Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
MemberOleneb ju täiesti inimesest , minu 3. kuuriga tuli mingi 1kg ainult juurde.
Makaveli
MemberMakaveli: kaua oled tegelenud jõusaaliga?Tõsisemalt umb. 2 aastat.
Mis hinded sul koolis ka olid?
Kui arvad , et olen lihtsalt mingi jõusaalijõmm kellel pole mõistust , siis eksid. Lõpetasin äsja 9. klassi saades eksamid kõik 5 , Eesti keele eksamil 100p. Aastahinnete keskmine oli ka mingi 4,7-4,8. Ja kes ei usu , võin teile lõputunnistuse koopia saata.
Makaveli
MemberHetkel kasutan ainult proteiinipulbrit ja kreatiini , sügisel plaanin ka glutamiini ja v-o ka muud ära proovida.
Makaveli
MemberTööriistad–>harjutustepank
Makaveli
MemberTere!
Millegipärast ma jälle ei usu seda. Kas on viga minus või selles , et iga kuu on mibngi 1-2 vägilase teemat siin üleval!?
Makaveli
Memberneed on tõesed tulemusedma ise olen neid niipalju näinud
ja eile(15 august 2005) tõmbas ta trennis240 kg see oli puhta kerge aga ei hakkanud rohkem tõmbama ja kes ütles et ta võistlemas ei käi siis käib küll………
Ok , kindlasti…
Makaveli
Memberon, aga mitte nii väikeste koguste mõõtmiseksNo1 küll mul kodus ei ole aga ühe teise valgu mõõtmise tulemuseks tuli umb. 40g.
Makaveli
Memberkas keegi võiks ka minu kysimusle vastata?Kaalu sul kodus ei eksisteeri?
Makaveli
MemberTeemat alustati veebruaris… surnud ring.. LUKKU…
Makaveli
MemberIse hetkel alustasin sellist süsteemi katsetama:E. Rind,biitseps
T. Aeroobne(30-45min.)
K. Jalad,säär,taga osa
N. Aeroobne(30-45min.)
R. Selg,trapets
N. Aeroobne(30-45min.)
R. Õlg,triitseps
L. Aeroobne(30-45min.)
P. kava algusest peale
Ehk siis nagu näha juba ettevalmistused võistlusteks?
Makaveli
MemberAlustasin 13 aastasena , hetkel olen 16 ja selle ajaga vast mingi 20cm kasvanud. Üleüldse olen rahul , et ma siis sellise otsuse vastu võtsin ja saalis käima hakkasin , soovitan ka sul proovida seda. Aga nagu varemgi öeldud , on vaja suurt tahtejõudu ja püsivust , sest tulemused tulevad pika trenni peale.
Makaveli
MemberOlen juba 2 varasemas teemas “Hüppevõime” selle lingi andnud , arvan , et see 3. kord ei jää viimaseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Air Alert2Makaveli
MemberNoh umbes 10-15%Mul praegu kuskil 6-8%, suvi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lambist võtsid need numbrid?
Makaveli
MemberSee sõltub vanusest ja on vahemikus 5 – 23.5 %.23,5% on normaalne?
edit :
Kui minul oli rasva % midagi 25% ligi , ei tundunud see küll normaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberProovi Air Alert II treeningprogrammi .
-
AutorPostitused