Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
Memberjust jõu ja lihasmassi.kehakaalu on liiga palju.89kg.kui võistlen sis vaid surumine ja muu selline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Good 4 me

Makaveli
Memberkõvavend sa oled ikka KÕVA VEND kyll.
muidu ise vanus 16a täiskykk 8x125kg,trenni olen teinud 3a viimased 2 tõsisemalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas oled puhalt jõu peal väljas või on plaanis osaleda ka mõnel kulturismivõistlusel?
Makaveli
MemberIse kasutan ka vahelduva eduga BioTech’i tooteid , hind ja kvaliteet on head ja ei oska küll midagi halba selle firma kohta öelda.
Makaveli
Memberhttp://www.maxsport.ee – seal nagu oleks midagi.
Makaveli
Memberkaalun 129 kg surun 335 seega 206 kg üle oma kehakaalu pole just hea tulemus aga 3 kuu kohta päris heaSee postitus tõestas jälle kui mõttetud ja ebaadekvaatsed need “mul on suurem kui sul” teemad on.
Makaveli
MemberKame, blender on sul olemas?Kui on siis kohupiim blenderisse, piima/mineraalvett peale, lase segamini ja mõnus enne magamamineku sheik olemas.
Et,siis blender on see miksri taoline asjandus,see kinnine?
Täpselt
Makaveli
MemberKas see tähendab et sööd mannat ja ei peagi toidulisandeid sisse ajama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah siis pane 400 g kuivalt sisse ja vaata kas muskel paisub!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb sellinne mõnus peaaegu päevane kogus süsivesikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberKas see tähendab et sööd mannat ja ei peagi toidulisandeid sisse ajama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis teooria see nüüd on?
Makaveli
MemberNähtud värk
Makaveli
Membermarss jooksma….Ise ma jooksu ei poolda , sest juhul , kui ei eksisteeri pulsikella , on raske kontrollida seda , kas teed ikka aeroobset trenni või oled juba anaeroobses treeningtsükklis.
Nojah on ikka pulssi raske kontrollida,aga võtame näiteks pikamaajooksjad..
Mina küll ühtegi pikamajooksjat ei tea,kes oleks ülekaalus…
ja vaevalt nad oma pulssi kontrollivad..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neil on ka “palju” lihasmassi , aga palun , kui tahate kõhnaks ja lihasetuks joosta , ma ei sea tõkkeid.
Makaveli
Membermarss jooksma….Ise ma jooksu ei poolda , sest juhul , kui ei eksisteeri pulsikella , on raske kontrollida seda , kas teed ikka aeroobset trenni või oled juba anaeroobses treeningtsükklis.
Makaveli
Membertee pingutus harjutusi , ntx hoia 5 sek lihtsalt tuharaid pingul ja nii 10-20 korda.Kuid see pidi erinevalt mõjuma kuidas kellele.
kui ei mõju proovi ntx 10 sek 10-20 korda
räägime kuu aja pärast
Aga see harjutus vähendab ju minimaalselt rasvakihti , soovitav oleks ikka toitumine korda saada ja teha mõõdukalt aeroobset treeningut.
Makaveli
Memberkas see valmis puder või toorainena?Riisi , manna , kaerahelveste jt. puhul on ALATI pakile märgitud kuivaine toiteväärtus.
Makaveli
MemberTeema on siit juba mitmeid kordi läbi käinud , kasuta otsingut!
Makaveli
Membervene toode on, peale on kirutatud vene keeles kuivatatud kalmaarid. hind oli 8 kr 20g pakk aga müüdi isegi 2 kiloseid pakke.Millises poes täpsemalt?
-
AutorPostitused