Makaveli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Makaveli
Member2006. aastal oli rasvaprotsent kindlasti suurem kui ta praegu on.
Makaveli
MemberSeega on siis joomine abinõu testo taseme tõstmiseks?Jah , mõistuse piires küll. Pudel õlut ei tee paha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberLiitusin

Makaveli
MemberViimasel pildil on Victor Martinez
Makaveli
MemberMakaveli
MemberSelline vana teema siis
Ei mäletanudki , et oleksin kunagi midagi sellist postitanud. Lähipäevadel üritan panna üles pildid, mis on tehtud 2007. aasta mai lõpus. Edu!Makaveli
MemberMa tunnetan kolmandat pensionifondi
Makaveli
MemberIse olen ka üks “saalis BioTechi särgiga ringijooksja”. Kasutan BioTechi proteiine, kreatiini ja glutamiini ja olen igati rahul, eriti meeltmööda on proteiini maite (vaarikas)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Makaveli
MemberEks põmmpeasid on igalpool , kes noorelt juice kasutama hakkavad aga arvan , et see on siiski USA probleem.
Makaveli
MemberAga näiteks võid paluda , et nad saadetava kauba väärtuseks kirjutaksid alla 22 euro.. Sellise variandiga olen saanud 2 korda maksuvabat ja 3. kord ei läinud enam nii õnneks ja maksin lõppkokkuvõttes rohkem kui Eestist ostes.
Makaveli
MemberMitmest teelusikast päevas hakkab õunaäädikas organismile kahjulikuks muutuma – ehk kas on tervislik võtta 1 teelusikatäis õunaäädikat pärast igat söögikorda (6-7x teeusikat päevas)?
Makaveli
MemberKui oled algaja soovitan sul võtta toitumis/treeningkava kas O.Kiivikalt või M.Kalmuselt. Olen suhteliselt kindel , et astud pigem ämbrisse kui kuulad “tarkade” jutte siin foorumis.
jaanuar 28, 2007 at 12:44 e.l. in reply to: Kas 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone on kiireim massi lisav aine mida fitness.ee-st on võimalik osta??? #104259Makaveli
MemberKiirelt ei tule midagi , unustage ära.
Makaveli
MemberSeda video vaadates tuleb tõdeda , et aastad teevad oma töö – vorm on kannatunud korralikult.
Makaveli
MemberLaupäeval ALFA tulemas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen ka stardis !
AutorPostitused