maleva
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2013 at 2:33 p.l. in reply to: Mittestandardsed jõusaaliharjutused: “kosmonaut” #293222
maleva
MemberV taseme treener ikkagi
??:”>maleva
MemberMa arvan, et kõik teavad juba,, et seal on kahte tüüpi kettaid……
Kes on kõik? Mul nt õepoiss on treeninud seal juba kaks aastat ja polnud sellest midagi kuulnud. Kindlasti jagub ka võistlevaid sportlasi, kes seda ei tea – on ka siit foorumist läbi käinud videod nende kergemate ketastega, kus nn “rekord” on tehtud.
maleva
MemberKas sa ise ilma googeldamata oleksid teadnud?
Ma ise teadsin seda vastust tänu sellele, et olen selle kohta koolis ettekannet teinud ja praegu juba mõtlesin, et kas oli 2006 või 2008. Kuid suutsin endale kindlaks jääda, et ikkagi 2006.
Hr. Merisalu pole vist piisavalt erialas õppejõudu kuulanud või siis eksamiks õppinud.
maleva
MemberEelmine nädal oli lihtsalt s**t päev, eile aga ideaalne+nädalane jõu juurdekasv.
Kahtlen, et Revalis, Eesti ühes tippklubis ebastandartsed raskused on(eriti kangid, mis on alati 20 kg). Ka jõutõstjad, eesotsas Kaido Leesmaniga treenivad seal ja neil oleks suvalise raskusega treenida üpris võimatu.
Mõned kettad on Revalis jah veidi kergemad(sada/paarsada grammi), aga neid ei kasuta ma teadlikult.
Mulle meenus sellega, et üks seltsimees on siin foorumis pidevalt seletanud, et Revalis mingid kettad ei vasta numbrile!?
e: Seda viimast lauset sul küll enne seal polnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
maleva
MemberNo kui mitte varem, siis pensioniks ikka. Parem oleks, et LHV mulle vajaliku rahasumma kasvatab!
jaanuar 30, 2013 at 2:18 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #336130maleva
MemberOli seda vaja vaadata, suu jookseb vett nii mis jube. Ja see nutella

maleva
MemberMa ausalt öeldes ei saa aru kus see probleem praegu on. Kui inimene teeb teema ja postitab erialase teemaga haakuvaid asju, siis ei ole see keelatud. Kui ta postitaks siia roppusi või mitte portaali põhimõtetega vastuollu minevaid asju ,siis oleks see pahameel mulle arusaadav. Pildid ja teema on huvitav ja miks võtta seda tuhinat maha kui kasvõi inimesel on soov omale fitte koguda. Teil kõigil on seesama võimalus olemas ja kasutage seda. Selles see fittide mõte seisnebki, te ei anna ju oma taskust neid fitte välja…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mina olen nõus neid andma kui ei minda vastuollu ülaltoodud jutuga. Mingi motivatsioon võib ju inimestel olla, kes on aktiivsed ja postitavad teemasse minevaid asju, mõtetumad on need postitused kus ilmub ainult kaks sõna ja siis emoticon…Rohkem sallivust soovides!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu postitusest sain aru, et on normaalne teha endale 5 kasutajat, teha nendega topelt postitusi järjest nt 10 tk, võtta järgmine kasutaja ja korrata sama. Samuti osaleda nende kõigi kasutajatega pildimängus, vasta ja võida mängus? Ütleme, et pildimängus oli 50 õiget vastust, mul on 10 kasutajat = 20% tõenäosus, et ma võin võita. Lisaks on härra leidnud üles like/unlike nupu ja kostitab enda postitusi muidugi selle rohelise nupuga – olgu see mind ei häiri. Samas paljude teiste postitused jäävad talle ette ja sinna tuleb neid punaseid nupukesi – see on juba nõmetsemine. Tegemist on siiski täiskasvanud inimesege, mitte teismelisega.
Hr. Mart Paju, ehk peaksid jääma oma liistude juurde ja youtube kontole neid “remixe” edasi meisterdama.
maleva
MemberLäheb heategevuseks. Samas see, mis ta teeb, võib nimetada pisihuligaansuseks. Kogub mingi 10 kasutajaga fitte (ehk teeb rämpspostitusi), laeb need kõik ühele kontole ja lunastab midagi tasuta FitShopist.
Kes vähegi Kirbust hoolivad, et Kirp saaks omale kaamera osta, siis palun blokeeriga see kasutaja ära!
Tänu su üleskutsele lisas härra enda kontole 1000 fitti juurde
maleva
MemberKüll viitsib kontosid alles endale teha. Kui tal natukenegi mõistust on, siis IP-blokk ei aita. Kõik kasutajad bannida ja kõikidest FIT’idest ilma jätta. Ja seda nii kaua, kuni ära tüdineb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ta ostis omale ju 10 000 fitti, päris nii ka ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maleva
MemberVastatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Märkuseks lisaks seda, et oleks võinud toidulisandite valiku paremini läbi mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Terve küsitluse oleks võinud paremini läbi mõelda. Kuidagi väga poolik oli.
maleva
MemberKujutan juba ette, kuidas kirp Tartusse sattudes nende pükste ja maikaga spordihoones ringi tuiskab.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maleva
MemberKükk ja prantsuse surumine ning muidugi venitusharjutused.
maleva
MemberMa ei saa aru kuidas ta viitsib… postitab postituse, siis logib välja, logib viie erineva kasutajaga sisse, et ennast like’da ja nii iga postitust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas mõtle, teed endale 30 kasutajat, osaled nendega pildimängus, vasta ja võida mängus ning kogud veel kõigiga foorumis fitte. Võiduvõimalus päris suur ju või mis?
maleva
MemberSamas ülikooli suusalaager korraliku laenutatud varustusega oli teine teema. Kui mäest allatulekud välja arva oli suusatamine täitsa lõbus ja tore tegevus.
Sellega meenus mulle lõbus seik, kuidas kirp suusalaagris matkale minnes juba esimesel laskumisel suutis siruli käia ja kotis olevast kodujuustust ja banaanist korraliku pudru teha. Seda ma ei mäleta, kas ta lõhkus ka laenatud suusakepi siis ära või oli see veel eraldi päeval
maleva
MemberÜtleme nii, et kahtlus on jah. IP 100% ei kinnita, aga kahtluse tekitab küll.
Kui sinna juurde veel lisada “tõstame pildimängu auhinnafondi” teemaalgataja IP, siis mul tekib tahtmine midagi radikaalset ette võtta nende “ratsa rikkaks” meestega.
Minu tagasihoidlikest vihjetest aru ei saada.
Siin neid kasutajaid päris palju juba, keda võiks bbmaniaga seostada. Igale bbmania postitusele ilmuvad pidevalt samade kasutajate “liked” ja teistele “disliked”. Täiskasvanud inimene, aga lapsik käitumine…
AutorPostitused