Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberMina soovitan kuuri ära teha , aga ega see kreatiin mingi imeasi ka pole. Minul tuli peale esimest kuuri ainult 2 kg massi juurde.
Makaveli
MemberKas kohalikus jõusaalis ,mida sina külastad siis ei ole treenerit kes selliste küsimustega tegeleks?
??:”>Makaveli
Memberma arvan et ühest purgist pole peaaegu midagi kasu. Seda peab ikka järjepidavalt kasutama kui tahad häid tulemusi
Makaveli
Membersee on fitler.ee teema ? 300gx2+tsärk?
Makaveli
MemberSee on ka võimalus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
Memberminul jätkus seda kuuks ajaks. võtsin peale trenni. Joogi miinuseks on vaht , mis ei taha hästi ära kaduda.
Makaveli
MemberHuvitav on see et peale suvist dieeti polnud mul küll kuidagi nahk välja veninud kuigi kaal alanes umbes 10 kg. Rasva läks umbes 7-8 kg. Lihast läks ka natuke aga nahk ei olnud küll kuidagi välja veninud.
Makaveli
MemberMina sain asjast niimodi aru et tööseeria on see kui teed suuremate raskustega ja väiksemate korduste arvuga st. et kui teed soojendust mingi 2×20 kordust siis seda tööseeriateks ei loeta. Korrigeerige kui millestgi valesti aru sain.
Makaveli
MemberEt siis nende raskustega teed seeriaid?
Makaveli
MemberKunagi oli vanas forumis sama teema… vastust enam ei mäleta aga kui huvi siis tasub vanat foorumit uurida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberEesmärgiks on osaleda mõnel kulturismi võistlusel ja selleheaks olen palju trenni teinud ja jätkan samas vaimus.
Makaveli
MemberMinul pani Tai Kane kreatiin kõhu valutama. Aga ma arvan et hinna ja kvaliteedi suhte poolest on parim Koelbel. samas ei tea ma ühtegi teist inimest peale minu kellel oleks Tai Kane kreatiinist kõht valutama hakanud. Ott kasutab ise ka Tai Kane kreatiini ja tulemused pole ju üldsegi mitte halvad , niiet otsuse pead sa ikkagi ise langetama
Makaveli
MemberTrenni teen 5-6 korda nädalas jõusaalis + kehalise tunnid ja korvpall ka vahest. Magada jõuan umb. 9-7 tundi argipäevadel ja nädalavahetusel magan miinimum 10 tundi. Neljapäev on selline , et lihtsalt kustud ära kella 22-23 vahel.
Makaveli
MemberMa arvan et enne magamaminekut ei ole vaja võtta süsivesikuid , sest see ju puhas suhkur ja magades sünteesitakse see rasvaks ( vähemalt nii on mulle minu treener seletanud)
Makaveli
Membermitte korrapäraselt trenni.licalt vahepeal natuke.kooli jõusaaal ei lubanud rohkemat.koosnes vaid kangist ja sis sellega sai tehtud mõndasid harjutusi.100 kg 15 aastasel vennal , kes treenib minimaalsete vahenditega tundub natuke uskumatu.
-
AutorPostitused