Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberTänud.
Makaveli
MemberNo.. Räägitakse , et täitsa normaalne ja tavaline asi , mul on näiteks vasak ranne 30cm ja parem 33cm. Kuigi biitsepsid on mõlemad võrdselt suured (38cm)
Makaveli
MemberDR – 7 on suht suhkur ikka..
Makaveli
Member+ lõdvestab hästi lihaseid
Makaveli
Member2x päevas võtan ma c- vitamiini (500mg/each) , lisaks veel Ca Mg Zn preparaati.
Makaveli
Memberise olen pigem hardgainer ja oleks vaja seega peale trenni kiiresti energiat saada, aga 100g süsivesikuid on päris palju ja selleks peaks üle liitri apelsinimahla ära jooma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ehk peaks valgusheigi sisse midagi lisama või kuidas teie need kiiresti imenduvad süsivesikud saate ?
Müüakse 15-16 krooniga glükoosi , punases pakis nimega “Trauben zucker”
Makaveli
MemberLoogiline oleks, et u. 1 h enne trenni vadakut, sest hakkab poole trenni pealt toimima ja toimib pärast treeningut veel veidi aega, sest on oluliselt kiiremini omastatav kui kaseiin.Parimad vadakud imenduvad 30 minutiga. Ma söön tunnike enne trenni tavaliselt mõne kartuli + liha.
Makaveli
Memberürita muretseda Taavi Peetre Msnni aadress või email,tunnen teda,ta elab hiiumaal nagu minagi,ta on käinud kõvasti jõusaalis ja tulemused on ka suht head!Ma arvan , et mehel on muudki teha..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberBatman on päris põkk , sprinter mees.
Makaveli
MemberSööge kvaliteetset toitu nagu näiteks kanaliha , mitte pelmeene.
Makaveli
Memberma mõtlesin tellida Whey1 -te100g – 1640kj/392kcal
Valk – 74g
Süsivesikud – 6g
Rasv – 8g
Eks ise tead , mida tellid.
Makaveli
MemberKunagi tegin rinnale trenni 35 kg hantlitega ( lamades surumine) , põhiline oli , et raskus üles saada , kuigi rind ei töötanud selle juures just kõige efektiivsemalt. Nüüd teen ainult 60kg (kangiga) rinnalt surumist ja sooritan kordusi aeglaselt , aeglaselt üles , veel aeglasemalt alla ja rinnalt 2-3sec paus . Olen seda kasutanud umb. kuu ja tulemused on küll väga head. Samuti kasutan seda sama tehnikat kõikide rinnale suunatud harjutustega. Soovitan proovida.
Makaveli
MemberLõuatõmbed aitavad kõige paremini selja laiust suurendada. Alates Juunist olen teinud lõuatõmbeid oma seljatrennis ja tulemused on küll hämmastavad.
Makaveli
Memberlasnamäe kergejõustikuhall siinpool… no mis sa kaakidest ikka tahad, terve lasnamägi neid täis ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise sellest probleemist täpsemalt ei tea , olen kuulnud küll . Tädi nt kolis sügisel lasnamäelt viimsisse ära , ju siis oli põhjust
Makaveli
Membersõbral läksid uued saapad ja korval kapis oli süstal nii et jah … !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ime saalides te käite?!
-
AutorPostitused