maleva
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maleva
MemberKirjuta siia ka oma kontaktandmed (näiteks telefoni number või e-posti aadress), et sinuga ühendust saaks võtta, kui kellelgi seda pakkuda on!Lisaksin nii palju veel, et selle saab vabalt ka ise valmis meisterdada: ostad vajalikus mõõdus torujupi ja teed näiteks puidust pesad, mis kruvid/naelutad uksepiitade külge ja valmis ta ongi. Ei midagi keerulist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kui seletusest aga aru ei saanud, võin pildi sulle enda omast teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Sain aru kül mis mõtlesid kuid ukse auku ma nüüd kül naelutama ei hakka

Meisterdan lähipäevil selle endale pööningule seal ruumi kül. Kas see toru liikuma ei hakka seal pesades?
maleva
Membervana sa oled?
maleva
MemberEi ole ju paigas, kui tahad massi. Seepärast pead kas toiduhulka suurendama või treeningut vähendama.Hetkel pole võimalik mul treening kogust vähendada. Jaanuarist algab minu ala võistlused ja selleks ajaks peab veel üles töötama.
Hetkel on mul muidugi jõu trennid ainult (ka kergejõustiku trennis) ja kord nädalas jooksu trenn. Söömise kohapealt seda, et söön suht palju. Kuid kül mass tuleb vanusega!
maleva
Memberpäris hea
maleva
MemberÄkki ei tõuse su kaal, kuna toitumine pole vastav.Toitumine on mul paigas!
“”võhma mul on – pikamaajooksja””
maleva
MemberEnnast huvitab kah see teema väga.
Ise 16a. (ülejärgmine nädal 17) olen 192cm pikk ja kaalun 68kg. Enne kui jõukas ei käinud olin 66, nüüd paari kuuga tulnud 2kg juurde kuid kui vaadata pikkuse ja kaalu suhet on see väga eba normaalne kuid vanuse kohta on kaal normaalne.
Kuid äkki mu kaal ei tõuse kuna olen suht sportlik: 4 korda nädalas trenn (kergejõustik) ja 2 korda nädalas jõusaal.
Vabandust kui OT.
maleva
Memberjogurti asemel võiksid midagi muud süüa, kasvõi pettiKas keefirit ei või?
maleva
MemberKuule kutt, sina oled küll alakaaluline. Vanusest ei olene siin nüüd küll mitte midagi…kui midagi oleneb, siis vast seda, et sa oled veel noor, kasvueas ja siis peale pikkuse tuleb veel ehk laiust ka. Aga hetkel oled küll alakaaluline.Suvel kaalusin 70+ kuid nii kui hakkas peale treening hooaeg langes ka kaal.
Olen kergejõustliklane ja kaal ei tõuse naljalt.
Nüüd käin ka jõusaalis ja kül ta tasapisi hakka tõusma.
maleva
MemberKõik oleneb vanusest!
Näiteks mina olen 16a., 192cm pikk ja 68kg. Ning ei ütle, et nüüd alakaaluline. Kõik oleneb millise eluviisiga oled.