Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberParim rasva % mõõtja on peegel..
Makaveli
MemberMinu arust pole kyll vahet kas on probleem blabla v6i kysimus blabla sest mina v2hemalt loen kirja ikka yxk6ik mis pealkiri on.indeed , nõustun sinuga
Makaveli
MemberIse käin Tartu ASC filiaalis ja olen ülirahul. Aasta maksis mingi 6500 või 7000 (täpselt ei mäleta) ja oli vist võimalus ka käia sama kaardiga TLN Arcticus. Uue treeneriga koostöö on toonud väga häid tulemusi : olen suutnud rasva 5% langetada , kuigi kaal ei langenud palju (90kg pealt 89-88kg peale) Ühesõnaga soovitan soojalt
Makaveli
MemberKing Kamali tegi 2004 aasta arnold classicul ka robotitKamali oli küll kindlasti parem.
Makaveli
Memberloll küsimus küll mis see PM on
“> ? kui kontakt andmed siis msn on maza133@hotmail.com ja e-mail on tactaster@hot.eePidasin silmas Private Messaget , ehk siis sõnumit , mida foorumi vennad üksteisele saata saavad.
Makaveli
MemberKelle käest ma seda tellida saan?
“>Kunagi tegi treener mulle ühe sellise jõutõmme , küki ja rinnalt surumise maksimum tulemust arendava kava. Kui huvi on saada PM ja arutama asja.
Makaveli
Membervaatasin just dexteri lehele ja seal kirjas ett asööb umbes 2.5 grams of protein per pound, niiet teeb kokku umbes 580 grammi valku päevas niiet sellist asja küll vist toidust kätte ei saa, kui just imetoit pole:)Oleks endal MuscleTech sponsor lükkaksin ka NitroTechi söögi alla ja peale
“>Makaveli
Memberpeale trenni ka pudru shake we?
??:”>
osad kes on tarvitanud zma-d on kiitnud küll aga ise pole veel proovinud – vanus selline et niigi testosterooni tase kõrge nii et kiiret pole!
“>kuigi 1 küsimus oleks? et kust ostad neid eraldi – mulle apteegis üeldi et nad eraldi üldse ei müü vaid ainult vitamiini kompleksidena!
Kui huvi on , võiksin orgunnida kui kokkuleppele jõuame.
Makaveli
Memberaga kui raskus õlal ja hüppad nii et kas se mingeid vigastusi ei tegita?ja mitu seerijat seda tuleks teha umbes?
Air Alert II on vast parim võimalus hüppevõime treenimiseks , kunagi panin isegi selle lingi siia üles , aga ei leidnud hetkel seda.
Makaveli
MemberAlustasin vast 2-3 aastat tagasi ja ikka pole veel rahul saavutatud tulemustega. Asi on kindlasti paranenud aga selleks , et maksimumi saavutada pean uusi eesmärke seadma. Stay Hungry!
Makaveli
MemberJay on öelnud : “Pepper is a fat burner!”
Makaveli
MemberMinu kogule lisandus veel Arnold Classic 2005.
Makaveli
MemberPekke saab ka mujal vähendada, nimelt tahan treenida ikka jõudu.Et kättes oleks jõudu jne…
Tahtsingi ennem nagu teada saada, et mis värki tuleb teha, et ülakeha läheks lihastesse või lihtsalt saaks kõvemini trenni. Ning kuidas õleks õige, et pikkaja peale lükkaks ka nii 80kg rinnalt ära.
Jõu treenimine ja rasva % ei lähe hästi kokku , sest jõu suurendamiseks on vaja lühikesi seeriaid ja pikki pause teha , rasva % vähendamine on just vastupidine : pikad 15 plus kordusega seeriad ja lühikesed pausid.
Makaveli
Memberte usute et 16 aastane lükkab 275 aga seda ei usu et 13 aastane lükkab 95 olete ikka narridVäike eesti keele lesson:
Mida tähendab punkt (.) peale mingit numbrit? nt. 16.?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
Memberlissalt nii nagu teeb cutler teeb veel tuhat teist meest kes tahavad saada tema mõõtu ja siis panevad ju rahakest selle alla aga jay ise teeb oma kasvuasjad lavataga!
muidu ma ei ole mingi otti kummardaja aga arvan et kasutades tema meetodeid (puhtalt ilma keemiata) on võimalik saada ka parimaid tulemusi!
see on pelgalt minu arusaam aga arvan et ookeanitagused mehed on siiski natuke keemikud!
Kuidas parimaid? Ronnie on keemik ja on parim bodybuilder.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused