Malamuut
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Malamuut
MemberAga kui palju peaks olema keskmiselt seda energiat toidus? Selge on see et maksude kõrvalt jääb seda krõbisevat vähe järgi ja toitumiskava tellimise peale ei hakka mõtlemagi kui seda nagunii täita ei suuda. Igapäevase pudru ja munaga saaks vast veel hakkama kui sellest tolku on? Kui on, siis minu muna päevas?
Kui linna tulin elama ja neid jõusaali hindasid nägin siis teadsin kohe et tuleb garaaz kolast tühjaks saada ja jupikaupa kang ja kettad muretseda. Kang ja 2x 20kg ketast olemas. Lisaks kunagised omavalmistaud hantlid maal. 2x -22kg. 36 kg ja 55 kg. Kaks 32 kg sangpommi Ja vb leiab veel pudipadi.
Lähitulevikus hoian pileti raha alles ja ostan parem liha vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaalis on küll mugavam jne, aga kui tõesti palgast seda võimaldada, siis poolest kuust võib makaronidele üle minna, mis pole kindlasti mõtekam lahendus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Malamuut
MemberPõhimõtteliselt kui söön putru, liha, muna ja teen korralikult trenni siis hullemaks asi ei lähe ja saan kunagi ka tulemust?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Malamuut
MemberMinu 1,82 cm ja 90 kg kere kõige nutusem koht oleks vast kõht. On kuidagi punni kasvanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuel aastal ei tahaks sellel roppusel enam kasvada lasta. Lisaks trennile tekitab palju küsimusi toitumine. Kindlasti rahakott ei võimalda toidulisandeid ja pulbreid mis on popiks ja kes teab, võibolla tänapäeva toitu arvestades vajalikuks osutanud soetada. Kas ma peaks kindlaid kaloreid taga hakkama ajama. Kuidas ma saan välja rehkendada palju ma midagi vajan? Muskel võiks kasvada ja samas kõht võiks kaduda…
Malamuut
MemberTere, jõudu!
Suured tänud kõigile kes kirjutasid. Põhimõtteliselt olen asjast aru saanud siis seda, et pole mõtet jäljendada rammumehi ja tõsta selliseid raskuseid mis isegi ford sierra puksid ja vedrud valust oigama panevad. Mis neist põlveliigestest siis veel järgi jääks tulevikus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teiseks pean kindlasti kehahoiakut jälgima, selja pärast ja tõstma väiksemaid raskuseid ja rohkem korduseid et areneks vastupidavust, jõudu ja samas liigesed ja kõõlused oleks tugevamad.
Ma saan aru et päris 5 kg pole mõtet vehkida harjutusi? Mille järgi raskust valida? Kas piisab enesetunde järgi või peaks ikkagi valima teatud kilogrammi millega jõuaks teatud kordused teha?
Kuna seljaga probleeme olen mõelnud et võiks rohkem jõusaalis trosse venitada kui hantleid tõsta. Kas see oleks mõtekam?
-
AutorPostitused