Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberMa kahtlen , et ta üldse mingit nn. max surumist on teinud. Müras seeriaid seal oma 200+ lbs. hantlitega ja karjus “Lightweight baby”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
Member@ Kossar , vähem rate.ee ja rohkem trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberKedagi ei huvitagi teie arvamus , foorumi omanikud teevad oma foorumis seda , mis neile meeldib , mitte seda mis teile meeldib.
Makaveli
MemberEksimine on inimlik , big deal?
Makaveli
MemberTableti kujul?
Makaveli
MemberKusjuures sama efekt oli mul selle firma toodanguga , viskasin minema ning ostsin kvaliteetsema ning kõik mured olidki murtud. Odav ei ole alati hea kraam.
Makaveli
Memberminuarust on juba see pealkiri JÕUSAAL VS. SUITS JA ALKOHOL mitte vajalik siin foorumis, need ei käi kokku! Seda enam kui seda on siin juba ka käsitletud!Minu arvamus!Samas on iga päev 10 erinevat uut teemat , mida on juba käsitletud.. Äkki paneks siis üldse uute postituste tegemisele piirangud peale?
Makaveli
Memberenne trenni üks pits, see aitab veresooni laiendada ja hapnik liigub paremini kehas ringi.hmm .. enne trenni küll mingit alkoholi näha ei tahaks , eriti veel kui on jalatreeningu päev ning peale seda on niigi paha olla.
Makaveli
MemberKui palju rahakott kannatab?
Makaveli
MemberPeale jalatrenni on keha tavaliselt kõige rohkem vett kaotanud. Samuti on suvi ja talv täiesti erinevad higistamise poolest.. mäletan suvel päevi , kus võis higi peaaegu välja väänata särgi seest.
Makaveli
MemberKus te mehed elanud olete? See lükati juba suvel käima
Makaveli
Member7 kuuga liiga väike areng , on võimalik palju enamat saavutada.. eriti veel algusfaasis..
Makaveli
MemberVõiksin soovitada : tavatoitumine – suured kogused , rohkem kaloreid sisse kui ära kulutad aga seda ka muidugi kindlasti mitte pizzat ja torti süües vaid ikka kvaliteetset toitu tarbides. Kulutada üks nädalavahetus toitumise A ja O ‘ ga tutvumisele ja põhitõed selgeks teha. Toidulisandite suhtes pole mind ükski MuscleTechi jm. USA “imerohi” aidanud , parima tulemuse on andnud kreatiin (100% monohüdraat) + kvaliteetne valgupulber (nimesid nimetamata) ning 5-10g Glutamiini treeningupäeval. Kõik mida vaja teada on..
Olen aasta ning kolme kuuga juurde võtnud üle 10 kg , rasvaprotsent on üldjoontes samaks jäänud , maksimum 1-2% kasvanud.
Makaveli
MemberLisatud dextroosi jätaksin ma ära , nagu varem juba öeldud on sinu Prolabi lisandis juba piisavalt suhkrut
??:”>Makaveli
MemberJah made in USA ei tee Prolabist superrelva. Makaveli, sa oled seda proovinud v, et ta crap on?Mina proovisin ja väga ok asi on. Makaveli, mis valgupulber sulle kõige rohkem meeldib või mida sa kõige enam kasutad? Huvi pärast tahan teada.
AutorPostitused