maleva
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maleva
MemberTopeltports kaotati ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maleva
MemberKuhu sa sattunud oled? See küll sõjavägi pole, rohkem spaa moodi.
november 21, 2011 at 4:14 p.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #299520maleva
MemberKogused olid küll ette antud aga see-eest korralikud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide, üks tähtis point veel asja juurde – sõjaväes toimus ju kõik, sh. ka söömine, aja peale. Niisiis toimus kiire toidu sisse kühveldamine ning kehale ei antud võimalustki anda märku, et kuna aitab.
Kusjuures, mäletan ise ka, et sõjaväes oli suht pidevalt nälg(eriti õhtuti sest siis oli ports eriti väike). Samas võtsin samuti toona 10kg juurde… kuid kohe kindlasti mitte polstri arvelt(samas, see kõik sai Kevadtormil ära kaotatud kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Et võtsid aastaga siis 10 kg lihast juurde?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2011 at 3:59 p.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #299588maleva
MemberEks see oleneb ka väeosast, Kirp ei ole ju ka päris Kuperjanovis…
Holger ütles, et selliselt ei talletu ühekordsel käitumisel eriti midagi rasvadena. Ajateenistus on aga 8 või 11 kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk ei olnud nende toidulaud lihtsalt enam nõnda mitmekesine, kui kodus toitudes. Seega sõid, sõid, sõid aga kuna ei saanud siiski toidust seda kätte, mida keha küsis, siis sõid veelgi, kuid näljatunne jäi – niisiis kuna on nälg, triviaalloogika ütleb, et ei saadud piisavalt süüa. Tegelikkuses aga ei saadud vajalikke toitaineid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …sest ei saa ju olla, et sõid vähem aga võtsid 10kg juurde.—
Üks spekulatsioon, mis võib väga mööda olla: aga äkki süskarid täites päevast kcal hulka “tõrjub” sellest hulgast millegi, mis talletub rasvadena. Siinkohal tekib aga küsimus, et “milliseid” kcal keha omastamisel eelistab ja kas selline eelistamine üleüldse aset leiab.
Sõjaväes nüüd päris nii ei ole, et sööd, sööd ja kui kõht ikka tühi, siis sööd veel. Kogused on ikka etteantud ja nagu ma ütlesin, ei söönud nad pool pätsi saia ega polnud igapäevaselt šokolaadi võtta. Kuna sõjaväes tuleb suurem osa energiast süsivesikute arvelt, siis siin tulebki sinu spekulatsioon mängu…
november 21, 2011 at 3:27 p.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #299665maleva
MemberVäga üldine teema ju.
Räägid tagalast? Nad on ise söögitegemise juures ja peale SBK-d on kindlasti ülekaloraažis (paiksemad kui teised kompaniid).
Räägid üleüldiselt? Külastuspäeval lastakse kilode kaupa šokolaadi tuua ja sööklas võtavad vähemalt pooled lisaks pearoale ~pool pätsi saia lisaks(mida saab piiramatult võtta). Miks nii käitutakse? “Stress” sõjaväest.
Pealegi, ei tea kedagi(v.a režiimide peal olijad), kes oleks SBK ajal “polstrit” kogunud – mida võime siit järeldada? Peale SBK’d koormus väheneb, kuid süüakse sama isuga.
—
Aga jah, kui ma ise ajateenistuses olin siis ma küll ei mäleta, et keegi “polstrit” oleks kogunud.
Räägin üleüldiselt. Paar sõpra, kes ajateenistuses käinud, läksid sinna nähtava kõhulihasega ja tulid tagasi kerge polstriga. Ei viidud neile kilode kaupa šokolaadi, ei söönud nad poolt saia. üks võttis juurde 5 kg, teine 10 kg. Said sõjaväes vähem süüa, kui enne sinna minekut.
Vastust ootan siiski Holgerilt, sest tema loogika järgi ei muudaks isegi pool pätsi saia midagi, sest süsivesikud ei talletu ju rasvadena
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kirp on vist õige inimene seda kommenteerima, muutub ta seal ponsakamaks või mitte…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2011 at 2:40 p.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #299727maleva
MemberArchangel, ehk oskad põhjendada, miks sõjaväes poistel kerge polster tekib? Vaevalt, et seal üle kaloraaz on…
november 21, 2011 at 2:15 p.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #299848maleva
MemberÄkki sul on selline haigus nagu suhkrusõltuvus, et sa lauasuhkrust loobuda ei suuda?
Rotter võtab suure osa oma materjali kahtlase väärtuse lehtedelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2011 at 4:46 p.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #300846maleva
MemberArchangel, mina ei karda midagi. Just lõpetasin pitsa söömise, kõrvale jõin cocat ja nüüd hakkan jäätist sööma. Ütleb vist kõik…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2011 at 1:04 p.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #300677maleva
MemberTore näha niipalju täiskasvanud inimesi siis diskusseerimas. AlanBstad on ainuke, kes viitsib asja süveneda. Rotter lihtsalt torgib ja ülejäänud ei tea asjast midagi ning lihtsalt mängivad lolli… oeh. äkki oled sina Maleva see, kes teab vastust küsimusele miks Di-sahhariidide, täpsemalt LauaSuhkru tarbimine mõjutab negatiivselt lihasmassi kasvu ja rasvamassi põletamist, eeldades, et makro ja mikro-toitainete nõuded on optimaalseks arenguks täidetud?Kiirelt imenduvad süsivesikud panevad insuliini ja veresuhkru taseme niiöelda “tantsima”, mis omakorda aeglustab rasvade põletamist ja suurendab nende ladestumist. Kui meie lihased pole valmis vastu võtma neid samu kiireid süsivesikuid, talletuvad nad rasvadena. Eriti tekib see probleem töödeldud toitainetega, nagu nt karastusjoogid, kommid, koogid ja jäätis.
Samas ei tohiks ma siin sõna võtta sel teemal, kuna mulle panevad ju tarkuse pähe suured tähtsad onud ülikoolist. Kes sinu arvates ei tea midagi ja ei ole kursis teaduslike artiklitega. Omamoodi pakub mulle nalja sinu väide, et Sarge võtab oma teadmised pubmed’i artiklitest.
Fakt on see, et ükski mõistlik inimene ei soovita teisel, eriti treenival inimesel, oma päevast energiavajadust katma kiirete süsivesikutega (töödeldud toitained). Mis omakorda hakkavad mängima veel rolli aminohapete omastamisel.
november 20, 2011 at 9:51 e.l. in reply to: Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides #301791maleva
Membernovember 19, 2011 at 1:45 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #302577maleva
MemberKas ainult minul on see probleem, et mingi teatud aja tagant jookseb otseülekanne kinni või on see teistel samuti ?
Mul peale rohelise pildi ja hääle ei näita midagi. Päeval töötas korralikult.
november 10, 2011 at 4:57 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #307571maleva
MemberSellega ma sõidan, mitte ei paranda.
Ma küll loen huviga su autoblogi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2011 at 9:04 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #307929maleva
MemberTubli töö! Tahaks ikka Raineri tegemistest ka kuulda. Mingil ajal oli mees väga aktiivne, aga nüüd on kuidagi orbiidilt kadunud.
Raineril pole aega, bemm vajab nokitsemist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.oktoober 30, 2011 at 5:33 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315317maleva
MemberMa ei usu, et ma ainuke olen, kes arvab, et nii on parem!
Vähemalt ei valgusta üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zoom ja valgus on kaks eri asja, kumbagagi ei saada hakkama. Rääkimata sellest, et on vaja veel lõugu laksutada nüüd.
oktoober 30, 2011 at 3:28 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315560maleva
MemberKaamera asukoht on väga halb…
-
AutorPostitused