maleva
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2008 at 3:32 p.l. in reply to: +Oksjonil on 11-12 dets. ARGO ADER ilt PERSONAALNE TOITUMIS- JA TREENINGKAVA #174601
maleva
Member409
maleva
Member626
maleva
Member425
maleva
Member26
maleva
Member1076
maleva
Member1026
maleva
Member630
maleva
Member175
maleva
Member100
detsember 7, 2008 at 8:42 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173882maleva
MemberTehtud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maleva
Member192cm, 79,5kg, 19 a.
maleva
MemberRaynaud ja oblitereeriv endarteriit tunduvad minil määal sarnanema minu probleemidega. Samas pole ma kunagi suitsetanud (eks kunagi oleme kõik proovinud), mis tundub olema peamiseks probleemi põhjuseks.
Eks tuleb siis ette võtta taas tee arstile, kuid kuhu peaks minema sellise murega? Perearstilt võtma saatekirja veresoontekirurgile?
maleva
MemberSamuti hakanud õlad valu tegema, hetkel olen lasknud neil puhata nädala aga pigem on asi hullemaks läinud. Valu hakkas segama juba rinna treeningutel. Õlga tehes on valu kangiga üles surudes (eest). Arvan, et minul on põhjus selles, et jõudu on viimasel ajal jubedalt juurde tulnud eriti õlga tehes ja raskused on suurenenud.
Söön lisaks glükosamiini ja määrin hobusekreemiga, kuid tolku pole.
mai 4, 2008 at 5:18 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #152912maleva
MemberLugesin juba netist selle kohta ka, tundub paika pidama see mõte. Panen perearstile aja ja sebin kirurgi vastuvõtule end.
Tänan!
mai 4, 2008 at 5:07 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #152910maleva
MemberEsimene mõte – kubeme song.Ehk räägid sellest täpsemalt?
Millest võib olla põhjustatud ja kuhu pöörduda – perearst esialgu?
-
AutorPostitused