maise
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maise
MemberAga mis sa arvad?
No mina arvan, et okei kuna rikas valguallikas ning minuteada õhtuks süsivesikuid sisse süüa ei oleks niivõrd tarvilik:D Aga küsingi siin seepärast, et äkki keegi minust targem oskab mind paremini valgustada:D
maise
MemberMis juhtub siis, kui 6 päeva nädalas on kaloridefitsiit umbes 500 kcal, aga ühel päeval nädalas on hoopiski ülejääk 500 kcal? Kas kaal tuleb juurde?
maise
MemberOssa raks kui palju magusat Sa päevs ikka sööd, nüüd oleneb mis kiirusega Sa seda kaalulangetamist tahad teha. Praegu ütleks et see on üpris aeglane, mina asendaks magusained millegi muuga. Hommikul väike magus on ok(näiteks see tume šokolaad, ja peale trenni koheselt võib kah 1 puuvilja endale lubada. Poe jugurti asendaks kah ära õige jogurtiga ehk siis mitte maitsestatud jogurt ja teeks ise kuidagi söödavaks ta. Näiteks lisad mandleid, ja vb mingit moosi/mett. Ja kas see Felixi kanasupp on kõige õigem valik, ma võin ainult eeldada kuidas ja mida ta sisaldab, ma tahan siis öelda et katsivaarita ise midagi. Dieetkokteilpulbrist ma kah nüüd aru ei saa…
Mida Sa võiks teha on, et arvuta ära palju protsentuaalselt valke, süsivesikuid ja rasvu saad. Tundub et Sinu menüü koosneb enamusest süsivesikutest, pead lisama valke ja rasvu juurde. Aga jah arvuta ära palju Sul valke, süsivesikuid ja rasvu tuleb selle menüüga. Tahaks kohe ise kah teada praegu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaaluabis näitab mul süsivesikuid 56% valke 30% ja rasvu 14 %
Olen sellise toimimisega päris kenasti alla võtnud, mitte kiirelt, aga see pole ka minu eesmärk, kuna olen omal nahal tundnud, et kiire laalulangus võib võrduda ka kiire kaalu tagasitulekuga. Sooviks siin lihtsalt teada, kui tervislik see on, aga tuleb välja, et ei olegi kuigi tervislik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maise
MemberNii, olen 18-aastane tüdruk ning olen 160 cm pikk ning kaalun 65 kg. Panen siia kirja oma tavapärase päevamenüü ning soovin ekspertide nõu, kas selline on kaalulangetuseks OK.
HOMMIK:
1 tl kalamaksaõli
100 g largo ploomimahla
2 viilu sire mitmeviljasaia
80 g alpenrose kodujuustu
1 keedetud kanamuna (60 g)
Tume šokolaad 12g
VAHEPALA:
400g Tere Virsiku-aprikoosi light jogurtit
Pirn (150g)
LÕUNA:
200g Felixi kanasuppi
10g 20%-list hapukoort
Pirn (228 g)
Mesi 15g
VAHEPALA:
200 g piima
15 g dieetkokteilipulbrit (Biolab)
ÕHTU:
200g alpenrose kodujuust
üks 90-grammine banaan
Kaaluabis lõi sellise päeva toitumus kohta ca 1750 kcal. (Oman köögikaalu ning kaalun kõik toiduained ka korralikult ära)
Mainin ka ära, et teen 5 korda nädalas trenni pluss 5 korda nädalas kõnnin hommikuti 25 minutit kiirkõndi.
Aitäh abi eest!
maise
MemberHey! Tarbisin reedel ja eile kindlasti kõvasti rohkem kaloreid, kui kulutasin…. Reedel tarbisin kuskil 2900 kcal ning eile kusagil 2300 kcal, kuid minu kaalulangetuseks peaksin tarbima kuskil 1800 kcal.
Ei julge kaalu peale küll astuda, kardan et 2 kg nagu niuhti juures
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõlemal päeval olid lihtsalt sünnipäevad ning ei suutnud ahvatlustele kuidagi järgi anda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen muidu alati suutnud ennast taltsutada… -
AutorPostitused