maleva
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maleva
MemberAlgajad on ju juhendis 1 võistlus või vähem ,seega on nad ju LEKV algejad kuna Reval on neile esimene võistlus.
Mina loen küll siit välja nii:
- Algajad (Ei ole varem kunagi võistelnud)
- Edasijõudnud (vähemalt 1 võistluse kogemus)
maleva
MemberOsad võistlejad teevad oma esimese võistluse Reval Cupil, sellisel juhul LEKV nad enam algajad ju pole.
maleva
MemberNaised Bikiinifitness absoluutne võitja: Anastasija Zerdetskaja
Naised bodyfitness absoluutne võitja: Elo Ilumäe
Noorte ja juunjorite absoluutne võitja: Siim Kelner
Mehed klassikaline kulturism absoluutne võitja: Allar Vaet
1) Raigo Kuusnõmm
2) Allar Vaet
3) Rain Kuusnõmm
4) Ahti Jakson
5) Siim Kelner
Noored edasijõudnud
1) Marius Lemming
2) Lauri Ööpik
Bikini fitness algajad
1) Anastasija Zerdetskaja
2) Kristina Nuut
3) Jekaterina Nikitina
4) Tiina Ollema
Bikiini Fitness edasijõudnud
1) Aleksandra Laer
2) Marju Järvela
3) Olga Jakovleva
4) Õnnela Raudsep
5) Kristina Aleksejeva
6) Julia Ageeva
Bodyfitness juuniorid
1) Julia Golubõhh
2) Kaisa Metsla
Bodyfitness naised edasijõudnud
1) Elo Ilumäe
Klassikaline kulturism algajad
1) Alesandr Kononov
2) Ivan Galkin
3) Dmitri Mirkin
Klassikaline kulturism edasijõudnud
1) Allar Vaet
2) Kaido Allikas
Mehed algajad kulturism
1) Peep Reinart
2) Eino Ainula
Mehed kulturism edasijõudnud
1) Raigo Kuusnõmm
2) Rain Kuusnõmm
3) Ahti Jakson
Juuniorid kulturism algajad
1) Aimar Tamm
2) Rene Jaanus
3) Jevgeni Kudrejev
Juuniorid kulturism edasijõudnud
1) Siim Kelner
2) Sten Richard Oskar
3) Siimo Sikut
maleva
MemberJaa, nüüd ma saan ka aru, et anonüümsed kulturistid (Sarge, Kirp, Maleva)?!
Neist kolmest võib ainult üht kulturistiks nimetada ja see on ka tegelikult korvpallur, kes käib kulturiste kollitamas…
NALI!!!Eks tegelikult igaüks näeb kommentaarides seda, mida ta tahab. Mina isiklikult pole tahtnud kedagi solvata. Olen vb olnud liialt sarkastiline ja irooniline, mida kõik ei mõista.
maleva
MemberSagor tegigi Rausile ära, ehk siis Kelneril on lootust Kiivikast võita

Ärme tõsta lootusi liiga kõrgele, muidu võib komeet veel väga kiiresti maapeale tagasi kukkuda.

maleva
MemberMehed:
1. Raus
2. Sagor
3. A. Kuusnõmm
4. Erit
5. Kraav
6. Rast
Naised:
1. Bogdanova
2. Laan
3. Aus
maleva
MemberTe siin ühe teise tegelasega olete paras paar, võidu jätate väga klounilikku mulje endast sest ometigi on kõik kes pole Tartuga seotud saamatud, andetud hädapatakad. Vähemalt oskad ennast lolli mulje hästi jätta kui muud saavutused-oskused puuduvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Mis sul juhtus nüüd? Vererõhk lõi lakke või? Mina pole midagi sellist öelnud ja pole ka sellisel arvamusel! Ärme hakka isegi vaidlema…
maleva
MemberMa eeldasin ,et sa oled jõutõstmises ikka vähe pädevam…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina eeldaks, et sina oled vähe pädevam sellistes postitustes, mis sa siin viimati tegid. Raus on hetkel pannud ette lati, aga kust sa võtad, et ta ise sellest üle ei hüppa? Miks sa arvad, et see, kui ta praegu vähem tegi kui varem, jääbki nii?! Oled sa 100% kindel, et mees treenib hetkel sama koormusega üldse, või kas üldse treenib järjepidevalt või proovib hoida? Või on tal ehk muud põhjused, miks mitte suuri raskusi näppida? Mõelge enne, kui kommenteerite…
maleva
MemberPole just palju kulturiste Eesti maastikul, kes juuniorina on absoluudi võitnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aasta 2012 oli palju tähtsamaid võistlusi, kui mingi linna meistrivõistlus.
Ikkagi plaanib vist võistelda ka Taavi Merisalu. Aga küll registreerib ennast siis ise:-)
Ärge jamage, mõnel mehel võib veel vererõhu lakke lüüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maleva
Member
Selline plakat siis eelmise aasta võitjatega – komeedina tavasse lennanud Egle ja Siim
Ma küll ei mäleta, et Siim oleks komeedina taevasse lennanud…

maleva
Member16.märts 2013
Kaua tehtud- kaunikene!
Eile tegime siis Fitlife spordiklubis järjekordse poseerimistunni ning samuti esimese algupärase kondikava uuel spordialal: men’s physique
Viimasest ka uhke video huvilistele vaatamiseks:
Kas vabaseisude liikumine üle parema õla ei peaks olema?
maleva
MemberAnne kanali äärest läheb kergliiklustee kuni Ihasteni välja.
märts 8, 2013 at 3:49 p.l. in reply to: Workout (eratreeneri või võimeka kaastreenija otsingul) #338260maleva
MemberSellega meenus veel üks trenn Tartus: http://crossfittartu.ee/ .
märts 8, 2013 at 8:23 e.l. in reply to: Workout (eratreeneri või võimeka kaastreenija otsingul) #338243maleva
Memberhttps://www.facebook…raining?fref=ts
Kuna eesmärk on keskenduda vastupidavuse/kiiruse arendamisele. Siis võiks sobida sulle ka Viljar Vallimäe poolt läbi viidavad jooksutreeningud Tartus. http://www.jookseme.com/fb-treeningud-tartus
märts 1, 2013 at 8:01 p.l. in reply to: 1. Eesti Meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises – VAATA LIVE-S! #337686maleva
MemberHomme tuleb huvitav võistlus. Ootan huviga, mida suudab Sammalkivi ja millega üllatab Kädy Kampus.

-
AutorPostitused