Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
Memberno kapiks nende jaoks kes mind ennem tundsid sest ma olin tõesti nagu iga 2. teismeline poiss.. piitsavars aga midagi ikka muutus ..see on paarpäeva tagasi tehtud pilt http://www.zone.ee/ahuna/fitness_004%20copy.jpg?2Tubli areng tõesti ! Aga mina soovitaksin sul osta 1 potska kreatiin monohüdraati , mingi hea proteiin (neid erinevaid ja häid on palju) . Samas massilisajat ma küll ei soovitaks osta , sest see on tavaliselt 50% glükoos ja kui ise osta glükoos ja valk ja need kokku segada tuleb kõvasti odavam homemade massilisaja. Loodan , et sellest postitusest oli abi. Stay big.
Makaveli
MemberSaaksin sind aidata raamatuga “Kulturism kõigile” , seal on kõik näpunaited olemas. Nii toitumine kui ka treening . Ühesõnaga kõik , mida vaja läheb. Kui on huvi , saada mail henrir@hot.ee
Makaveli
Memberkui ise kohta ei tea siis kõige lihtsam on – virukeskus – spantal sport!Kallis ju!
Makaveli
MemberVaadake Jay Cutlerit ja kuidas tema higistab , mul on eriti kull teema siis , kui väljas on 30 kraadi ja oli jalapäev , pärast oli särk nii märg , et võis visata vastu seina ja särk oleks ilmselt sinna kinni jäänud
Makaveli
MemberMassilisaja on põhimõtteliselt valk+viinamarjasuhkur , nii et ei soovita eriti.
Makaveli
MemberStrongmanil on äkki dopingukotroll , noh teame isegi , mis jutuks Ronniega seal. Aga kui ma eksin , siis ilmselt BigRon paneks asja kinni kah.
Makaveli
MemberKui kätte saan on võib-olla hea kui selle torusse lükkan , saavad teised kasutajad ka kiiremini asja kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
Memberto MakaveliMul tuli umbes nädalaga ära. Päevas tõmbas u. 10 tundi. Ehk siis 70-100 tunniga tuli ära.
Mul hetkel natuke lootustandvam , 39,2% ära tulnud.
Makaveli
MemberKui kiiresti kohale tuli? Käisin just väljas chillimas ja nüüd kui tagasi tulin avastasin mingi errori ja oli down’ lõpetanud.
Makaveli
MemberPäev Pöördumisi Faile Lehekülgi Külastusi KBaite17 404098 270934 165063 7047 1505137
Eile oli meil Amazonis selline päev , üle 7000 külastuse ,
nii et asi läheb õiges suunas …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju keskmine külastavus on?
Makaveli
MemberPalun pange see teema lukku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberMillise tootja kreatiini soovitate kasutada, siin amazoni poes 4 erinevat tootjat ja 7 erinevat toodet. Millist soovitate osta, isiklikult pole varem kreatiini kasutanud.Tänan.
100% kreatiin monohüdraatidel pole minuteada mitte mingit erilist vahet.
Makaveli
MemberRaisad saadavad juba Reiti ka reklaami…. väga madal/hale…..Miks hale? Tõesti , kui tahad asjast lahti saada on ju reklaam vältimatu ja sellise külastavusega lehekülje puhul nagu rate.ee võib ju päevas päris paljusi uusi geelivendasid leida , kes ostavad purgi serious massi ja jäävad seda söödes lihaste arengut ootama.
Makaveli
Memberma mõtlesin kas neid võib sama aegselt tarbida?Iseenesest mõistetav ju… Kaha vajab ju proteiini KOGU AEG.
Makaveli
MemberIkka võib…Asi on maitses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui meeldib siis anna minna…!
Ise ei oska sellel teemal kaasa rääkida , aga see postitus tundub küll natuke kahtlane.. Ootaksin ära mõne asjatundjama inimese arvamuse.
AutorPostitused