Skip to main content

Mairomyyr

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Uurimistöö #191861
    Mairomyyr
    Member

Mul peabki selline teema olema, mul pole selline tavaline uurimistöö mis hõlmab ainult ühte konkreetset asja. Mul lai teema ja sorry kui te saite minust valesti aru vms:)

MWEchamp ütles õigeid küsimusi, mul selliseid rohkem vaja, need pmst olemas juba.

in reply to: Uurimistöö #191856
    Mairomyyr
    Member

ma ju vabandasin et ei kirjutanud pealkirjaks selle nime ja ütlesin et see uurimistöö käib üldiselt jõusaali kohta.

vabandan veelkord

in reply to: Uurimistöö #191854
    Mairomyyr
    Member

oih lugesin valesti ja unustasin kirjutada et uurin jõusaali kohta üldiselt.

in reply to: Uurimistöö #191853
    Mairomyyr
    Member

ankeet

15 küsimust tarvis

in reply to: Tattoo #190745
    Mairomyyr
    Member

endal on kobra randmest küünarnukini, seespool:) olen rahul

in reply to: Söömine #188260
    Mairomyyr
    Member

noo Puuviljad lähvad alati jah:D Kasutan muidu hetkel seda kombot, kus on creatiin hero8 ja dextro.

in reply to: Kombo #186707
    Mairomyyr
    Member

tänan,kaalusin ise ka seda algul:)

in reply to: Kombo #186702
    Mairomyyr
    Member

Ära ole reklaami ohver, selle raha eest osta tavalist toitu ja/või tavalist proteiini+süsivesikuid.

ei olegi. tahtsin küsida kui effektiivne see ka on

in reply to: Madalalaubalisus! #185576
    Mairomyyr
    Member

Oli siis niiet, ühe arvates ma lõin talt naise üle ja tal oli vaja peksa anda, mingi 2 kuud ähvardas telefonis(segi peaga) ja siis ma lihtsalt tegin nalja tema kui ka tema sõprade üle . kaks kuud hiljem istusin oma tüdrukuga, sõbraga ja sõbra tüdrukuga ja siis tulid nemad. Ninamees ja tema 13 sõpra , kes olid kõik venelase, hirm oli suur mul muidugi, tahtsid mulle kambagha peksa anda kuid kutsusin paar sõpra keda nad kartsid. See ninamees üritas põkki mängida ja hakkas tõmblema ja niisiis ma ütlesin et teeme 1 vs 1, algul polnud nõus kuid pika mõnitamise peale oli nõus, tahtsin ikkagi selle jampsi ära lõpetada ja sellised nagu nemad olid muud moodi nagu ei saanud. Kui ta oli mõnusalt peksa saanud, (endal oli ainult käsi paistes löömisest), tollest peale too vend kardab ja tema sõbrad venelased, nendega ma saan hästi läbi ja käin koos trennis.

Asi lahenes lõppude lõpuks:D

in reply to: Mitu tundi te päevas arvutis “vaba” aega veedate. #184853
    Mairomyyr
    Member

kui kodus olen siis 4-5tundi mis on 3 päeva tööpäevast ja nv pole eriti üldse.

in reply to: laps herakles #161289
    Mairomyyr
    Member

jap ma loodan sama:)

in reply to: laps herakles #161443
    Mairomyyr
    Member

samas vaadake teda 6 aastasena ja nüüd. Ta areng on silmale nähtavalt taandunud. Ta on samasugune nagu iga viies laps siin ilmas.

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)