Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberIkka , iga trenn mõjub positiivselt .
Makaveli
MemberSuvel peale trenni riietusruumi minnes nägin ka ühte ahvatlevat Samsungi tippmudelit vedelemas , olin nii viisakas , et viisin selle administraatori kätte.
Makaveli
MemberMul on alati lai haare.. peaaegu max. laius
Makaveli
Memberaga kuidas piimaga on…tavaliselt ma joon oma 2l limpsi päevas ära…aga kui m a piima jooksin siis oleks palju parem?
No loogiline , et oleks palju parem. 2l limpsi on umb 200g suhkrut .. 800kcal süsivesikutest.
Makaveli
MemberPolegi proovinud palju max on , trennis teen 3 seeriat lõuatõmbeid , mis on tavaliselt 8x , 7x , 7x-6x . Kaalu on ka ikka päris palju (86kg) , vanust 16
Makaveli
MemberMingi 3 kuud tagasi käisin sealt samast seda raamatut küsimas , vastati , et partii on läbi müüdud. Nüüd on ilmselt uus partii tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberTartu , Arctic Sport Club
Makaveli
MemberToode on ostmisel. Tahaks kontakteeruda inimesega kes seda kasutanud on ?Kust sa selle ostad?
Makaveli
MemberKas toode on juba ostetud või ostmisel? Kust sa selle ostad/ostsid?
Makaveli
Membermina olen 16 aastanema kükin 140kg
surun 90kg
tõmban 170kg
ma kaalun ise 60kg
Võiks parem olla , näitena , ise olen ka 16 ja kükin trennis 10x130kg
Makaveli
MemberMarek kirjutas ,et sport on nagu narkomaanja see on kül nii kui korra juba näiteks jõukas hakkad käima,siis sellest täielikult ikka loobuda ei saa,võib tekkida treeningutes pause aga varem või hiljem pöördutakse ikka trenni tagasi vähemalt on see minu puhul nii arvan nii on ka teistega.Jah , nii ta on. Eelmise aasta novembris oli üks häda teise otsa : alguses toidumürgitus , siis veel mingi külmetushaigus , jõud peaaegu kadunud , enesetunne 0 , tundus , et ei iial ei taha enam saalist kuuldagi. 2nädalat pausi ja motivatsioon oli tagasi , läksin uuesti trenni , nüüdseks on vorm elu parim!
Makaveli
Memberkust saada võiks?Kuu aega tagasi käis teema siit läbi , kasuta otsingut , ise küll täpselt ei mäleta kust seda saada võib
Makaveli
MemberTartust saab seda osta nt. Lõunakeskuse maksimarketist , maksab 15 eek 500g. Punases pakikeses “Trauben Zucker” (sorry kui kirjapilt natuke vigane)Kas “trauben zucker” ei tähenda mitte “tuhksuhkur” eestikeeles? Ongi sama asi või?
Makaveli
MemberKui huvi on , siis sobiks üks mulle koostatud vana kava päris hästi , just jaotatud neljaks (või oli kolmeks?) , igatahes peaks hästi sobima. Ise tegin selle kava järgi 4 nädalat ja eesmärk oli just jõu lisamine , mis õnnestus päris edukalt : rinnalt +10kg , kükk+ 20kg ja jõutõmme+10kg , kui huvi on, kontakteeru.
Makaveli
MemberKaseiini kindlasti ei tasu peale trenni juua , ikka vadakut.
AutorPostitused