Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberLOL @ 89’ndal aastal sündinu ütleb 91’sel aastal sündinule POISS
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei üldse mitte paha pärast… lihtsal koom
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trennime edasi!
(Edit=typo)
hmm.. ütlesin seda täitsa sõbraliku tooniga

Makaveli
MemberKui arvestada seda, et organism võtab korraga ära ca. 30g valku, siis sa võtad 35-40g ja kui seda pikemat aega teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah , räägime veel asjadest , millest me praktikas mitte midagi ei tea.
Makaveli
MemberOmapärane teooria , ei olegi asja peale sedamoodi mõelnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
Membermina pooldan ikka ronniet,ta cutlerist ikka kõvemaga loodan et kunagi võidab mõni eestlane mr.olympia
Poiss , seda ei juhtu kunagi..
Makaveli
MemberLisaks veel Jay oma piidri soenguga.
Mind häirib ka see vastik blond potisoeng.. jälk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just omapärane , talle sobib.
Makaveli
MemberHuvitav, mis nende loomade pikkus ja võistluskaal võiks olla?Pikkus varieerub 170-180cm vahel , kaal on Ronniel ja Jayl seal 280-300lbs vahepeal (laval)
Makaveli
MemberKui vaadata nüüd siin pildil olevat Cutlerit ja Coleman-i siis Coleman on ikka üleRon oli 2001. aasta Mr.O’l ikka väga vormist väljas , et asja huvitavamaks teha oleks võinud selle tiitli anda Jayle.
Makaveli
MemberShawn Ray
Makaveli
MemberSain kätte , olen pettunud natuke.. Austraallaste aktsent käib närvidele + pole enam neid hullumeelseid Metroplex gym treeninguid , mis olid esimeses kahes videos.
Makaveli
Memberpole vastu tasuta saamisel, lihtsalt selliseid asju vöiks ajada foorumi väliselt, vöi privaatsönumeid kasutadaes?tasuta löunaid pole olemas!
Ma ostaksin hea meelega originaal DVD aga sõber , siin tekib teine probleem.. Kust kurat ma selle osta saan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> USA on suur ja lai aga mõtlen just Eestit.Makaveli
MemberTorrenti kaudu said selle? Äkki abistaksid , ise pole leidnud!
Makaveli
Member136 kg ja 270 kg. 2x kehamass. Nii suure mehe kohta loomulikult hea aga ei midagi sensatsioonilist vist…Kas sa tead kes ta on üldse? Teda ei huvitagi rekordid.
Makaveli
MemberJah , muidugi võid kokku segada.
Makaveli
MemberKellegil juba on tõmmatud kusagilt?Seda vist kahjuks veel internetis ei liigu aga olen kuulnud , et jääb kõvasti alla eelmistele videodele , seega eriti ei soovitata.
Makaveli
MemberPalju tema kehamass sellise tulemuse juures oli umbes?Umbes 300lbs.
-
AutorPostitused