Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberIlmselt küll , rohkem võid ju alati panna aga kui ära ei segune on jama.
Makaveli
MemberAinuke asi , mis juhtub , on kreatiini kvaliteedi ja toime langemine.
Makaveli
MemberTsitraati ikka pannakse ma arvan.
Makaveli
MemberMa teen 4-5 päeva saalis ja 1-2 päeva puhtalt aeroobset ja osadel päevadel on enne trenni , hommiku poole veel mingi jooksmine või korvpall.
Makaveli
Memberaasta või poolteist olen trenni teinud, aga võistlustele mõtlesin ehk järgmine aasta minna(surumisvõistlustele), mul point see et saaks uusi ja huvitavaid asju proovida, elan vaid korra.Ja trenni teen enda jaoksAga rinnalt surumise jaoks ju ei ole vaja eriti seda “pump” efekti , aga eks ta ikka põkimaks teeb kui lihased verd täis
Makaveli
MemberKreatiin ja proteiin on vist mõlemad sellised ained mida tõesti kõikide spordialade harrastajad kasutavad.
Makaveli
MemberArctic ei olegi “ühekorrameeste” peal väljas , neil on leping ja see kohustab 1 aastast liikmeksolemist. Ja tingimused on ka väga kõvad arcticus , kui mul sinna 30 min teekonda bussiga ei oleks , käiksin ise ka seal . Ja seal käivad ka kõvad vennad treenimas , näiteks härra Marek Kalmus jt. ja ma arvan et nende meeste eesmärk küll pole tibide ees eputamine.
Makaveli
MemberBacardi pikk su treeningstaa? on? On sul plaane ka võistelda? Kui ei ole siis ma küll ei raiskaks mõttetult seda raha nii hea asja peale.
Makaveli
MemberMõni on nagu Ronnie , ainult et suuremate rindadega
Makaveli
MemberOsta siit robocopist see toode ära või hoopis Satur 8 , tootja lubab samat efekti .
Makaveli
MemberJõudu tahad arendada või siis rohekm reljeefsust/vastupidavust?
Makaveli
MemberSee on stak 2 , ilmselt on paljusid asju muudetud võrreldes 1-ga
Makaveli
MemberKas sa oled uurinud palju maksab mingi toode kui tellida tn. Saksamaalt või ükskõik kust mujalt EU-maalt!? Ma olen suht kindel , et maksab sama palju või rohkem kui Fitler.ee , lisaks veel postimaks niiet kas otse Eesti meestelt või risk võtta ja BB.commi minna.
Makaveli
MemberAga tee sellist , milles jalad ka liiguvad
Makaveli
MemberVanusepiiri küll ei tohiks olla , kui tehnika ja raskus õiged pole midagi karta Kõik mida vaja deadlifti kohta
AutorPostitused