mait00
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mait00
MemberKeila, Keila trevisekeskus
mait00
MemberMinu tuttaval lõigati veenilaiendid ära ja nüüd on kõik korras nagu poleks olnudki
mait00
MemberSee on nagu armastus vastassoo vastu.
mait00
Membersamapalju kui trennipäeval sest lihas kasvab kõige rohkem puhkepäevadel. Paljud kirjutavad siin et nad võtavad proteiini ja kreatiini puhkepäevadel vähem kui treeningpäevad, tuleb võtt igapäev samapalu !! Glükoosi ei ole vaja jah puhkepäeval eriti võtta aga kui on kreatiini kuur siis tuleb ikka võtta sest parandab ju kreatiini imenduist.
mait00
Membersee on arvutiga moonutatud sest ta viskab liiga nõrgalt. Teid tõmmati tillist
mait00
Membersöö halvaad
mait00
MemberMinul jääb see 7 ja 8 vahele ja enne magamaminekut söön veel midagi natuke, kõik käib kõhutunnetuse järgi, sööd õhtul niipalju et kui magama lähed siis ei ole kõht täis ega tühi just vahepeal ja just kvaliteetsest toidust.
Minu loogika
mait00
Memberkuidas see jaotub kas rinda 60% triitsepsit 20% selga 15% õlga 5%
mait00
MemberIga informatsioon on teretulnud.
mait00
MemberOn ikka imelikud küsimused. Inimesed miks te küsite nii lolle küsimusi, siit foorumist ei ole enam ühtegi asjalikku küsimust kui siis ainult mõni. Mõelge enne kui küsite !!!
mait00
MemberTe vastate mulle täiesti teisel teemal, ma küsisin et mitu kuud tuleb aastas treenida et ma organismi ära ei kurna.
mait00
MemberTreenin et saada suuri lihaseid, jõud on teisejärguline.
mait00
MemberKas keegi teab veel midagi???
mait00
MemberTänan vastuse eest
mait00
MemberJa mis siis selle piimaga,tehakse piimapulbrit ???
-
AutorPostitused