maleva
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2008 at 4:58 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #152908
maleva
MemberKuskil aasta aega juba olnud sellise probleemi küüsis. Tehes kükke siis raskust väga suureks panna ei saa, kuna 8 korduse juures tekib alakõhtu tulitav valu (vasakule), mis aina suureneb kuni seeria katkestamiseni, järgmine seeria kordub sama. Kuna probleem on hakanud ka häirima igapäeva elu siis tekkis huvi millest võib olla see põhjustatud.
Äkki keegi oskab soovitada kelle poole pöörduda või on ise kogenud sama probleemi?
maleva
Member20 puhtalt, käed õlgade laiuselt (peopesad pulga vastas)
Kaal: 75,4 kg
vanus: 18
maleva
MemberKasutasin ühe paki, asi täitsa toimis ja maitsel polnud samuti viga.
maleva
Membertänan
maleva
Memberosade toodete puhul peab kasutama nn kaardistamise süsteemi, tavaliselt küll veidi kõvemat sorti toodete puhul, NO tooted jneseal soovitatakse võtta pool annust ja kui sellel kõrvalnähtusid pole, siis täisannus
ma arvan et sa võiks teha samamoodi, võtta mingi aeg pool, ja kui keha ära harjub, siis terve annuse
See kord ei esinenud enam kõrval mõjusi..loodame et nii jääbki.
maleva
MemberHaige pole olnud, vahepeal ei kasutanud täna tegin uuesti proovi eks homme näis kuidas on.
Kasutan pakil oleva õpetuse järgi!
maleva
Memberpikkus 192 tahaks 195
kaal 70,5 tahaks 75
maleva
Member5 aastat juba iga talv suusatanud. Eile sai alustatud selle hooajaga (2h)

maleva
MemberSee lause tuleks ümber sõnastada.Vanusest ei olene see, kas sa oled alakaaluline või mitte, vaid teatud vanuses on see üsnagi tavaline.
Näiteks tänaseks päevaks on minuga sellised lood, et olen saanud juba 17a. pikkust ikka 192cm ja kaalu 73kg
maleva
MemberPõhiline on minul kergejõustik ja selle kõrvalt teen peale jõusaali.
Vutti mängin juba 8a. oma huviks ja eelmine suvi sõitsin dirtjumpi ka rattaga.
maleva
Member15 puhtalt
kaal: 70
vanus: 17
detsember 10, 2006 at 8:38 p.l. in reply to: toidulisadest (proteiinist jne) tulenevad vistrikud #97923maleva
MemberEelmise postituse viimane lause panebki sellele teemale punkti.Tsiteerides malevat: “Kõik oleneb inimesest!”
Ja see teooria, et ükski toit vistrikke ei tekita, ei pea paika. Nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid põhjuseid vistrike tekkeks.
Toidu teooriat pole tõestatud, et ta mõjutab!
Kuid jah iga inimene on erinev.
maleva
MemberPulss lähem sul madalamas treenides! Endal on niisama olles 50-70 ja kui jooksen siis 70-110 kõrgemale pole ta jõudnud mul minna. (olen pikamaa jooksja)
Samuti paraneb ka taastumine sellega. Endal on asi ütles super, peale 3000m jooksu võistlust taastub mu pulss ~30s alla 70 ja polekski nagu võistelnud.
detsember 10, 2006 at 7:09 p.l. in reply to: toidulisadest (proteiinist jne) tulenevad vistrikud #97900maleva
MemberVäga naljakas oli teie arvamusi lugeda!
Ise olen elanud juba vistrikega ~4a. ja võin väita, et asi ei olene söögist! Ma olen läbinud mitmeid ravi kuure ja nad kaovad ja tulevad tagasi. Olen ravinud ka “imeravimi” roccutani ja teinud lausa 2 kuuri selle ning mitte tuhkagi – kõik kes teinud on korda saanud. Mul aitas see ravim ainult nii palju, et sain seljalt ja rinnalt nad ära aga näo ikka. Nad kaovad ära mingis vanuses ja mina olen tähelepannud, et nende teke on seotud hoopis higistamisega. (minul igatahes)
Kui ma olin haige ja 2 nädalat, ei teinud trenni (kergejõustik) läks mu nägu suht normaalseks ja nii ku itrenni jõutsin siis ärkasin järgmine päev ilusa punnilise näoga. Söömise müüti olen ka proovinud, olen toitunud tervislikult ja järgmine kuu ainult rämps toitu ning vahet ei ole. Nad tulevad ja lähevad millal ise tahavad.
Olen kindel, et proteiin ja kreatiin ei tekita samuti vistrike kui on muidugi kvaliteet toode kuid kõik oleneb inimesesest.
detsember 9, 2006 at 12:08 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97720maleva
MemberJõusaalis nädalas 2 korda ja 1,5h kord + 4 korda kergejõustikku 1,5h kord ning kokku 9h
AutorPostitused