Skip to main content

mait00

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: glükoos #76295
    mait00
    Member

Tänud et vastasid.

Ega ma ei tahtnudki seda proovida, me lihtsalt ühe tuttavaga olime sellest kuulnud ja tahtsime kinnitust.

in reply to: Kohupiim #73422
    mait00
    Member

ma söön kas 1,5% piimaga või siis vedela jogurtiga.

in reply to: lihaskiud #68860
    mait00
    Member

Kui ei viitsi minna siis võid ise ka mõõdulindiga mõõta

in reply to: Pilt ! #67842
    mait00
    Member

Koguge muslit ja ärge näidake oma kondiseid kehi, igal inimesel on rasvakihi all sellised lihased. Te olete täitsa tavalised mitte midagi erilist!

mait00
    Member

Ma lõin 2 nädalat tagasi kogemata rauast kangiga vastu jala liigest ja valutama hakkas alles paar päeva hiljem ja nüüdseks on valu juba sääre konti välja jõudnud. Õhtuti määrin fastumgeeliga ja seon kinni. Mida veel võiks teha või kas on see üldse vajalik? Jalgu enam ei ole jõusaalis teinud.

in reply to: ÖÖ #63827
    mait00
    Member

Kui öösel uni ära läheb või lihtsalt käin wc siis mõnikord söön natuke kohupiima.

in reply to: rinnalt surumine #64306
    mait00
    Member

Vaadatke Markus rühli made in germany videot ja näete et kulturistid on ikka väga tugevad.

in reply to: kiiresti mis mitte #63443
    mait00
    Member

Mis ajast muna on aeglasti imenduv, muna on kiiresti imenduv valk.

in reply to: Täitsa hea vorm mis? #57638
    mait00
    Member

Ma ei ole kindel aga ta vist tegi reklaami mingile rasvapõletajale ,et algus oli paks ja pärast supervormis. Aga jah eks ole teada mismoodi need mehed kaalust alla võtavad.

in reply to: Sõudeergomeeter soojenduseks ? #60381
    mait00
    Member

Mina sõuan soojenduseks 1km ja lõpetuseks veel teise km, ma arvan see on kõige parem soojendus see ju kaasab töösse kõige rohkem lihaseid. Massiperioodil ehk kui sa tahad lihasmassi kasvatada siis 6-12 km on küll tublisti üle pingutatud aga kui tahad kaalu langetada siis võib sõuda küll, tuleb korralik aeroobne trenn 24-48 min.

in reply to: Kulturismi maine #60072
    mait00
    Member

See eneseimetlemine on küll üks kõige loomulikumaid asju kulurismi maailmas, minujaoks on see suur motivatsiooniallikas.

Näiteks: kui sa ostad endali kalli sportauto siis sa ei jäta seda garaazi seisma ikka sõidad ja näitad või siis oled väga hea matemaatik siis sa meelega ei hakka arvutiga arvutama.

in reply to: kõhu külgmised lihased #58557
    mait00
    Member

palju üldse saaks kirurgiliselt lihaste kuju muuta, kui midagi on ebasümeetriline.

in reply to: Õlaprobleemid #57990
    mait00
    Member

Mul lööb õlga ka vahest valu sisse ja enne ei lõppe kui teen 10-15 päeva pausi ja määrin 2 korda päevas fastumiga.

in reply to: kas keegi deltalihasele harjutusi teab öelda?? #57556
    mait00
    Member

Tööriistad ja sealt alt harjutustepank ja vajuta õlgade peale. Nii lihtne see ongi!

in reply to: kas normaalsed tulemused????+ #57407
    mait00
    Member

Sellised postitused hakkavad ära tüütama, sa surud 110 rinnalt ja oled 15 aastane ja küsid kas see on hea, kui sa sellise küsimuse esitad siis sinu aju on küll rosina suurune!!

Palun lõpetage selliste lollide küsimuste küsimised, igaüks saab ju ise võistluste protokollist järele vaadata mitmenda koha oleks ise saanud! Järgmisena postitab keegi küsimuse kuidas ainult kõhu pealt rasva maha saab või kas proteiini võib trenni vabal päeval ka võtta.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)