , tunda end mugavalt see oled ju SINA kes tahab ja teiste arvamused loevad palju, kuid mõtle selle peale äkki sinul on jällegi midagi muud mida neil pole, äkki sina suudad ja oskad midagi teha mida nemad ei oska ja tunne selle üle uhkust.
-
AutorPostitused