Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberOleks pakkuda ühte 750cc , kuid nagu näha see vist ei sobi.. Kui siiski huvi pakub siis võime lähemalt rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberRespect!
Aga ikkagi palju finantsi kulus selle saavutamiseks?
Makaveli
MemberJälle üks professionaalne abistajate töö.. Need vennad oleksin mina kohtusse kaevanud.
Makaveli
MemberEi paku enam pinget neid “küla taguseid” võistlusi vaadata. Sorry , ainult minu arvamus.Oled juba nii tegija, et käid ainult mr. Olympia valimist vaatamas?
“>Jah , mr. olympiat tahaks küll oma silmaga näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberÄkki on tegu Photoshopiga?
Makaveli
MemberTubli, et välja tuled. Iseasi on, mis vormi sa selle 3-4kg maha võtmisega saavutad.Mõte tuli alles eile.. samas olen juba 3-4 nädalat toitumist jälginud ning kaotanud 3 kg.
Ega ta mingi mega ripped vorm ei tule aga midagi peaks ikka olema , mida rahvale näidata.
Makaveli
MemberTere kaasmaalased!
Otsustasin ka võistlema minna. Kaal hetkel 93 kg – võistlusteks loodan sinna 89-90 peale saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh tähelepanu eest
Makaveli
MemberHomme saab siis uue särgi , suured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberNoored , +67,5.. ehk hetkel kaal 90kg lähedal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberKõige tugevam kulturist on Johnnie Jackson.
Makaveli
MemberEi ole kasutanud , kahtlen ka sügavalt , et neid kunagi kasutama hakkan. Ifbb pro ametit pole nagunii plaanis ning külataga lavade peal tundub ka pointless võistelda , nii et milleks mulle keelatud ained?!
Makaveli
MemberDelfis ja Postimehes juba artikkel üleval , asi levib ikka kiiresti!
Makaveli
Memberproovisin järgi…täitsa head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise pole veel jõudnud proovida aga kas tegid täpselt selle retsepti järgi ning kas batoonid jäid ilusti kokku hoidma või lagnesid?
Makaveli
MemberMasendav..
Makaveli
MemberVäheamlt korra kuus käib see teema siit foorumist läbi.
-
AutorPostitused