Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberVõibolla Eesti mehed siis ei kasuta , ma olen kindel 100 % ,et mingil hetkel nad on seda teinud – kuid Jay jne.No olge normaalsed , sa tahad öelda , et Mr.Olympiad on niisama ,ennast tavatoidu ja raske tööga sinna upitanud – olge normaalsed.Ma mäletan üks kulturist rääkis,et 50% tipptasemel tegijatest on mingil hetkel steroidi laksanud .Biitespsiisand Valentino väitis , et 100% IFBB proffesionaalid on kunagi steroididega kokku puutunud – kas müünud või tarbinud.
Makaveli
MemberColeman on oma aja ära elanud , vaadake tema pilte aastast 98 jne , ikka hoopis parem vorm. Samas oli Victoril ka väga hea vorm aga mitte Olympia esikoha vääriline.
Makaveli
MemberVesipiipu tegin vahepeal iga päev , aga nüüd ühe vähem.. Nüüd on ettan heaks sõbraks saanud, kuid tean , et suudan iga hetk selle jama maha jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberKalmus
Makaveli
MemberMIXXXXXX ????Võistles teise liiga poolt korraldatud võistlustel , mis on IFBB reeglite vastane ning sai võistluskeelu. Play with fire and get burned
Makaveli
MemberTavakasutajale igati tip-top saal , hind oli 500 kandis 1 kuu eest siis kui ma seal käisin.
Makaveli
MemberDennis James nii lõpus ? Oled sa tema viimaseid pilte näinud? Kui ära näed siis ilmselt mõtled ümber
Makaveli
MemberWarren sakib… ta pole neid kohti väärt, mis kohtunikud talle annavad. Mitmed paremad mehed jäetakse tema selja taha, ta võiks top5-st kaugele jääda. Ronnie võidab nii või naa, aga edasi võiks tulla Cutler, Dexter, Badell, Alves, Heath, James, Sclierkampf, Henry või Anthony mingis järjekorras. Warrenit ma küll näha ei tahaks, aga ta raudselt pannakse kuskile kõrgele.Mees on oma kohti igati väärt , Troy jääb kusagile lõppu ning Phil Heath minuteada ei võistle sellel aastal, see mees oleks kindlasti hea show teinud.
Makaveli
MemberÄrge unustage sellist meest nagu Branch Warren , siinkohal ma ei pea silmas võitu kuid kindlasti räägib ta kaasa top5 kohtade jagamisel , kes teab , äkki isegi 3. koha pretedent. Elame , näeme..
Makaveli
MemberJay piltide järgi võib öelda vist , et Ronnie võtab 9. tiitli ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberPõhimõtteliselt annaks ära 70 eek ühe eksemplari.
Makaveli
MemberMa tellin ise Usast , kui tahad siis võin sulle müüa vanemaid numbreid. Henrir@hot.ee
august 27, 2006 at 3:54 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89686Makaveli
MemberPot teeb laisaks!
august 27, 2006 at 10:56 e.l. in reply to: Joel Stubbs – võimsaim ja paremini töödeldud selg! #89668Makaveli
MemberEbatavalised jalad ja kõht