Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
Memberott äkki reegiksid kui suur oleks see tasu mis tahaksid kava tegemise eest?soovitaksin mingi klubi valida , kus on kuukaardi sees ka treener , kes sind juhendab ja abistab kõikides toitumise ja treeningu küsimustes ja teeb sulle kava ka kui vaja.
Makaveli
Membermis ma nii loom ikka olen.eks ma nagu mitte päris linna poiss ka pole.ja mitte päris maalt kah.nyyd tuleb trenni aasta sis on ka tulemusi oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mis trenni varematel aastatel teinud oled?
Makaveli
Memberehhe ma olen 15a.kaalun 82 kg ja surun rinnalt 100kg.see veel vähese trenniga.varsti on loota ka tulemusiWTF? kust linnast siis sellised 15 aastased loomad pärit on
?Makaveli
Member15 aastat / 84-87 kilo kaalu / rinnalt 110 kg.
Makaveli
MemberKui ma peale suve treenima hakkasin siis tegin palju kordusi ja suht iga päev võtsin kõik lihased läbi nt. jalgadele tegin jalatõsteid istude ja lailihasele ploki tõmbeid kukla taha jne. Peale trenni võtsin shake whey lemon super + glükoos. Kreatiini hakkasin alles tarbima 3. nädalal ja siis suurendasin raskusi ja vähendasin korduste arvu.
Makaveli
MemberMa arvan et ei peaks , sest jõutõstmise (treeningu) kohta käivad küsimused saavad ju minna jõutõstmise alla ja kulturismiga seotud treeningu küsimused kulturismi alla jne.
Makaveli
MemberMul oli ka see jama peale 2 kuulist trennipausi uuesti treenima hakates olid eelmisel päeval treenitud lihased valusad ja kanged. 1. ma panin toitumise paika. Piisavalt valku ja süsivesikuid. Jagasin söögikorrad kuueks niimodi ära et iga söögikorraga tuleks vähemalt 30 g valku. 2. Hakkasin venitama peale trenni. 3. Hakkasin Kreatiini kasutama.
Loodan et mu postitusest oli abi.
Makaveli
MemberFoorum võiks olla alateemadega , oleks natuke rohkem organiseeritud need teemad.
Makaveli
Memberpanin eile 1 cd downloadima. õhtuks oli mingi 150 mb olemas ja lülitasin arvuti välja. Täna datasse minnes avastasin ,et cd1 on sealt maha võetud! “jess”
Makaveli
MemberKüsimus susim’ile.. kas võtsid selle kava siit netist või on see valmistatud individuaalselt sulle oti poolt?
Makaveli
Memberkannata ja varsti on tulemused käes… ise olen umb . kaks kuud dieedil olnud ja 8-9 kilo on juba alla võetud… nädalas umb 5x jõusaali ja 2x jooxu… toitumine on ka korras
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
Memberkui osta , siis peaks proteiin ka kvaliteetne olema… ma soovitaks hoopis sul osta tai kane whey lemon super – hea & odav
Memberma ka 14 ja surusin kuu tagasi 87,5 kg.. nüüd on kõvasti trenni tehtud ja tunne ütleb et lähiajal võib isegi 90kg- 92.5 kg üles minna…
Makaveli
Memberkas sa shinobi tahad öelda et peaks tegema iga lihase kohta 1 harjutuse? ma saan aru nii et kui tahad rinda treenida siis teed ainult nt rinnalt surumist või lendamist ja polegi muud vaja… no dream on… tahaks sellise treeningu tulemusi näha
Memberhttp://amazon.ee/main.php?main=artikkel&co…w=1&textID=1406
kasuta otsingut…
-
AutorPostitused